tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Activiteit inclusief diner

Al eens gedacht aan de volgende uitjes inclusief diner?

Met een heerlijk diner is een uitje of actviteit compleet

Sluit je activiteit af met een sfeervol diner en creëer zo het perfecte moment om bij te praten en de belevenissen te delen. Voor zowel een familie-uitje, vriendenuitje, of vrijgezellenfeest is een sfeervol restaurant als slagroom op een toetje. Los bij te boeken als extra optie of compleet verzorgd in een arrangement opgenomen.

Een andere optie is het diner als activiteit centraal te stellen. Denk aan een spannend moorddiner, waarbij je dineert en tegelijkertijd een moord oplost of een theaterdiner als speelse combinatie van toneelspelen en dineren. Ook bestaat het dinerspel, waarbij tussen de gangen door een quiz gespeeld wordt. En bij een dinershow word je getrakteerd op een flinke dosis amusement met dans- en zangperformances. Een kookworkshop is ook een idee: eerst samen koken en het daarna samen opeten.

Combineer activiteit, diner en amusement in een fantastische ambiance en jouw uitje is helemaal af.

Filter 89 uitjes
Weergave:

Er zijn 89 uitjes gevonden

Tonen

Escape Diner aan tafel - Mogelijk in elke plaats in Nederland

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,6 uit 12 beoordelingen
€ 29,50 per persoon
Vanaf 15 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Samen eten, spelen en ontsnappen. Dat is wat je doet met jouw gezelschap tijdens deze heerlijke en waanzinnige combinatie van een diner en een escape room.

Tonen
Vanaf € 45,- per persoon
8 tot 250 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Wij bieden betaalbare moorddiner-arrangementen in heel Nederland en Vlaanderen. Geschikt voor groepen van 8 t/m 250 personen. Groepen vanaf 15 personen kunnen onze moordspellen ook op een eigen locatie of zelf gekozen restaurant spelen.

Tonen
€ 49,- per persoon
Vanaf 8 personen
Woerden
Korte omschrijving

Wie gaat er mee op een exotische reis naar India? Het land met de duizende kruiden en specerijen die je geur en smaakpapillen op scherp zetten! Curries, Kofta´s en Samosa´s in combinatie met rijst, roti of met vers brood. De combinaties zijn eindeloos en het ene is nog lekkerder dan het andere!

Tonen
€ 49,- per persoon
8 tot 40 personen
Woerden
Korte omschrijving

Tapas workshops zijn natuurlijk heerlijk en veelzijdig, maar waarom zou je je beperken tot alleen maar Spaanse hapjes als er zo veel lekkers over de hele wereld wordt gemaakt? Kom daarom mee op een culinaire reis over de hele wereld om samen "the best off" uit allerlei keukens te maken.

Tonen

Muzikale Speurtocht in Hoorn

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,4 uit 1 beoordeling
€ 49,95 per persoon
Vanaf 10 personen
Hoorn (NH)
Korte omschrijving

Voor het kraken van muzikale noten tref je het goed met onze Muzikale Speurtocht in Hoorn.

Tonen
€ 55,- per persoon
Vanaf 8 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Korte omschrijving

Dit diner is de perfecte afsluiting van een heerlijke vrijgezellendag en de voorloper van een mooie nacht. Kom lekker eten met je vrijgezellenfeest en verras de bruid of bruidegom met een strip act.

Tonen
Vanaf € 169,- per persoon
Vanaf 6 personen
Dieren, Veluwe
Korte omschrijving

Voor een heerlijk weekend weg in eigen land samen met je vriendinnen, voor een vrijgezellenfeestje of zomaar, is er op de Veluwe wel een heel aanlokkelijk arrangement voor jullie te boeken.

Tonen

Groeten uit Holland Dinnershow - Exclusief personeelsfeest in Breda!

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,4 uit 1 beoordeling
€ 56,40 tot € 61,40 per persoon
Vanaf 40 personen
Breda
Korte omschrijving

Genieten van een heerlijk 4 gangen-diner en ondertussen wordt u vermaakt door ons top entertainment die voor u de Hollandse Hits van vroeger naar nu performen. Een zeer gevarieerde avond beloven wij u met onder andere nummers van Ruth Jacott, maar ook van Nielson, maar ook komt er een songfestival-blokje voorbij.

Tonen
Vanaf € 45,- per persoon
Vanaf 10 personen
Enschede
Korte omschrijving

Bij Bushcraft & Survival bedrijfsuitje en teambuilding leert je met primitieve technieken vuur maken. Daarna wordt er in groepsverband samengewerkt en een wedstrijd gedaan in de vorm van een “Robinson game" waaruit moet blijken wie de beste “vuurmakers” zijn.

Tonen
€ 69,50 per persoon
Vanaf 9 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Bezorg de bruid of bruidegom in jullie midden een onvergetelijke ervaring als afscheid van het vrijgezellenbestaan. Geniet samen op dit vrijgezellenfeest van een wel heel ondeugend diner afgewisseld met stoute quizvragen en erotisch getinte opdrachten.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01