tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email cross arrow head load whatsapp euro persons time

Duurzame Energie Challenge

Omschrijving

In deze bijzondere en groene teamactiviteit gaan jullie een competitie aan in het bouwen van een windmolen. Maximaal vijf teams gaan met reuze constructiematerialen aan de slag volgens een 3D bouwtekening. Echter worden de wieken gecreëerd naar eigen ontwerp. Vervolgens start de finale op orkaankracht. Welk team construeert de beste windmolen en wekt de meeste energie op?

Stel je je eens voor... Met je team maak je een verplaatsbare windmolen met een lengte van 5 meter en een hoogte van maar liefst 4,5 meter. Er wordt gewerkt met 3 mm dik verzinkt metaal met onderdelen tot 120 cm lengte! De M16 bouten waarmee je werkt worden bevestigd met behulp van steeksleutel 24! Naast het bouwen dienen er ook vragen over duurzaamheid te worden opgelost.

Een enorme ventilator zorgt in de finale voor de 'orkaankracht', waarmee de windmolens worden getest. Welk team meet de hoogste piek stroom? Welk team wint de Duurzame Energie Challenge?

Deze activiteit is inclusief prijsuitreiking met 2 prijzen.

Details van het uitje

Vanaf € 49,- per persoon
Vanaf 10 personen
Vanaf 3 uur
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01