tm-1001 cross Menu Add to Homescreenfavourite arrow head location arrow search load home pictures2 lightbulb flame whatsapp
Meer sportieve uitjes
Sportclinic

Voor elke sportieve wens een passende clinic of sportief arrangement

Zie je ook wel eens een sport voorbij komen waarvan je denkt: “dat is supergaaf maar veel te moeilijk” of “dat zou ik ook wel willen, maar kan ik vast niet” of “hoe moet dat dan? Kleiduifschieten bijvoorbeeld of middeleeuws zwaardvechten, of golfen of freerunning.

Lees verder

Maar er is meer mogelijk dan je denkt en jij kan dat ook. Er worden overal in Nederland hele leuke sportclinics georganiseerd waarbij jouw sportieve wens in vervulling kan gaan. Zo kun je tijdens een sportief bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestje, familiedagje of vrienden- of vriendinnendagje ook sportief bezig zijn met bijl werpen, boogschieten, klimmen, mountainbiken of schermen om nog maar eens wat mogelijkheden te noemen.

Vaak zijn er ook combinaties van verschillende sportclinics mogelijk voor een compleet sportief dagprogramma. De kans dus om eens bezig te gaan met een sport waar je zelf niet zo snel aan zou denken.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01