tm-1001 cross category Menu Add to Homescreenfavourite location arrow search filter arrow head persons load home pictures2 lightbulb flame whatsapp euro
Familiedag

Leuke uitjes voor een geslaagde familiedag

Heb jij de eer om dit jaar de familiedag of het familie uitje te organiseren? Bij 1001 kun je inspiratie opdoen in ons ruime aanbod aan leuke activiteiten. Ook als je de familiedag wilt uitbreiden met een lunch of diner, is dat mogelijk bij verschillende arrangementen. Ontvang je graag nog wat extra advies? Bekijk dan hier onze blog met 5 tips voor de organisatie van een geslaagde familiedag.

Populaire categorieën

Voor een leuk familie uitje zijn vooral deze categorieën interessant:

Liever alle 1.761 familie uitjes bekijken? Bekijk het complete aanbod hier 

Wat te doen tijdens een familie uitje?

Voor familie uitjes worden regelmatig city games, GPS tochten, puzzeltochten en keuze arrangementen aangevraagd. We hebben hieronder een top 10 lijst samengesteld met de meest aangevraagde uitjes door families.

Top 10 ideeën voor familiedagen:

  1. Workshop schilderen op doek
  2. Huur een voertuig
  3. Citygame
  4. Levend bordspel
  5. GPS tocht
  6. Workshop met chocolade
  7. Puzzeltocht
  8. Actief outdoor uitje
  9. DIY pakket
  10. Keuze arrangement


 

Workshop schilderen op doek

Schilderen is leuk voor alle leeftijden. We zien dan ook dat schilderworkshops vaak worden aangevraagd als familie uitje. Wil je een creatieve activiteit met actie combineren? Bekijk dan onze energieke en populaire workshops Verf smijten of Action Painting!

Huur een voertuig

De omgeving of stad verkennen in een bijzonder voertuig? Dat kan! Zo kun je bijvoorbeeld een fietstrein, e-scooterelektrische FatMax en nog veel andere voertuigen huren. Je kunt het gezelschap verdelen in groepen of ieder een eigen voertuig besturen. Er is van alles mogelijk!

Citygame

Neem het op tegen elkaar en volbreng verschillende leuke opdrachten in een stad naar keuze! Populair onder de citygames is The Chase waarbij je via een app op je eigen telefoon een spannend achtervolgingsspel gaat spelen. Een ander veel aangevraagd uitje is de Whatsapp Moordtocht. Ook dit spannende spel kun je op je eigen mobiele telefoon spelen. Lukt het jullie om met de aanwijzingen de moord op te lossen?

Levend bordspel

Voor de echte spelletjesfanaten. Speel je lievelingsbordspel maar dan levensgroot met jezelf als pion! Een veelvuldig aangevraagd spel is Ganzenbord in verschillende steden. Dit spel kun je op eigen gelegenheid spelen. De begeleider geeft jullie via Whatsapp opdrachten. Kies zelf een stad naar keuze en speel dit spel tijdens je gezinsuitje of familiedag!

GPS tochten

Probeer met behulp van navigatie en goede samenwerking via de juiste route tot het eindpunt te komen. Tijdens de tocht kun je genieten van de omgeving en nieuwe plekken ontdekken. Wij hebben veel verschillende soorten GPS tochten. Populair bij 1001 is de GPS Biesbosch TukTuk challenge waarbij je in teams ludieke spellen en opdrachten in een tuktuk gaat doen. Ook de Escape Boat Tour is een van de favorieten voor familiedagen. Ontcijfer de codes en ontdek de route met behulp van GPS.

Workshop met chocolade

Lekker kan ook leuk en leerzaam zijn. Leer mooie en lekkere dingen maken met chocola. Wij hebben veel verschillende dingen om te doen met deze geliefde lekkernij. Volg een workshop bonbons maken of een workshop chocolade en eetbare kunst voor een culinaire, creatieve en gezellige dag.

Puzzeltochten

Volg aanwijzingen op en doe opdrachten om de puzzel op te lossen. We bieden een verscheidenheid aan puzzeltochten aan. Families kozen vaak voor de Autopuzzeltocht. Deze tocht is in elke provincie mogelijk en is geschikt voor jong en oud. Ontdek nieuwe dorpen en wegen terwijl je raadsels oplost, vragen beantwoord over de route en autobingo speelt!

Actief outdoor uitje

Een frisse neus halen, leuke dingen doen en toch gezellig samen zijn. Dat is hét recept voor een geslaagde familiedag. Met een van onze actieve outdoor uitjes is dat allemaal mogelijk. De activiteit boogschieten is een schot in de roos. Leer omgaan met een pijl en een boog en speel verschillende spelvarianten.

DIY pakket

Iets leuks doen met elkaar hoeft niet ver of ingewikkeld te zijn. Met een DIY-pakket (doe-het-zelf) haal je de activiteit in huis en kun je op eigen gelegenheid spelen wanneer het jou uitkomt. Bestel bijvoorbeeld het populaire DIY mozaïek pakket. Deze is beschikbaar voor jong, oud, gevorderden en beginners. Zo kun je creatief bezig zijn op je eigen tempo en in je eigen huis.

Keuze arrangementen

Zoek je een dagvullend programma, of wil je meerdere activiteiten combineren? Kies dan een van de arrangementen voor familiedagen. Bekijk ons populairste arrangement voor een compleet verzorgde familiedag. Je krijgt bij dit arrangement gebak, 3 activiteiten naar keuze en een smakelijke lunch!

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Bekijk hier het volledige aanbod. Voor grote familiebijeenkomsten en familie uitjes met meer dan 50 personen kan extra hulp welkom zijn. Het team van 1001 staat klaar om je te ondersteunen bij het vinden van een geschikte activiteit of een op maat gemaakt programma. Neem contact met ons op en we helpen je verder!

Uitjes van de maand

Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 10 uit 1 beoordeling
uitgelicht

Maak samen een lipdub en fotoshoot

Op aanvraag
Vanaf 6 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Bekijk uitje
Tonen
Op aanvraag
12 tot 200 personen
Hauwert, Vijfhuizen, Nieuwer Ter Aa, Oosterwijk
Bekijk uitje
Tonen
Op aanvraag
Vanaf 8 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01