tm-1001 cross category Menu Add to Homescreenfavourite location arrow search filter arrow head persons load home pictures2 pine-tree whatsapp
Meer creatieve workshops
Workshop schilderen

Boek een unieke schilderworkshop in een atelier of op jullie locatie

Liever alle 196 schilderworkshops bekijken? Bekijk het complete aanbod hier 

Ontdek de magie van schilderen tijdens onze schilderworkshops

Ben je op zoek naar een creatieve uitlaatklep? Wil je leren schilderen of je schildervaardigheden verbeteren? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar een unieke en inspirerende ervaring? Bij onze schilderworkshops in Nederland ben je aan het juiste adres!

Waar kan ik een schilderworkshop volgen?

Onze schilderworkshops worden gehouden in ateliers verspreid over diverse steden in Nederland, maar je hebt ook de mogelijkheid om de workshop bij jou op locatie te boeken. Of je nu in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, of elders bent, we zijn er om je de kunst van het schilderen bij te brengen waar het jou het beste uitkomt.

Met wie kan ik een schilderworkshop boeken?

Iedereen is welkom om deel te nemen aan onze schilderworkshops! Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een creatief bedrijfsuitje, een kunstzinnig vriendenuitje, vermaak voor jong en oud tijdens een familiedag, een leuk en grappig vrijgezellenfeest, of zelfs een leerzame schoolactiviteit. We hebben zelfs schilderworkshops speciaal ontworpen voor creatieve kinderfeestjes.

Diverse soorten schilderworkshops

Onze schilderworkshops bieden een brede variëteit aan mogelijkheden:

Kortom, onze schilderworkshops bieden voor ieder wat wils. Dompel jezelf onder in de wereld van kleur en creativiteit, ontdek nieuwe vaardigheden, en ga met een uniek kunstwerk naar huis. Schrijf je vandaag nog in en laat je inspireren door de magie van schilderen!

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01