tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite arrow head location arrow search persons euro load home pictures2 lightbulb flame whatsapp
Meer schilderworkshops
Workshop servies schilderen

Schilder en decoreer in jouw stijl en creëer je eigen unieke servies

Eet voortaan van je eigen servies, beschilderd tijdens een van deze workshops

Met een workshop servies of keramiek schilderen ga je aan de slag met speciale verf een tegel, bord, schaal of zelfs een heel servies. Absoluut een creatieve workshop waarbij je in aanraking komt met de speciale technieken van het servies schilderen.

Lees verder

Erg geschikt als vrijgezellenfeest voor vrouwen, om met elkaar iets unieks te maken voor het toekomstige bruidspaar. Maar ook als vriendinnenuitje of als gezellig teamuitje worden er door heel Nederland maar ook op jou eigen locatie dit soort workshops aangeboden, waarbij vaak thee met iets lekkers erbij ook heel gebruikelijk is. Heb je ook wel eens gehoord van een workshop stippen? Ook dat is mogelijk op servies een absolute aanrader en net zo creatief.

Gezellig met vrouwen onder elkaar in een ontspannende sfeer iets moois creëren, is iets wat de meeste dames doorgaans enorm aanspreekt. Combineer deze creatieve activiteit met een lekkere lunch, high tea of borrel om het nog gezelliger te maken.

Weergave:
Iemand die verf op servies stipt Tonen
€ 32,50 per persoon
1 tot 15 personen
Noordeloos
Bekijk workshop

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01