tm-1001 cross category Menu Add to Homescreenfavourite location arrow search filter arrow head persons load home pictures2 flame whatsapp euro
Personeelsuitje

Maak mooie herinneringen samen tijdens een personeelsuitje

Is het hoog tijd voor een personeelsuitje? 1001 helpt je met leuke ideeën voor originele en onvergetelijke activiteiten, arrangementen en workshops. We hebben zowel voor zowel grote als kleinere groepen een hoop mogelijkheden. Voor groepen groter dan 50 personen of een op maat gemaakt programma kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Dan kunnen wij je gericht helpen met je uitje.

Populaire categorieën

Deze categorieën zijn populair bij personeelsuitjes:

Liever alle 1.559 personeelsuitjes bekijken? Bekijk het complete aanbod hier 

Personeelsuitjes - Uitjes georganiseerd voor en door het personeel

Op zoek naar leuke personeelsuitjes om de teamspirit te versterken en de banden binnen het bedrijf aan te halen? Bij ons ben je aan het juiste adres!

Of het uitje nu georganiseerd wordt door het personeel zelf of door een personeelsvereniging, wij hebben een breed scala aan activiteiten om uit te kiezen. Ontdek onze top 10 personeelsuitjes en laat je inspireren voor een onvergetelijke ervaring met je collega's.

Wat zijn leuke personeelsuitjes?

Populair onder de personeelsuitjes zijn keuze arrangementen, activiteiten inclusief diner en quizzen. We hebben een lijst opgesteld met onze meest aangevraagde personeelsuitjes.

Top 10 personeelsuitjes

  1. Rally rijden
  2. Beachgames
  3. Moord in de stad
  4. Robinson uitje
  5. Sloepentocht
  6. Dagje zeilen
  7. Highland Games
  8. Workshops
  9. Dinerspellen
  10. Quizzen en spelprogramma's

Wij geloven in het creëren van bijzondere momenten die zorgen voor verbinding, plezier en inspiratie. Daarom bieden wij een breed scala aan uitjes die verschillende belevingen belichten.

Originele personeelsuitjes:

Wil je echt uitblinken met een uniek personeelsuitje? Laat je team vuurspuwen, deelnemen aan een tuktuk- of eendenrally, genieten van een dagje op Texel, een escape game ervaren op een boot of deelnemen aan een construct challenge. Deze originele activiteiten zorgen voor een ongeëvenaarde teamervaring en brengen het beste in je team naar boven.

Actieve personeelsuitjes:

Hou je van actie en avontuur? Onze actieve personeelsuitjes zorgen voor een flinke dosis adrenaline en teambuilding. Ga powerkiten op het strand, volg een mountainbike clinic, trotseer de branding tijdens het raften, organiseer een sportdag vol uitdagingen of test je overlevingsvaardigheden met een Expeditie Robinson-ervaring. Deze activiteiten zorgen niet alleen voor plezier, maar stimuleren ook samenwerking en communicatie binnen je team.

Maatschappelijk verantwoorde personeelsuitjes:

Bij ons geloven we in duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid. Daarom bieden we personeelsuitjes die zowel inspirerend als verantwoord zijn. Bezoek een eco-boerderij, neem deel aan een opruimactie tegen zwerfafval, help mee met natuurbeheer, bouw een fiets voor Afrika of voer goede daden uit voor de lokale gemeenschap. Deze uitjes zorgen niet alleen voor teambuilding, maar dragen ook bij aan een betere wereld.

Culinaire personeelsuitjes:

Onze culinaire personeelsuitjes bieden een unieke combinatie van eten, drinken en teambuilding. Leer samen buiten koken tijdens een van onze outdoor kookworkshops, ontdek de geheimen van het mixen en shaken tijdens een cocktailworkshop, geniet van een tapasworkshop terwijl je vaart, maak zelf bonbons of laat je verrassen tijdens een bier- of wijnproeverij. Deze culinaire ervaringen zullen je team dichter bij elkaar brengen en de teamspirit versterken.

Creatieve personeelsuitjes:

Laat de artistieke talenten van je team naar voren komen tijdens onze creatieve personeelsuitjes. Van verf smijten en action painting tot het maken van ijs- of zandsculpturen, een Bob Ross schilderworkshop of het boetseren van kunstwerken, en zelfs een graffiti workshop. Deze activiteiten stimuleren creativiteit, samenwerking en zelfexpressie, en zorgen voor een unieke ervaring die nog lang in herinnering zal blijven.

Bekijk deze en andere activiteiten en doe inspiratie op uit ons volledige aanbod. Ben je met een grote groep of kun je wat extra hulp gebruiken? Neem dan contact met ons op en een medewerker van 1001 helpt je verder.

Personeelsuitjes van de maand

Tonen
€ 12,50 tot € 36,50 per persoon
Vanaf 20 personen
WIj komen op locatie in Noord-Holland, Utrecht, Overijssel, Gelderland, Zeeland, Brabant en Zuid-Holland
Bekijk uitje
Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 8.3 uit 17 beoordelingen
uitgelicht

Tai Chi en de kunst van communicatie

€ 12,50 tot € 30,- per persoon
20 tot 200 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Bekijk uitje
Tonen
Op aanvraag
Vanaf 15 personen
Mogelijk op elke locatie in Noord-Holland, Utrecht, Overijssel, Gelderland, Zeeland, Noord-Brabant en Zuid-Holland
Bekijk uitje
Tonen
Vanaf € 35,- per persoon
20 tot 200 personen
Mogelijk op elke locatie in Noord-Holland, Utrecht, Overijssel, Gelderland, Zeeland, Noord-Brabant en Zuid-Holland
Bekijk uitje
lange tafel met vrouwen die een portret boetseren Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 9.2 uit 4 beoordelingen
uitgelicht

Workshop portret boetseren - bij jou op locatie

Vanaf € 30,- per persoon
15 tot 150 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01