tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Fotoshoot

Zet jezelf in beeld tijdens de leukste fotoshoots

Laat je uitje vereeuwigen in een prachtige fotoshoot

Wil je een prachtige, leuke of chique foto van je gezelschap vriendinnen, vrienden, familie of de collega’s, gemaakt door een professionele fotograaf? Geef je dan op voor een fotoshoot.

Maak er een glamourparty van met glitter, mooie make-up en styling en laat je loopje over de catwalk vereeuwigen. Hoeft het niet allemaal perfect ga dan naar de boerderij voor een leuke boeren fotoshoot tussen het hooi en de koeien. Of ga helemaal over de top met een foute fotoshoot met bizarre outfits.

Zowel op een buitenlocatie, in een studio, als thuis wordt het puur genieten. Zelfs voor het organiseren van een kinderfeestje zijn er verschillende mogelijkheden. Of het nu een individuele fotosessie, een groepsfoto of een combinatie van die twee betreft, zet jezelf maar eens heerlijk in de schijnwerpers. Uiteraard met de gemaakte foto’s als blijvend bewijs aan die onvergetelijke dag.

Filter 11 uitjes
Weergave:

Er zijn 11 uitjes gevonden

Tonen
Vanaf € 20,- per persoon
Vanaf 5 personen
Zevenbergschen Hoek
Korte omschrijving

Iets te vieren? Vier je vriendinnenuitje of vrijgezellendagje op een unieke manier en maak er een ware Big Friends Forever party van! Met deze complete fotoshoot wordt het een onvergetelijke dag waar jullie met mooie foto's op terug kunnen kijken.

Tonen
€ 33,50 per persoon
8 tot 25 personen
Haler
Korte omschrijving

Voor vrouwen die eens wat anders willen dan glitter en glamour, kunnen voor een hilarische fotoshoot op de boerderij in Haler, Midden-Limburg, een paar hele gezellige uurtjes doorbrengen. Een fantastisch uitje waarbij je bijvoorbeeld samen gaat poseren voor een stoere boerenmeiden kalender.

Tonen

Workshop make-up, Visagie en/of Fotoshoot

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,4 uit 3 beoordelingen
Vanaf € 42,50 per persoon
2 tot 20 personen
Rotterdam
Korte omschrijving

Kom naar onze trendy beautylounge in Rotterdam Kralingen voor een leerzaam en extra gezellig vrijgezellenfeest of vriendinnen uitje.

Tonen

Trouwjurken Passen voor de LoL met Bubbels en Hapjes

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,0 uit 2 beoordelingen
€ 30,- tot € 35,- per persoon
2 tot 40 personen
Almere
Korte omschrijving

Het leukste uitje om samen met vriendinnen, zussen, collega’s of als bride to be te doen! Dit uitje zorgt ervoor dat jullie samen hilarische en mooie momenten beleven.

Tonen
Vanaf € 28,50 per persoon
6 tot 25 personen
Haler
Korte omschrijving

Durven jullie het aan? Willen jullie eens een hilarisch stripavontuur op de boerderij beleven? En zijn jullie de juiste stripmodellen met een avontuurlijke afloop? Ga het aan in deze fotoshoot!

Tonen

Bruidsjurken passen voor de lol! in Rotterdam

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,7 uit 2 beoordelingen
Vanaf € 27,50 per persoon
2 tot 20 personen
Rotterdam
Korte omschrijving

Voel je bruid voor een dag met deze waanzinnige activiteit met je vriendinnen, je vrijgezellenfeest of je familie. Deze activiteit is niet alleen leuk voor een vrijgezellenfeest, maar ook voor een ander gezellig samenzijn. Want dit is jullie kans om je in een prachtige trouwjurk te hullen, allemaal, en je samen heel feestelijk als echte bruiden te voelen. Als voorbereiding, als terugblik, als nooit uitgekomen wens. Geniet van het moment!

Tonen

Maak samen een lipdub en fotoshoot

Beoordeeld met een gemiddelde van 10,0 uit 1 beoordeling
€ 39,95 per persoon
Vanaf 10 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Een lipdub is een videoclip die bij voorkeur in één take wordt gefilmd en die o.a. aan twee belangrijke kenmerken moet voldoen: spontaniteit en lol. Samen playbacken en acteren, even in de huid kruipen van jullie favoriete artiest of band naar keuze, het verkleedmateriaal en de attributen... dit alles levert ongetwijfeld veel lol en leuke filmbeelden op.

Tonen

Fotoshoot - Een unieke ervaring met een blijvende herinnering

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,7 uit 4 beoordelingen
€ 25,- per persoon
5 tot 49 personen
Provincie Flevoland, Provincie Gelderland, Provincie Overijssel
Korte omschrijving

Heb je binnenkort een vrijgezellenfeest of zoek je een originele activiteit voor een bedrijfsuitje of vriendinnenuitje? Wordt model voor één dag en beleef deze unieke ervaring met je beste vriendinnen.

Tonen

Fotoshoot in Aalsmeer - Vriendinnenuitje of Vrijgezellenfeest

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,8 uit 3 beoordelingen
Vanaf € 30,- per persoon
6 tot 20 personen
Aalsmeer
Korte omschrijving

Willen jullie je uitje écht speciaal vieren? Kom dan met je vriendinnen (en vrienden!) naar mijn fotostudio voor een onvergetelijk fotofeest! De fotoshoot is soms hilarisch en altijd erg gezellig!

Tonen
€ 9,50 per persoon
1 tot 100 persoon
Volendam
Korte omschrijving

Op de foto in een historisch Volendams kostuum? Ervaar hoe het is om dit wereldberoemde kostuum te dragen en wordt gefotografeerd in Volendam samen met je familie, vrienden of collega's.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01