tm-1001 cross category Menu Add to Homescreenfavourite location arrow search filter arrow head persons load home pictures2 lightbulb flame whatsapp euro
Personeelsuitje

Maak mooie herinneringen samen tijdens een personeelsuitje

Is het hoog tijd voor een personeelsuitje? 1001 helpt je met leuke ideeën voor originele en onvergetelijke activiteiten, arrangementen en workshops. We hebben zowel voor zowel grote als kleinere groepen een hoop mogelijkheden. Voor groepen groter dan 50 personen of een op maat gemaakt programma kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Dan kunnen wij je gericht helpen met je uitje.

Populaire categorieën

Deze categorieën zijn populair bij personeelsuitjes:

Liever alle 1.597 personeelsuitjes bekijken? Bekijk het complete aanbod hier 

Wat zijn leuke personeelsuitjes?

Populair onder de personeelsuitjes zijn keuze arrangementen, activiteiten inclusief diner en quizzen. We hebben een lijst opgesteld met onze meest aangevraagde personeelsuitjes.

Top 10 personeelsuitjes

  1. Keuze arrangementen
  2. Activiteiten inclusief diner
  3. Quiz
  4. Paintball
  5. Dagje circuit rijden
  6. Workshop dikke dames schilderen
  7. Rally rijden
  8. Actief outdoor uitje
  9. Workshop houtbranden
  10. Mobiele escape room

Keuzearrangementen

Combineer meerdere leuke activiteiten, voeg een diner of lunch toe en kom optimaal genieten tijdens een van de keuzearrangementen. Vooral populair als personeelsuitje is het Arrangement met activiteiten en BBQ. Je kunt één of twee activiteiten kiezen uit meer dan 20 mogelijkheden. Daarnaast krijg je een volledig verzorgde BBQ inclusief drankjes. Gezelligheid gegarandeerd!

Activiteiten inclusief diner

Maak je personeelsuitje compleet met een diner. We hebben veel opties die een combinatie tussen een etentje en een activiteit aanbieden. Een veel gekozen optie is The Braintainment Show waarbij je een aantal leuke experimenten gaat doen tussen de gangen door. Het is een heerlijke combinatie van een 3-gangendiner met proefjes, experimenten, quizvragen en een prijsuitreiking. Een andere bijzondere optie is Varen, Happen en Stappen in Amsterdam. Tijdens dit vaar-, eet- en wandelarrangement word je begeleid door een gids en leer je de stad op een unieke manier kennen.

Quiz

We hebben quizzen in veel soorten en maten. Een van de populairdere quizzen is de Lachquiz. De vrolijke en enthousiaste quizmaster begeleidt jullie door een quiz vol grappige feiten, vragen en weetjes. Bereid je voor op een dag vol gelach en humor. Ben je in voor wat meer strijd en competitie? Test dan je algemene kennis tijdens een 30 seconds kampioenschap. Dit personeelsuitje is te organiseren bij jullie op locatie of in een horecalocatie bij jullie in de buurt!

Paintball

Schiet op je collega’s met verf balletjes tijdens een spannend paintball toernooi. En geen zorgen, deze verf is uitwasbaar en biologisch afbreekbaar. Lijkt het paintballen jullie leuk, maar toch niet zo’n zin om te schieten met verf? Dan kan je ook voor het alternatief met rubbere balletjes gaan. Je voelt dat je wordt geraakt maar je houdt er geen blauwe plekken aan over. De activiteit is mogelijk op elk geschikt terrein. Sla op de vlucht, verstop je en schiet!

Dagje circuit rijden

Willen jullie ervaren hoe het is om op een echt circuit te rijden? Rijd dan mee met een ervaren coureur tijdens de Taxi Race Experience. Neem plaats op de passagiersstoel en rij 3 rondjes mee om eens te ervaren hoe de spanning en snelheid van een echte race voelt. Deze activiteit is te organiseren op meerdere officiële circuits in Nederland.

Workshop dikke dames schilderen

Je hebt er vast al eens van gehoord: dikke dames schilderen. Deze stijl is gebaseerd op de schilderijen van kunstenaar Theo Broeren en wordt vaak gekozen als creatief personeelsuitje. Je kunt dikke dames schilderen op doek of een dikke dame beeldje beschilderen. Beide is mogelijk op jullie eigen locatie en de ervaren begeleider neemt alle materialen en benodigdheden mee.

Rally rijden

Rally rijden kan in bijzondere voertuigen zoals jeeps, volkswagenbusjes, oldtimers en tuk tuks. Je gaat mooie routes rijden en leuke opdrachten doen. Tijdens de populaire en bijzondere Elfstedenrally ga je zelf rijden in een authentiek militair voertuig! Je probeert zoveel mogelijk dorpen langs te gaan en je stempelkaart te vullen. Durf jij dit stoere voertuig te besturen?

Actief outdoor uitje

Met het mooie weer buiten iets actiefs doen zorgt voor energie en ontspanning. Een geliefd actief personeelsuitje is de Hilarische Hindernissen in Best. Volg een hindernissenroute door de natuur en ga de uitdaging aan tijdens verschillende leuke spellen en activiteiten. Het winnende team krijgt uiteindelijk een leuke prijs mee naar huis!

Workshop houtbranden

Houtbranden, of pyrografie, is een creatieve activiteit waarbij je mooie figuren en teksten in hout grafeert door middel van een houtbrandapparaat. Tijdens de Workshop houtbrandkunst maken ga je samen met collega’s, na uitleg van de begeleider, op jullie eigen locatie mooie gepersonaliseerde voorwerpen pimpen met mooie afbeeldingen en teksten. Maak bijvoorbeeld een mooie tapasplank of een wandbord voor op kantoor!

Mobiele escaperoom

De mobiele escaperooms maken het mogelijk om met grote groepen tegelijk op jullie eigen locatie een echte escape ervaring te hebben. Tijdens de Groeps escapeboxen komt de begeleider met een aantal fascinerende en geheimzinnige kisten op jullie locatie. Deze kisten krijg je pas open als je de raadsels en codes weet te kraken. Werk goed samen, alleen zo krijg jij de box het snelste open! Je kunt met een aantal personen per box spelen, rouleren naar de volgende en doorgaan tot je ze allemaal hebt weten te openen!

Bekijk deze en andere activiteiten en doe inspiratie op uit ons volledige aanbod. Ben je met een grote groep of kun je wat extra hulp gebruiken? Neem dan contact met ons op en een medewerker van 1001 helpt je verder.

Uitjes van de maand

Zaal met kroonluchters en workshop materiaal Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 9.8 uit 9 beoordelingen
uitgelicht

Happy landschap schilderen - bij jou op locatie

Op aanvraag
10 tot 40 personen
Nederland
Bekijk uitje
HADO team blauw Tonen
Op aanvraag
Vanaf 15 personen
Wij komen op locatie in Utrecht, Brabant, Gelderland, Limburg, Zuid-Holland en Noord-Holland
Bekijk uitje
Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 8.3 uit 17 beoordelingen
uitgelicht

Tai Chi en de kunst van communicatie

Op aanvraag
20 tot 200 personen
Mogelijk op elke locatie in Nederland
Bekijk uitje
Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 9.4 uit 1 beoordeling
uitgelicht

Wijnproeverij aan huis - mogelijk in heel Nederland

Op aanvraag
6 tot 20 personen
Wij komen op locatie in meerdere provincies
Bekijk uitje
Een man aan het rijden in een rode cabrio Tonen
Vanaf € 85,- per persoon
2 tot 48 personen
Venlo
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01