tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro load home whatsapp
Binnen

Overzicht met indoor activiteiten in Nederland

Filter 1059 uitjes
Weergave:

Er zijn 1059 uitjes gevonden

Tonen
Vanaf € 39,50 per persoon
Vanaf 12 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Korte omschrijving

Altijd al een keer een rol willen spelen in een echte film? Maak een film tijdens jullie vrijgezellenfeest en laat deze droom werkelijkheid worden! Jullie komen terecht op een heuse filmset, waarbij we ons laten inspireren door films zoals Gooische vrouwen, The A-Team, Sex and the City, James Bond of Mission Impossible.

Tonen
Vanaf € 49,95 per persoon
4 tot 100 personen
Apeldoorn
Korte omschrijving

Iedereen kan dit leren tasje zelf maken! Wij leggen alles wat je nodig hebt voor je klaar, en jij kunt het tasje zelf in elkaar zetten en versieren. Zo maak je een leren tas die helemaal bij je lievelingsoutfit past.

Tonen
Vanaf € 32,50 per persoon
Vanaf 2 personen
Den Bosch
Korte omschrijving

Deze chocolade experience beginnen wij met een 'Te Gekke wandeling' door de stad Den Bosch onder leiding van Tante Annie en/ of andere Gekke entertainers (kan ook zonder wandeling)! Eenmaal bij ons aangekomen beginnen we met het maken en versieren van de Bossche Bol. Dit gebeurt allemaal op een feestelijke en ludieke manier! Inclusief onbeperkt consumpties.

Tonen
Vanaf € 30,- per persoon
10 tot 24 personen
Oirschot
Korte omschrijving

Kalligraferen & handletteren een creatieve activiteit. Je leert het verschil tussen handletteren en kalligrafie. Handletteren is de kunst van letters tekenen. Met kalligrafie kun je gewone letters omtoveren tot prachtige kunstwerkjes, hier schrijf je, dit in tegenstelling tot handletteren. Behalve verschillende soorten lettertypen, gaan we ook aandacht besteden aan de compositie en verhoudingen ten opzichte van je papier.

Tonen
Vanaf € 250,- per kamer
10 tot 20 personen
Hoogeloon
Korte omschrijving

Wij hebben geen Escape Room, maar een heus huis!

Tonen
€ 25,- tot € 75,- per persoon
2 tot 30 personen
Breda
Korte omschrijving

Op het terrein van de koepelgevangenis in Breda kan je virtual reality beleven. Al onze activiteiten zijn volledig corona proof! We bieden meer dan 60 VR ervaringen en verschillende VR Escape Rooms. Ontsnappen, maar dan in de virtuele wereld. Een buitenwereldse ervaring die jouw uitje helemaal af maakt! Ben jij instaat om uit een van deze escape rooms te ontsnappen?

Tonen
Vanaf € 25,- per persoon
Vanaf 20 personen
Provincie Drenthe, Provincie Flevoland, Provincie Gelderland, Provincie Overijssel
Korte omschrijving

“Rien ne va plus”, “Black Jack” en “All in” zijn kreten die je bij de casino avond vaak zult horen. Het balletje rolt, de kaarten zijn geschud en de croupiers hebben er zin in. Een avond gokken zoals je dat kunt in Las Vegas zorgt voor spanning en plezier voor iedereen.

Tonen
Vanaf € 12,50 per team
2 tot 999 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Het is ondertussen twee weken geleden dat je op weg was naar het vliegveld. Je zou op vakantie gaan met je partner naar het zonnige Egypte. Maar in plaats van naar het vliegtuig, ben je naar een cel gebracht... Na urenlang ondervraagd te zijn, komt de aap uit de mouw... er is wat gevonden in jouw bagage!

Tonen
€ 25,- tot € 30,- per persoon
10 tot 80 personen
Provincie Flevoland, Provincie Gelderland, Provincie Limburg, Provincie Noord-Brabant, Provincie Overijssel, Provincie Utrecht
Korte omschrijving

Alle tijd voor elkaar vol gezelligheid en plezier met de lekkerste bonbons door jullie zelf gemaakt binnen handbereik. Heerlijk met elkaar en heel veel snoepen van je eigen bonboncreaties dat is de essentie van deze culinaire workshop.

Tonen
Vanaf € 10,- per persoon
Vanaf 8 personen
Vlissingen
Korte omschrijving

Kom langs in het grootste en stoerste trampoline park in Zeeland en omstreken. Met 9 verschillende area's kun je je hier uren vermaken! Of je nu de flikflak komt oefenen op onze Tumbling Lane, of een backflip komt doen in onze Foam Pit, Main Area, Big Airbag, Hit the Wall & Jump Caroussel of dat je een balletje komt gooien in onze Dunk Area en Dodgeball Area. Ook hebben we in onze Valo Jump Area een te gekke interactieve videogame op een trampoline. Hoe gaaf is dat!

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01