tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time weather flag home pictures2 flame

Duurzame Energie Challenge

Wat ga je doen?

In deze bijzondere en groene teamactiviteit gaan jullie een competitie aan in het bouwen van een windmolen. Maximaal vijf teams gaan met reuze constructiematerialen aan de slag volgens een 3D bouwtekening. Echter worden de wieken gecreëerd naar eigen ontwerp. Vervolgens start de finale op orkaankracht. Welk team construeert de beste windmolen en wekt de meeste energie op?

Stel je je eens voor... Met je team maak je een verplaatsbare windmolen met een lengte van 5 meter en een hoogte van maar liefst 4,5 meter. Er wordt gewerkt met 3 mm dik verzinkt metaal met onderdelen tot 120 cm lengte! De M16 bouten waarmee je werkt worden bevestigd met behulp van steeksleutel 24! Naast het bouwen dienen er ook vragen over duurzaamheid te worden opgelost.

Een enorme ventilator zorgt in de finale voor de 'orkaankracht', waarmee de windmolens worden getest. Welk team meet de hoogste piek stroom? Welk team wint de Duurzame Energie Challenge?

Deze activiteit is inclusief prijsuitreiking met 2 prijzen.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 59,50 per persoon (incl. BTW)
Vanaf 30 personen
3 uur
Binnen
Nederlands

Gemiddeld een 10,0 uit 2 beoordelingen

10 Beleving
10 Begeleiding
10 Prijs/kwaliteit

Een fantastische ervaring om in teamverband een mooi resultaat neer te zetten!

Een goed bereikbare locatie waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat. Wij kwamen uit Den Haag met de bus en konden daar op het terrein terecht. Een prettige verwelkoming. Het spel werd duidelijk uitgelegd en tijdens het spel werden, waar nodig, tips en tricks gegeven. Met name het opruimen in een spelelement te verwerken is een zeer inventieve oplossing. Het spel Duurzaamheid challenge is een spel geschikt voor iedereen man - vrouw, oud - jong, doeners - denkers. Kortom een leuke middag en goed voor de teamgeest!

Door: Bas

Perfecte teambuilding gelinkt met hernieuwbare energie!

Top activiteit waar iedereen weken later het nog over heeft. Dukino stemt de activiteit af op de grote van de groep.
Door omstandigheden was onze activiteit die we gepland hadden afgelast, Dukino heeft alles klaar gespeeld om 3 dagen later de activiteit feilloos te organiseren op locatie!
Aanrader!

Door: Tomas
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01