tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Binnen

Indoor activiteiten om binnen te doen

Filter 1024 indoor activiteiten
Weergave:

Er zijn 1024 indoor activiteiten gevonden

Tonen
€ 49,- per persoon
Vanaf 4 personen
Halle
Korte omschrijving

Kookliefhebbers en bbq-gekkies opgelet! Tijdens deze workshop ga je je eigen braadworst maken en aan het eind kun je direct proeven! Onze drukbezochte workshop Worst maken nu Covid-proof! Jullie gaan met de groep samen worst maken. Alles binnen de Covid-regels en samen prikken we een datum die jullie past. Een leuk verzetje met je dierbaren in deze tijd waarin niet zoveel kan.

Tonen
€ 27,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Voor een vrijgezellenfeest, verjaardag, familie- of vriendendag is dit hèt uitje voor een geslaagde, interactieve, hilarische dag, geschikt voor alle leeftijden. In deze workshop begin je met wat energieke en grappige spelletjes om je creativiteit op gang te brengen en de onderlinge sfeer los en vrij te maken.

Tonen
€ 37,50 per persoon
Vanaf 4 personen
Hoogeveen
Korte omschrijving

Opzoek naar dat ene sieraad om je outfit compleet te maken. Zoek niet verder, maar maak deze gewoon zelf, samen met je vriendinnen of Collega’s.

Tonen
Vanaf € 39,95 per persoon
6 tot 10 personen
Enschede
Korte omschrijving

Heerlijk aan de slag met verf en kwast op een ontspannen locatie. Laagdrempelig, want iedereen kan dit! Door de leuke afbeeldingen uit ons assortiment over te trekken en die te beschilderen met acrylverf, plus wat handige tips en trucs, komt het helemaal goed!

Tonen

Dagje TV maken in Best

Beoordeeld met een gemiddelde van 8,0 uit 2 beoordelingen
Vanaf € 33,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Best
Korte omschrijving

Willen jullie een dagje TV maken, kies dan voor de TV Kantine in Best. Tijdens dit 4 ½ durend middagprogramma gaan jullie je stinkende best doen om een zo mooi mogelijke filmproductie te maken.

Tonen

Workshop Cupcakes decoreren in Leiden

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,4 uit 1 beoordeling
€ 25,- per persoon
Vanaf 6 personen
Leiden
Korte omschrijving

Kunstwerkjes om in te bijten, bewonderen... nee, toch maar bijten Een workshop cupcakes decoreren! In de workshop leer je hoe je cupcakes kunt decoreren.

Tonen
€ 37,50 per persoon
1 tot 16 persoon
Geldrop
Korte omschrijving

Beschilder je eigen serviesstuk naar keuze en maak er een echt pronkstuk van voor op tafel! Je wordt begeleid met veel kennis en kunde. Er zijn verschillende materialen en hulpmiddelen om een uniek ontwerp te maken. Niemand zal geloven dat je het zelf gedecoreerd hebt, zo mooi en professioneel ziet het eruit.

Tonen
€ 35,- per persoon
Vanaf 10 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Bij een workshop Intuïtief Schilderen en Tekenen ga je aan de slag met verf, kleurpotloden, stiften en pastelkrijt. Je krijgt verschillende opdrachten die ervoor zorgen dat je vanuit je gevoel aan het werk gaat. Jezelf de ruimte geven, je gevoel volgen, en bezig zijn met kleuren en vormen zonder je (al teveel) te bekommeren om het resultaat, daar gaat het om! Ontspanning, plezier en reflectie volgen vanzelf!

Tonen
Vanaf € 35,- per persoon
10 tot 300 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Een schilderworkshop die zich onderscheid van anderen! Bij deze workshop maakt u samen met collega’s, klanten of relaties moderne kunstwerken in een ontspannen setting. Laat uw creativiteit de vrije loop en maak gebruik van verschillende technieken en pas de materialen hier op aan. Van klassieke penselen tot plamuurmessen en rollers. Laat u uitdagen!

Tonen
Vanaf € 24,50 per persoon
Vanaf 12 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Speel de ultieme koning voetbal quiz tijdens jullie bedrijfsuitje met de collega’s, het dagje weg met vrienden, tijdens een vrijgezellenfeest, in jullie fanatieke voetbalfamilie of als je het aandurft met de voetbalclub.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01