tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter category favourite location arrow search arrow head persons load euro home pictures2 flame whatsapp
Meer workshops huis en interieur
Workshop woondecoratie maken

Maak unieke woonaccessoires die perfect passen bij jouw stijl

Creëer je eigen unieke woonaccessoires met onze workshops

Verlang je naar een creatieve en ontspannende bezigheid? Heb je altijd al je eigen unieke woonaccessoires willen maken? Onze woondecoratie workshops bieden de perfecte gelegenheid om je creativiteit de vrije loop te laten en iets prachtigs te creëren voor je huis. Of je nu een creatieve vriendinnendag plant of een teamuitje organiseert, deze workshops zijn geschikt voor iedereen die houdt van knutselen en een blijvende herinnering wil creëren.

Waarom is woondecoraties maken zo leuk?

Het plezier van het maken van je eigen woonaccessoires zit in het creatieve proces en het resultaat. Wat is er nu mooier dan je huis te verfraaien unieke decoraties? Deze items zijn niet alleen prachtige toevoegingen aan je interieur, maar ze brengen ook warmte en persoonlijkheid in je leefruimte. Bovendien zijn ze blijvende herinneringen aan de leuke tijd die je hebt gehad tijdens het maken ervan.

Voor wie zijn deze workshops?

Onze workshops voor het maken van woonaccessoires zijn populair bij vriendinnengroepen die op zoek zijn naar een creatieve en gezellige activiteit. Ook bedrijven kiezen vaak voor deze workshops als teamuitje, waar collega's samenwerken aan het creëren van prachtige decoraties voor op kantoor of thuis.

Wat kun je maken?

Je kunt jouw eigen meubels, kussens, kleedjes, wandpanelen, wandcirkels en nog veel meer unieke woonaccessoires maken. Laat je inspireren en maak iets wat perfect bij jouw stijl past. Het resultaat is een persoonlijk kunstwerk waar je trots op kunt zijn en dat je met plezier zult tentoonstellen. Kom samen met je vriendinnen of collega's en maak je huis of kantoorruimte nog mooier!
 

Weergave:
67 workshops woondecoratie maken
gekleurde droomvangers hangend aan een muur Tonen
€ 40,- per persoon
Vanaf 8 personen
Wij komen op locatie in Brabant, Limburg en Zeeland
Bekijk uitje
Tonen
€ 37,50 per persoon
8 tot 200 personen
Wij komen op locatie in Noord-Nederland
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01