tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter category favourite location arrow search arrow head persons load euro home pictures2 flame whatsapp
Meer belevingen zakelijk
Originele bedrijfsuitjes

Originele bedrijfsuitjes voor bijzondere momenten met je collega's

Originele bedrijfsuitjes - Stap uit de comfortzone en kies voor een unieke ervaring

Bedrijfsuitjes zijn een onmisbaar element in de wereld van zakelijke dynamiek. Ze gaan verder dan simpelweg een dagje uit. Het zijn momenten waarop teams kunnen gedijen, zichzelf kunnen uitdagen en samen kunnen groeien. Ze zorgen voor teambuilding, gezelligheid, versterking van de onderlinge band en bieden de perfecte gelegenheid om successen en mijlpalen samen te vieren. Maar waarom altijd voor het voorspelbare kiezen? Wat als we je vertellen dat er een wereld vol originele bedrijfsuitjes op je wacht?

Originele bedrijfsuitjes onderscheiden zich door hun buitengewone karakter. Ze brengen een nieuwe dimensie in je teamdynamiek en bieden de kans om iets geheel unieks en opvallends te ervaren. Het zijn activiteiten die ver weg blijven van het gebruikelijke en je team in staat stellen om samen iets bijzonders te beleven. Dit zijn geen standaard bedrijfsuitjes, maar onvergetelijke ervaringen die lang in de herinnering zullen blijven.

Onze top 10 originele bedrijfsuitjes

  1. Rally rijden in een oldtimer - Stap in een Dafje, Volkswagen busje, Kever of Eendje en ontdek Nederland op een unieke manier. Rij langs pittoreske routes, navigeer, voer spannende opdrachten uit en ontdek verborgen pareltjes.
  2. Roofvogel workshop - Stap in de fascinerende wereld van roofvogels en leer hoe je deze majestueuze wezens kunt trainen en begeleiden.
  3. RIB-varen - Ga op een opwindend avontuur op het water met een Rigid Inflatable Boat (RIB) en voel de kracht van de golven.
  4. Helikoptervlucht maken - Bekijk de wereld vanuit de lucht en geniet van een adembenemende helikoptervlucht met je team.
  5. Jeep rijden - Begeef je in ruig terrein en trotseer de wildernis tijdens een avontuurlijke jeep-rit.
  6. Ontdek de Waddenzee - Verken de natuurlijke wonderen van de wadden tijdens een spannende kano- of wandeltocht.
  7. Verf smijten - Laat je creativiteit de vrije loop en smijt met verf op doeken om kunst te creëren als nooit tevoren.
  8. Brandweer workshop - Leer communiceren en samenwerken als echte brandweerlieden tijdens deze unieke workshop.
  9. Vuurspuwen - Laat letterlijk vlammen opwaaien tijdens een workshop vuurspuwen, een activiteit die gegarandeerd een vonk in je team zal doen overslaan.
  10. Schapen drijven - Verbreed je horizon met een unieke teambuildingervaring waarbij je samenwerkt om kuddegedrag te begrijpen en schapen te drijven.

Bij ons draait alles om het creëren van unieke, onvergetelijke bedrijfsuitjes. Dit is slechts een glimp van ons gevarieerde aanbod. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen bij het organiseren van een uitzonderlijke dag voor je team. Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen voor advies, vragen of extra informatie.

Klaar om het gebruikelijke te verruilen voor iets uitzonderlijks? Verken ons volledige aanbod originele bedrijfsuitjes en laat ons je begeleiden bij het plannen van een dag vol onvergetelijke avonturen. Samen creëren we herinneringen die een leven lang meegaan!

Weergave:
72 originele bedrijfsuitjes
Tonen
Vanaf € 80,- per persoon
Vanaf 16 personen
Spaarnwoude
Bekijk uitje
Tonen
Vanaf € 53,50 per persoon
Vanaf 30 personen
Amstelveen, Leiden, Zoetermeer, Rotterdam, Nieuwegein, Utrecht, Eindhoven, Valkenburg (LB), Nijmegen, Arnhem
Bekijk uitje
Een groep mensen die schapen aan het drijven zijn Tonen
€ 58,- tot € 75,- per persoon
6 tot 40 personen
Heemskerk
Bekijk uitje
Tonen
Vanaf € 20,- per persoon
Vanaf 1 persoon
Mogelijk op elke geschikte locatie in Nederland
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01