tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Ploegen door de modder - Quad en off-road rijden met jouw collega's

Wat ga je doen?

Het is weer zover! Jullie gaan een nieuw uitje organiseren, maar wat ga je doen? Dit jaar willen jullie er echt een spectaculair uitje van maken! Met ploegen door de modder heb je dat spectaculaire uitje gevonden, waarbij spanning en adrenaline gegarandeerd aanwezig zijn. Dit uitje kan volledig op maat worden samengesteld, maar bestaat in de basis uit 2 gemotoriseerde activiteiten, namelijk quad rijden over een parcours en off-road rijden in een stoere 4x4 terreinwagen. Dit programma bevat vele mogelijkheden tot uitbreiding zoals een slipcursus, sportwagen rijden, Expeditie Robinson, schietactiviteiten zoals archery Tag of (hand)boogschieten, teambuilding, VR-games. Als dit echt het uitje van het jaar moet worden, dan laten we ook een helikopter komen om iedereen een helikopterrondvlucht te laten maken. 

Dit uitje duurt minimaal 2 uur, ideaal als je enkel een dagdeel de tijd hebt, maar kan worden aangevuld tot een hele middag of zelfs een volledige dag. 

Het ploegen door de Modder kan worden verzorgd vanaf 4 locaties in Nederland, namelijk; Almere, Eindhoven, Gouda en Harderwijk. Afhankelijk van jullie groepsgrootte, datum en gewenste locatie maken wij graag een voorstel op maat voor jullie op. 

Lunchen of dineren? Allemaal geen probleem. Op de locatie kan er qua horeca alles worden verzorgd, van koffie en thee, tot een geheel verzorgde lunch of barbecue. Ook aan een bitterballetje in de pauze wordt gedacht! 

Zijn jullie klaar voor deze adrenaline en spanning? Wij komen graag met jou in contact om een fantastisch programma neer te zetten. 

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 79,- per persoon (incl. BTW)
Vanaf 10 personen
2 tot 8 uur
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Buiten
Nederlands
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01