tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter category favourite location arrow search arrow head persons load euro home pictures2 flame whatsapp
Meer workshops huis en interieur
Workshop krans maken

Ga voor veel kleur of kies juist naturel tinten en creëer je eigen krans

Creëer prachtige kransen - Ontdek onze workshops

Tijdens deze workshops leer je de kunst van het kransen maken en kun je prachtige decoraties voor elke gelegenheid creëren. 

De mogelijkheden

  • Droogbloemen krans - Laat je creativiteit bloeien terwijl je een fleurige krans maakt met prachtige droogbloemen. Kies uit een scala aan kleuren en stijlen, van natuurlijk tot levendig gekleurd.
  • Kerst krans met wol - Breng de feestelijke sfeer in huis met een prachtige kerstkrans versierd met groene takken, kerstglans en twinkelende lampjes.
  • Bohemian krans - Laat je interieur stralen met een betoverende Ibiza-boho krans. Transformeer een eenvoudige krans tot een schitterend kunstwerk met een assortiment aan veren, schelpen en natuurlijke tinten die perfect passen bij elk interieur.
  • Lente krans - Breng de lente in huis met een prachtige krans gemaakt van raffia, versierd met speelse veren, kleurrijke bloemen en schattige eitjes. Personaliseer je krans met verschillende kleuren katoendraad om hem helemaal af te stemmen op jouw stijl en interieur.

Flexibele locatieopties

Onze workshops zijn beschikbaar in diverse steden in Nederland, maar kunnen ook bij jou op locatie worden georganiseerd. Of je nu thuis wilt genieten van een creatieve middag of liever samen met vrienden op pad gaat, wij zorgen voor alle benodigde materialen en begeleiding.

Perfect voor elke gelegenheid

Deze workshops zijn de ideale invulling voor een gezellig dagje uit met vrienden, een uniek bedrijfsuitje of een creatieve toevoeging aan een feest of evenement. Creëer prachtige decoraties die niet alleen je huis opfleuren, maar ook langdurige herinneringen opleveren.

Klaar om je creatieve talenten te ontdekken en een prachtige krans te maken? Boek dan snel een van onze workshops en laat je inspireren!
 

Weergave:

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01