tm-1001 cross Menu Add to Homescreenfavourite arrow head location arrow search load home pictures2 lightbulb pine-tree whatsapp
Meer workshops met eten en drinken
Workshop met drank

Kijken, ruiken, schudden én proeven van de lekkerste drankjes

Ken je het gezegde ‘als de drank is in de man is de wijsheid in de kan?’ Zo ver willen wij niet gaan, maar met een workshop met drank wordt het sowieso heel gezellig, of het nu met of zonder alcohol is!  Een workshop met drank is namelijk een leuke toevoeging aan een vast moment dat vaak terugkomt bij een activiteit: de koffieronde, het theeuurtje, de borrel of het aperitief.

Lees verder

Maak van dit moment tijdens jullie activiteit met het bedrijf, je vriendengroep of familiefeest iets extra bijzonders door er een leuke workshop omheen te organiseren. Het cocktailuur wordt extra kleurrijk met een zelf geshakete cocktail of mocktail en het koffierondje smaakt des te beter als je zelf je koffie hebt gemaakt als een ware barista.

Maar ook proeverijen van champagne, wijn, bier of rum of je eigen bier brouwen of gin distilleren zijn leuke varianten van een workshop met drank. Spectaculair is een workshop champagne sabreren waarbij je niet alleen heerlijke champagne proeft, maar eerst de fles op traditionele wijze open snijdt met een speciaal mes. Proost!

 

Liever de volledige lijst met drankworkshops bekijken?

Bekijk alle drankworkshops

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01

Vraag?