tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Cocktail workshop

Shake en mix de lekkerste Cocktails tijdens deze workshop

Cocktail workshop

Volg een workshop cocktails maken en leer de heerlijkste drankjes shaken of mixen zodat jij later thuis de perfecte gastheer of gastvrouw kan zijn voor vrienden, familie en kennissen. Niet alleen geschikt als vriendinnenuitje of als vrijgezellenfeest voor vrouwen, maar ook zeker bedoeld als vriendenuitje of als een vrijgezellenfeest voor mannen.

Of het nu de bekende Tequila Sunrise, de exotische Caipirinha of de Strawberry Martini betreft, binnen enkele uren ben jij ook een echte cocktailshaker. Professionele cocktailbartenders kunnen je van alles vertellen over blenden, shaken, stirren en strainen. De bedoeling bij dit alles is dat je vol passie en overgave een gezellige, informatieve sessie meemaakt.

Volg de workshop voor zowel alcoholische als non-alcoholische cocktails op veel verschillende vaste locaties of kijk naar de mogelijkheden op een zelfgekozen locatie.

Filter 8 workshops
Weergave:

Er zijn 8 workshops gevonden

Tonen

Gezellige Cocktail workshop in Amsterdam

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,4 uit 1 beoordeling
Vanaf € 59,- per persoon
20 tot 150 personen
Amsterdam
Korte omschrijving

“Shaken, but not stirred”! Hoe wil jij je cocktail? Tijdens onze cocktail workshop gaan we in ongeveer anderhalf tot twee uur tijd lekker shaken, mixen, stirren en crushen! Een privé cocktail event voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes en groepsuitjes van 10 tot zeker 150 personen.

Tonen

Workshop cocktail shaken in Den Haag en Scheveningen

Beoordeeld met een gemiddelde van 10,0 uit 1 beoordeling
Vanaf € 15,- per persoon
Vanaf 8 personen
Den Haag, Kijkduin, Scheveningen
Korte omschrijving

Geniet van de frisse smaken van je zelfgemaakte cocktails met uitzicht op zee! Cocktail Shaken is een ontspannen, gezellige en leerzame workshop.

Tonen
€ 35,- per persoon
Vanaf 10 personen
Den Haag, Rotterdam, Scheveningen
Korte omschrijving

Lekker weg met de meiden? Als vriendinnenuitje of misschien wel vrijgezellenfeest? Dan is dit de ideale workshop voor jullie! Niet alleen leer je 3 lekkere cocktails maken, jullie leraar hiervoor is ook nog eens een sexy bartender.

Tonen
€ 40,- per persoon
10 tot 30 personen
Woerden
Korte omschrijving

Leer de lekkerste cocktails zelf maken. Perfect als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestje of voor je eigen ladies night! Onder de enthousiaste begeleiding van onze workshopleider gaan jullie aan de gang met een serie recepturen.

Tonen

Cocktail Workshop - Jullie maken 3 cocktails onder professionele begeleiding

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,8 uit 7 beoordelingen
€ 29,50 per persoon
1 tot 500 persoon
Mogelijk in de provincies: Utrecht|| Noord-Holland en Zuid-Holland
Korte omschrijving

Boek nu jouw Cocktail Workshop of Gin & Tonic workshop! Geniet van 3 heerlijke cocktails tijdens een 2 uur durende Cocktail Workshop voor maar € 29,50 p.p. Je kunt onze workshops boeken in een stad of bij jou thuis. Bovendien kun je al vanaf 1 persoon terecht.

Tonen
€ 15,- tot € 25,- per persoon
Vanaf 8 personen
Hoek Van Holland, Kijkduin, Scheveningen, Wassenaar
Korte omschrijving

Op zoek naar een workshop cocktail shaken voor een vrijgezellenfeest, familiedag, bedrijfsuitje of gewoon met je vrienden? Zoek niet verder! Wij organiseren al jaren cocktailworkshops desgewenst in combinatie met een BBQ of diner in Scheveningen, Wassenaar, Kijkduin en Hoek van Holland. Andere locatie op het oog? Wij hebben goede contacten met elke strandtent aan de Nederlandse kust. Vraag het ons! 

Tonen
€ 25,- tot € 30,- per persoon
Vanaf 8 personen
Den Haag, Hoek Van Holland, Kijkduin, Scheveningen
Korte omschrijving

Leer hoe je zelf de lekkerste cocktails maakt tijdens onze cocktail workshop. En waar kun je dat beter doen dan aan het strand of in Den Haag?! Of wij komen naar jou toe. Ideaal als begin van de vrienden- of vrijgezellenavond of als afsluiter van een familiedag of bedrijfsuitje. Voor je het weet heb je de smaak te pakken en sta je te shaken als een echte bartender!

Tonen

Cocktail Experience - Leer shaken als een pro

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,4 uit 1 beoordeling
Vanaf € 32,50 per persoon
Vanaf 8 personen
Mogelijk in de provincies: Flevoland - Gelderland - Brabant - Zuid-Holland - Noord-Holland - Utrecht
Korte omschrijving

Wij bieden een unieke all-in Cocktail experience! Een workshop vol Passie(vrucht) en Spektakel. Tijdens de workshop gaan we sparren over het gebruik van ingrediënten en manieren van shaken. Er komt ook een klein stukje historie aan bod. En jullie gaan natuurlijk aan de slag met het shaken van jullie eigen cocktails.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01