tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter category favourite location arrow search arrow head persons load euro home pictures2 flame whatsapp
Meer films, fotoshoots en cd's
Fotoshoot

Poseer en straal als een echt fotomodel tijdens een unieke fotoshoot

Ben je op zoek naar een leuke en bijzondere activiteit om mooie herinneringen vast te leggen? Bij ons kun je terecht voor verschillende soorten fotoshoots, van reguliere shoots tot shoots in klederdracht, bruidsjurken en andere thema’s. Onze ervaren fotografen zullen ervoor zorgen dat jij je op je gemak voelt en het beste uit jezelf haalt voor de camera. Bekijk de mogelijkheden en laat je inspireren!

Een fotoshoot is niet zomaar een activiteit. Het is een bijzondere ervaring waarbij je waardevolle herinneringen vastlegt. Of het nu gaat om een fotoshoot met vrienden of familie, een professionele shoot of een leuke groepsactiviteit, het resultaat is altijd iets om trots op te zijn. Een fotoshoot geeft je de mogelijkheid om het moment stil te zetten en het vast te leggen voor later. Het is een unieke ervaring die je niet snel zult vergeten. Maar wat maakt een fotoshoot nou zo bijzonder?

Waarom is een fotoshoot leuk en bijzonder?

Een fotoshoot is een manier om mooie momenten vast te leggen en te bewaren. Je kunt experimenteren met verschillende stijlen en thema's. Bij een reguliere fotoshoot sta jij als persoon centraal en wordt je vastgelegd zoals je bent. Wil je echter eens iets anders dan anders, dan zijn er verschillende thematische fotoshoots die je kunt doen. Zo kun je bijvoorbeeld een fotoshoot in klederdracht doen en terug in de tijd gaan, of een fotoshoot in bruidsjurk doen om alvast in de sfeer te komen voor de grote dag. Ook kun je na een visagie workshop een fotoshoot doen en je make-up skills in de schijnwerpers zetten. Voor wie durft, is er ook nog de mogelijkheid om een fotoshoot in burlesque thema te doen waarbij je jezelf van een hele andere kant kunt laten zien. Deze thematische fotoshoots zijn leuk voor bijvoorbeeld voor een vrijgezellenfeest of verjaardag. Het resultaat is altijd uniek en het is een fantastische manier om herinneringen te maken die je voor altijd zult koesteren.

Wat is de doelgroep van deze activiteit?

Een fotoshoot is geschikt voor iedereen die het leuk vindt om herinneringen vast te leggen en te delen. Of je nu met vrienden, familie of collega's op pad gaat, een fotoshoot is altijd een leuke activiteit.

Fotoshoots worden het vaakst geboekt voor: vrijgezellenfeesten, vriendinnenuitjes en familiedagen.

Hieronder vind je 5 veel gestelde vragen over fotoshoots:

 1. Wat gebeurt er tijdens een fotoshoot?
  Tijdens een fotoshoot werkt de fotograaf samen met de geportretteerde(n) om poses te creëren en de beste hoeken te vinden om de persoon op zijn best vast te leggen.
 2. Moet ik zelf kleding meenemen voor de fotoshoot?
  Dat hangt af van het thema dat je kiest. Bij een reguliere fotoshoot moet je vaak zelf kleding meenemen. Bij een fotoshoot in klederdracht, bruidsjurk of burlesque wordt de kleding vaak verzorgd door de fotograaf.
 3. Kan ik mijn eigen ideeën voor de fotoshoot aandragen?
  Ja, veel fotografen staan open voor ideeën en willen graag samenwerken met hun klanten om hun visie te realiseren.
 4. Moet ik poses aannemen tijdens de fotoshoot?
  Ja, tijdens een fotoshoot zul je poses moeten aannemen. De fotograaf zal je hierbij begeleiden en aanwijzingen geven.
 5. Hoeveel tijd moet ik uittrekken voor een fotoshoot?
  Dat hangt af van het thema en het aantal personen dat deelneemt aan de fotoshoot. Bij een reguliere fotoshoot duurt het vaak 30 minuten tot 2 uur.

Maak mooie herinneringen om te koesteren. Vraag vrijblijvend informatie aan of boek direct jouw fotoshoot en ervaar zelf hoe bijzonder en leuk het is om herinneringen vast te leggen.

Weergave:
8 fotoshoots
Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 9.4 uit 3 beoordelingen

Workshop make-up, Visagie en/of Fotoshoot

Vanaf € 57,50 per persoon
2 tot 18 personen
Rotterdam
Bekijk uitje
Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 9.8 uit 3 beoordelingen

Bruidsjurken passen voor de lol! in Rotterdam

Vanaf € 37,50 per persoon
2 tot 20 personen
Rotterdam
Bekijk uitje
Tonen
€ 30,- tot € 35,- per persoon
2 tot 40 personen
Almere
Bekijk uitje
Tonen
€ 32,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Roosendaal, Breda, Tilburg
Bekijk uitje
groepje mensen met gekke hoedjes poserend voor een graffitiwall Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 10 uit 1 beoordeling

Maak samen een lipdub en fotoshoot

€ 39,95 per persoon
Vanaf 8 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Bekijk uitje
Tonen
€ 30,- per persoon
6 tot 20 personen
Aalsmeer
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01