tm-1001 cross Menu Add to Homescreenfavourite arrow head location arrow search load euro persons home pictures2 lightbulb pine-tree whatsapp
Familiedag

Op pad met de familie tijdens het jaarlijkse familieuitje

Populair bij familiedagjes

Maak van de familiedag een topdag

Als je met de familie een gezellig dagje organiseert is natuurlijk het belangrijkste dat iedereen elkaar weer eens ziet en bij kan praten. Maar maak een familiedag of familieuitje extra bijzonder en misschien wel het hoogtepunt van het jaar door naast het samenzijn ook nog een leuke activiteit te gaan doen.

Lees verder

Het is heerlijk om met z’n allen te genieten en een verzorgd dagje te beleven zonder renen, vliegen of koken. Ga een sportieve activiteit doen of de keuken in voor een workshop koken. Doe en zeskamp, of een wandel- of fietstocht met of zonder GPS of puzzeltocht. Op pad met huifkarren, een citygame of een escaperoom. De mogelijkheden lijken bijna onuitputtelijk.

En daarom gaat het iedere familie zeker lukken om in ons uitgebreide aanbod het perfecte familie-uitje te vinden. Start of sluit de dag meteen heerlijke maaltijd, lunch, BBQ, lopend buffet, pannenkoeken of een drie-gangendiner, voor iedere wens is er een optie.

Onze TOP uitjes van deze maand

Tonen
€ 14,- tot € 25,- per persoon
2 tot 50 personen
Leiden
Bekijk uitje
Tonen
Op aanvraag
12 tot 200 personen
Hauwert, Vijfhuizen, Nieuwer Ter Aa, Oosterwijk
Bekijk uitje
Een tafel vol met moorddossiers Tonen
Op aanvraag
1 tot 400 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01