tm-1001 cross Menu Add to Homescreenfavourite arrow head location arrow search load home pictures2 lightbulb pine-tree whatsapp
Indoor activiteiten

Indoor activiteiten om binnen te doen

Binnen is het altijd feest

Wil je er zeker van zijn dat het weer geen spelbreker is of wil je een activiteit doen die zich nou eenmaal beter binnen kan afspelen? Dan is er een ruim aanbod van indoor activiteiten om te doen tijdens een onvergetelijke vrijgezellendag, een origineel bedrijfsuitje, de jaarlijkse familiedag, een spetterend verjaardagsfeestje of een heerlijke vriendinnen- of vriendendag.

Lees verder

Binnen dit gevarieerde aanbod ga je zeker iets vinden dat bij jullie past. Creatief met verf, sieraden, glas, ijs of andere materialen. Heel actief met indoor skiën, klimmen, mountainbiken of skydiven. Indoor spellen zoals escape rooms, paintball, virtual reality of lasergamen. Lekker apenkooien, dansen of schieten? Een muzikale activiteit, een quiz of culinair aan de slag.

Veel van de indoor activiteiten zijn op een vaste locatie of een samen te bepalen geschikte locatie. Ook thuis is er veel mogelijk of zelfs als online uitje. Combineren met andere activiteiten of lekker eten en drinken? Ook dat wordt vaak aangeboden als extra optie, zodat jullie er een complete indoor experience van kunnen maken.

Liever de volledige lijst met indoor activiteiten bekijken?

Bekijk alle indoor activiteiten

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01