tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 pine-tree

DISC-Kwiz- Interactieve workshop voor teams: verbeter jullie samenwerking

Wat ga je doen?

Wie is de gele kanarie in jouw team? Hoe ga je om met die blauwe dakduif? En heb jij ook een rode Angrybird als leidinggevende?

De DISC Kwiz. Het beroemde persoonlijkheidsmodel in een creatief jasje gestoken! Met deze teamtraining krijgt jouw afdeling inzicht in de verschillende gedragstypen binnen je team. Wij doen dit met interactieve spelvormen, Kwiz onderdelen en doe-opdrachten! 

Aan het eind van deze middag weet je niet alleen meer over jezelf, maar vooral ook over je collega's. Hierdoor heb je meer begrip voor elkaar en dit leidt tot een betere communicatie en samenwerking. Laat jij de gele kanarie in jezelf los?

Wij leveren maatwerk. De Kwiz is aanpasbaar naar jouw team. Ook kan je ervoor kiezen om jouw team het DISC model te laten maken. Dit gebruiken wij dan als input om het spel samen te stellen. Afhankelijk van het weer, spelen we zowel opdrachten buiten als binnen.

Neem vooral even contact op om je wensen door te geven! 

Geïnteresseerd in deze workshop?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van de workshop

Op aanvraag
12 tot 500 personen
Vanaf 2,5 uur
Wij komen op locatie in Nederland
Let op! Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Goed om te weten:
  • Inclusief workshop begeleiding
Binnen of Buiten
Nederlands, Engels en Spaans

Gemiddeld een 10,0 uit 4 beoordelingen

10 Beleving
10 Begeleiding
10 Prijs/kwaliteit

Met ons team van Gemeente Den Haag een onwijs leuke DISC ochtend gehad. Demian, Roxana en Ydanne, een super enthousiast team!

Met ons team van Gemeente Den Haag een onwijs leuke DISC ochtend gehad. Demian, Roxana en Ydanne, een super enthousiast team die ontzettend leuk presenteren en meedoen met ons team. Echt petje af hoe zij ons team met uiteenlopende functies tot een eenheid vormden met deze supergrappige, leerzame en vooral interactieve DISC-Kwiz. Alleen maar lof!
Wij zijn al aan het kijken naar een volgende activiteit, wat een topteam dit!

Door: Dianne

Enorm bedankt!

Enorm bedankt! Mede dankzij jullie inzet en enthousiasme kijk ik terug op een heel geslaagd deel van onze heidag. Het smaakt naar meer!

Door: Patrick
Meer beoordelingen
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01