tm-1001 cross Menu Add to Homescreenfavourite arrow head location arrow search load home pictures2 lightbulb flame whatsapp
Meer creatieve workshops
Workshop schilderen

Boek een unieke schilderworkshop in één van onze ateliers of op jullie eigen locatie

Een kloddertje hier een kloddertje daar, schilderen gaat lukken met deze leuke creatieve workshops

Wat je met een workshop schilderen met een kwast, spuitbus, schildersezel of verschillende soorten verf kan uitrichten is onvoorstelbaar. Schilderen is een leuke activiteit als gezellig familie-uitje of bedrijfsuitje, terwijl het ook erg leuk is als een workshop voor een vrijgezellenfeest en als teamuitje voor de nodige teambuilding. Hoe dan ook, het aanbod is zeer gevarieerd en uiterst geschikt voor iedereen die de kunst een warm hart toedraagt.

Lees verder

Kies voor traditioneel schilderen, naaktmodel schilderen, dikke dames schilderen, schilderen als Andy Warhol of à la Bob Ross®, graffiti of action painting. Wil je niet op doek schilderen kies dan voor een workshop servies schilderen of servies stippen.

Met zoveel mogelijkheden gaat het zeker lukken om een leuke workshop schilderen te vinden waarbij de inspiratie en creativiteit rijkelijk zal stromen en hete en gezellige ochtend of middag wordt.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01