tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro load home whatsapp
Personeelsuitje

Unieke en origineelste personeelsuitjes vind je hier - Ook in corona tijd!

Ideeën voor een origineel personeelsuitje

Tips en ideeën voor het organiseren van een origineel en actief personeelsuitje! Op elke locatie in heel Nederland vind je hier een leuk personeelsuitje. Gegarandeerd een leuke dag met je collega's!

Personeelsuitjes zoals Escape Rooms, City Games, Moord Diners, een Pub Quiz of juist weer iets actievers zoals Golfen, Paintballen of andere Outdoor Activiteiten!

 

Filter 1435 personeelsuitjes
Weergave:

Er zijn 1435 personeelsuitjes gevonden

Tonen
Vanaf € 60,- per persoon
Vanaf 12 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Korte omschrijving

Jullie worden ontvangen door onze enthousiaste begeleider en legt het spel uit (Corona-Proof). De handboeien zitten vastgeketend aan een 'mystery ring'. Welk team kraakt de codes van de cijfersloten en heeft als eerste alle handboeien weer vrij? Wie herkent vervolgens de hints in de diverse quizvragen, wie lukt het de cryptex te openen en welk team verzamelt de meeste sleutels?

Tonen
Vanaf € 60,- per persoon
Vanaf 12 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Meteen bij binnenkomst kunnen jullie je oranje hart ophalen: de zaal over de top versierd, de uitdossingen voor het uitkiezen en een aanstekelijk enthousiaste quizmaster.

Tonen
Vanaf € 7,50 per persoon
Vanaf 2 personen
Amsterdam, Dalfsen, Delden
Korte omschrijving

Bij SupaGolf gebruik je vier stokken en een speciale gekleurde bal. Zowel de stok als de ballen zijn iets groter dan bij het traditionele golf. Hierdoor is SupaGolf voor iedereen eenvoudig aan te leren en te spelen. SupaGolf is dé unieke beleving op het gebied van sport, spel en sociaal bezig zijn! 

Tonen
Vanaf € 115,- per kamer
2 tot 19 personen
Zwolle
Korte omschrijving

Wie heeft er niet over nagedacht na het kijken van een bloedstollende actiefilm. Je bent gedesoriënteerd en bevindt je in een onbekende kamer. Om eruit te komen heb je slechts enkele minuten.

Tonen
€ 70,- tot € 130,- per kamer
2 tot 6 personen
Amsterdam
Korte omschrijving

Al eeuwenlang doet het gerucht de ronde dat het recept van de beste chocolade ooit verborgen ligt in een grote kluis van een chocoladefabriek in het centrum van Amsterdam. Deze chocolade is zo onweerstaanbaar dat mensen alleen al hun zinnen verliezen bij het loshalen van de wikkel.

Tonen
Vanaf € 49,- per persoon
Vanaf 10 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Korte omschrijving

In deze bijzondere en groene teamactiviteit gaan jullie een competitie aan in het bouwen van een windmolen. Maximaal vijf teams gaan met reuze constructiematerialen aan de slag volgens een 3D bouwtekening. Echter worden de wieken gecreëerd naar eigen ontwerp. Vervolgens start de finale op orkaankracht. Welk team construeert de beste windmolen en wekt de meeste energie op?

Tonen
€ 48,- tot € 72,- per persoon
Vanaf 8 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Korte omschrijving

Hoe maak je een krachtige, grappige en opvallende radiocommercial? In deze workshop ga je samen met de groep aan de slag met het bedenken van een reclamespot. Voor een bedrijf of product, of een commercial over persoonlijke interesses of gericht op de jarige, bruid of bruidegom. De groep bepaalt het thema en onderwerp. De workshopbegeleider neemt de groep mee van brainstorm en script schrijven tot live opname in de professionele mobiele studio.

Tonen
Vanaf € 35,50 per persoon
Vanaf 5 personen
Utrecht
Korte omschrijving

Tijdens deze schilderworkshop gaan jullie gezamenlijk een landschap schilderen.

Tonen
€ 24,95 tot € 27,95 per persoon
12 tot 150 personen
Eindhoven
Korte omschrijving

Kan jij goed nadenken, samenwerken en dingen uitzoeken? Speel dan Codecrackers! Waan je een detective en ga op pad in Eindhoven. Het doel van deze GPS citygame is het vinden van de eindlocatie. Wanneer je deze hebt gevonden, haast je je terug naar de beginlocatie om daar de schatkist te openen. Om de eindlocatie te vinden, moet je eerst allerlei hints ontcijferen, die je in de stad vindt. Vind de eindlocatie, open het slot op de kist en win het spel!

Tonen
Vanaf € 25,- per persoon
Vanaf 10 personen
Amsterdam
Korte omschrijving

Op een schitterende locatie in Amsterdam-Oost kunnen we verschillende soort Outdoor & Watersport activiteiten verzorgen. Op het Nieuwe Diep bieden wij o.a het volgende aan: Suppen, Kajakken, Canadeese kano varen, Vlotbouwen.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01