tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Winter uitjes

Winter uitjes

De leukste winteruitjes met een warm gevoel

Winter of geen winter, weer of geen weer er zijn genoeg leuke winterse uitjes te verzinnen en te organiseren door het hele land. Kies voor de leukste winteractiviteiten als de typische Hollandse sporten schaatsen, ijszeilen of sleeën of ga skiën en snowboarden op een indoor skibaan. Bovendien zijn er indoor schaatsmogelijkheden, voor lange baan, kunstschaatsen of ijshockey.

Wanneer het koud is, is het lekker om actief bezig zijn, want dat maakt je vanzelf warm. Bovendien kan het geweldige gezelschap waarin je verkeert ook aan warmte bijdragen. Geniet van de ijspret met je vrienden, collega’s of familie. Ook leuk zijn winterse spelen binnen of buiten of ijssculpturen maken. Hartverwarmend is het ook om samen een winterse lipdub te maken.

Het leukste is dat veel van deze activiteiten ook in de zomer kunnen als je behoefte hebt aan wat verkoeling.

Filter 35 uitjes
Weergave:

Er zijn 35 uitjes gevonden

Tonen
€ 33,20 tot € 85,20 per persoon
10 tot 50 personen
Harkstede
Korte omschrijving

Na een ontvangst met een warme kop koffie of thee gaat het beginnen. De Winterwandeling loop je aan de hand van GPS coördinaten die je met een GPS apparaat opzoekt. Het is een mooie tocht door de natuur waarbij iedereen voldoende afstand kan houden!

Tonen
€ 85,- per persoon
Vanaf 2 personen
Geertruidenberg
Korte omschrijving

Het leukste après-ski feest van het jaar. Welkom bij themafeest Gasthoff der Somweber, waar je net zo als vroeger kan genieten van een avondje après-skiën in de bergen. Geniet van een optreden van maffe skileraar Alfonso en zing mee op de beste hits van de Alpenzusjes. Wie kent ''Naar Voren, Naar Achter'' nou niet? Spring en dans mee en jullie avond kan niet meer stuk in onze gezellige après-skihut. Een plek waar het lekker warm is zodat jij met je vrienden, familie of collega's kan bijkomen van de koude ski reis in de bergen.

Tonen
€ 39,50 tot € 53,50 per persoon
2 tot 35 personen
Nederhorst den Berg
Korte omschrijving

Creatief aan de slag met je eigen Kerst decoratie, leuk voor jezelf maar ook erg leuk om iemand kado te geven! In deze workshop ga je aan de slag met hout, verf (o.a. krijtverf) en sjablonen. Het leuke is dat je niet alleen aan de slag gaat met de aanwezige sjablonen, maar ook met een maatwerk sjabloon die je zelf kan maken. De mogelijkheden van teksten en afbeelding zijn eindeloos!

Tonen
€ 10,- tot € 19,95 per persoon
10 tot 100 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Het was een paar dagen voor de kerstdagen en het personeel van de “Easily Cheesy Pizzeria”, verheugde zich op hun Kerstmisfeestje. Als beloning voor hun harde werken door het jaar heen, heeft pizzeria eigenaar Pete Zar een Kerstmisfeestje voor zijn personeel georganiseerd.

Tonen
€ 34,95 tot € 39,95 per persoon
Vanaf 10 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Is jouw gezelschap helemaal in voor iets heel bijzonders voor de kerst? Maak dan met je familie, collega’s of groep een speciale kerstlipdub/videoclip. Kies jullie favoriete kerstnummer uit en neem dit nummer op met het hele gezelschap in een lange shot (lipdub) of als videoclip.

Tonen
€ 27,25 tot € 35,70 per persoon
Vanaf 16 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Een winter event dat in ons aanbod absoluut niet mag ontbreken is de 'workshop IJssculpturen maken', ook wel ijscarven genoemd. Een ontzettend plezierige en creatieve winteractiviteit waarbij jullie op een groot blok helder ijs jullie fantasie flink kunnen botvieren.

Tonen

The Moneygame - Winter edition

Beoordeeld met een gemiddelde van 8,7 uit 1 beoordeling
Vanaf € 32,50 per persoon
8 tot 500 personen
Harkstede
Korte omschrijving

The Moneygame - Winter edition is een unieke teambuildingsactiviteit. Het doel? Dat is duidelijk: verdien met jouw team zo veel mogelijk geld! Hoe? Dat mogen jullie helemaal zelf weten, alles is geoorloofd. Nadat de groep in teams onderverdeeld is, gaat het spel beginnen. Ieder team krijgt een boekje waarin de uitleg én de waarde van iedere activiteit staat.

Tonen
Vanaf € 150,- per persoon
20 tot 1000 personen
IJmuiden
Korte omschrijving

Wij hebben een bijzondere avond voor je in petto. Kom langs op het Forteiland van IJmuiden (in de monding van het Noordzeekanaal) en bezoek het eeuwenoude fort met al zijn lampjes, kaarsjes, fakkels en vuurkorven. Het eiland maakt deel uit van het Unesco werelderfgoed en je kunt er heerlijk verdwalen in de kilometerslange gangen uit 1880.

Tonen
€ 69,90 per persoon
Vanaf 40 personen
Breda
Korte omschrijving

Wilt u eens een keer iets anders doen met kerst? Ga dan naar de kerstdinnershow in Breda. Een hele avond vol met top entertainment en een heerlijk 4 gangen-diner is wat u te wachten staat!

Tonen

Beleef de après-ski met wintergames in winterwonderland

Beoordeeld met een gemiddelde van 10,0 uit 1 beoordeling
€ 15,- tot € 22,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Voor de wintersportsfeer met besneeuwde bergen en een supergezellige, doldwaze après-ski hoef je niet meer naar Oostenrijk. Met de après-ski games in winterwonderland beleef je het nu allemaal in Nederland, ook al is er buiten geen sneeuw of berg te bekennen.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01