tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Vriendinnenuitje

Tips & ideeën voor leuke vriendinnenuitjes of een complete vriendinnendag

De origineelste en allerleukste vriendinnenuitjes

Lekker een dagje weg met vriendinnen is altijd gezellig. Maak er een origineel en gezellig, misschien wel out of the box, vriendinnenuitje van voor met zijn tweeën of met een groepje. Hier vind je 1001 tips voor workshops en activiteiten voor het leukste vriendinnenuitje.

Tijdens een beautyworkshop kun je aan de slag met make-up, visagie of parfum maken. Een echt meidenuitje voor de jonkies en de oudere vrouwen. Een ander leuk uitje is een creatieve workshop. Gezellig met vrouwen onder elkaar schilderen, creatief met papier, met edelmetaal of fotografie. Een ander idee is het volgen van een kookworkshop of een workshop vol taarten, bonbons of cupcakes. Maak de mooiste creaties en daarna met zijn allen aan tafel alles proeven en bijkletsen.

Als dat geen leuke vriendinnenuitjes zijn. En er is nog zoveel meer te doen. Weet jij waar het volgende vriendinnenuitje naartoe gaat?

Filter 1558 vriendinnenuitjes
Weergave:

Er zijn 1558 vriendinnenuitjes gevonden

Tonen
uitgelicht

Gevoelens onderzoeken & creatief vormgeven

Beoordeeld met een gemiddelde van 10,0 uit 1 beoordeling
€ 35,- tot € 47,50 per persoon
3 tot 12 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Deze workshop is een combinatie van bewust stilstaan bij je gevoelens en een creatief gedeelte waarin je jouw gevoelens een tastbare uitwerking geeft. Zo neem je een aandenken aan een waardevolle workshop mee naar huis.

Tonen
uitgelicht

Maak zelf een zilveren sieraad in het atelier van de edelsmid

Beoordeeld met een gemiddelde van 8,0 uit 1 beoordeling
Vanaf € 59,50 per persoon
2 tot 8 personen
Munstergeleen, Reeuwijk
Korte omschrijving

Een leuke, gezellige en creatieve workshop met een glanzend resultaat. Kom bij ons edelsmeden in Reeuwijk of Munstergeleen!

Tijdens een workshop maak je kennis met ons mooie vak en ga je naar huis met een mooi sieraad. Dit alles onder professionele begeleiding van een ervaren goudsmid. Er zijn veel mogelijkheden en voorbeelden beschikbaar om inspiratie op te doen. De workshops worden gegeven in een ontspannen sfeer, we begeleiden je stap voor stap door het hele proces. We werken met kleine groepjes zodat iedereen voldoende aandacht krijgt.

Tonen
uitgelicht

Undercover 030 - Spannende live action experience

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,9 uit 20 beoordelingen
Vanaf € 24,95 per persoon
2 tot 20 personen
Utrecht
Korte omschrijving

Undercover 030 is een live action experience: een mix tussen een escape room en opdrachten zoals je die kent van televisie. Je lost samen puzzels op, maar probeert ook ongezien een tracker op een auto te plaatsen.

Tonen
uitgelicht

Bruidsjurken passen voor de lol! in Rotterdam

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,7 uit 2 beoordelingen
Vanaf € 27,50 per persoon
2 tot 20 personen
Rotterdam
Korte omschrijving

Voel je bruid voor een dag met deze waanzinnige activiteit met je vriendinnen, je vrijgezellenfeest of je familie. Deze activiteit is niet alleen leuk voor een vrijgezellenfeest, maar ook voor een ander gezellig samenzijn. Want dit is jullie kans om je in een prachtige trouwjurk te hullen, allemaal, en je samen heel feestelijk als echte bruiden te voelen. Als voorbereiding, als terugblik, als nooit uitgekomen wens. Geniet van het moment!

Tonen
uitgelicht

Workshop Tassen maken van leer

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,9 uit 11 beoordelingen
€ 49,- per persoon
2 tot 12 personen
Oosterhout (NB)
Korte omschrijving

Je kiest uit meer dan 300 soorten leer, koeienhuid en prints en maak je tas helemaal naar jouw wensen! Je kunt kiezen voor een clutch, handtas, schoudertas, laptoptas, beugeltas of XL shopper... bij elkaar zo'n 70 modellen.
Je snijdt het leer zelf en je doet de bewerkingen die nodig zijn. Onze stikster stikt de tas in elkaar dus ook geschikt voor linkerhanden :-).

Tonen
Vanaf € 35,50 per persoon
10 tot 50 personen
Rucphen
Korte omschrijving

Het lijkt op karten, maar het is net even anders, net even ijzingwekkender: de kartbaan is namelijk van ijs. Ga jij driftend door de bochten tijdens dit spectaculaire groepsuitje?

Tonen

Aqua Experiment - Mogelijk in meerdere steden!

Beoordeeld met een gemiddelde van 10,0 uit 4 beoordelingen
Vanaf € 39,- per persoon
10 tot 75 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Korte omschrijving

Aqua experiment laat je in 2 teams een spetterende competitie spelen. Jullie gaan een groot aquaduct- en waterleidingsysteem bouwen. Je gaat aan de slag met fraaie RVS goten, tientallen traploos verstelbare metalen standaards, reservoirs, kranen, afsluiters, anti-lek rubbers en transparante buizen. Vervolgens verplaats je in een spannende waterrace finale 30 liter water. Welk team heeft 30 liter water het snelst in het vat aan de overkant... Zonder te knoeien?

Tonen
Vanaf € 22,- per persoon
2 tot 36 personen
Amsterdam
Korte omschrijving

Een groeps- of bedrijfsuitje boeken bij een escape room in Amsterdam? Dat kan bij ons. Wij hebben namelijk meerdere escape rooms waardoor er wel 30 personen tegelijkertijd kunnen spelen.

Tonen
€ 48,- tot € 72,- per persoon
Vanaf 8 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Typetjes, karakters en geluidseffecten staan centraal in de workshop Hoorspel maken. De groep gaat aan de slag met een verhaal en script voor een hoorspel. Het mag zo gek, fantasierijk en creatief mogelijk. Iedereen krijgt een rol in het verhaal en met behulp van leuke stemmen en geluidseffecten komt het verhaal tot leven.

Tonen
€ 49,- per persoon
Vanaf 8 personen
Woerden
Korte omschrijving

Wie denkt dat bonbons maken moeilijk is? Na deze workshop weet je er alles van. We beginnen met de chocolade au-bain-marie te smelten en daarna leer je het te tempereren zodat die klaar wordt voor de bewerking. Hierna mag je je favoriete vullingen maken, de ganache! Wat dacht je van een limoncellocréme, mascarpone of een aardbeienvulling?

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01