tm-1001 Menu Add to Homescreen switches favourite arrow head label location arrow search cross persons euro load home flame stats-growth2 whatsapp laptop
Workshops

Ruime keuze in alle soorten workshops

Actief, creatief, muzikaal, culinair, origineel: workshops voor ieder wat wils

Of het nu is voor een vrolijke vriendinnenactiviteit, een feestelijke familiebijeenkomst, een gedenkwaardig vrijgezellenfeest of een jaarlijks bedrijfsuitje, een leuke workshop is altijd voor handen en zorgt voor gezelligheid, activiteit en teambuilding.

Lees verder

Onder het genot van een hapje en een drankje zijn er allerlei creatieve workshops te doen op het gebied van schilderen, tekenen, materiaalbewerking of beauty & lifestyle. Natuurlijk kun je het eten en drinken ook tot workshop zelf maken met koken, bereiden en proeven van gerechten en dranken. Meer in voor iets meer actie? Dan zijn er de talloze doe workshops op het gebied van dans, circus, en andere vormen van beweging. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de muzikale workshops, acteerworkshops, natuurworkshops en erotische workshops.

Ze zijn er in alle soorten en vormen, binnen en buiten, in ateliers, studio’s en werkplaatsen of op locatie bij jullie op het werk, thuis of een geschikte andere ruimte. De begeleiding en materialen zijn meestal inbegrepen tenzij anders vermeld en de garantie dat jullie een leuke tijd gaan beleven met een workshop zit er zeker standaard bij.

Weergave:

Workshops: 621 - 625 van 625

Filter 625 workshops
Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 9.7 uit 2 beoordelingen

Vilten - Een zacht nieuw jasje

€ 35,- tot € 65,- per persoon
4 tot 10 personen
Heemstede
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01