tm-1001 cross Menu Add to Homescreenfavourite arrow head location arrow search load euro persons home pictures2 lightbulb pine-tree whatsapp
Vrijgezellenfeest

Tips & ideeën vrijgezellenfeest

Populair bij vrijgezellenfeesten

Voor wie is het vrijgezellenfeestje?

Organiseer een onvergetelijk en uniek vrijgezellenfeest

Iedere bruid of bruidegom verdient een fantastisch vrijgezellenfeest of vrijgezellenuitje. Deze vrijgezellendag hoort net zo uniek te zijn als de man of vrouw waar het om gaat. Deze dag is de aanloop naar een van de mooiste dagen van zijn of haar leven en hoort wel een onvergetelijk moment te zijn.

Lees verder

Droomt de bruid van reizen en lekker eten, organiseer dan een kookworkshop of een walking dinner. Ga een dag verwend worden met een wellness-, beauty- of modellen-dag of geniet van een echte high tea. Staat de aanstaande bruidegom graag in het middelpunt van de belangstelling, dan is een workshop film of smartlappen zingen perfect. Houdt hij van bier? Een cursus bierbrouwen. Is hij al wat ouder? Dan is een Solex of Kevertocht een tip. Is de bruid of bruidegom sportief, dan is abseilen of mountainbiken een idee.

Van zo’n uniek vrijgezellenfeest droomt iedereen. Organiseer een origineel vrijgezellenfeest met behulp van de 8 tips en ideeën op deze website. Je vindt er de leukste uitjes en workshops voor mannen en vrouwen door heel Nederland, actief, sportief of lekker ontspannen voor de grote dag.

Onze TOP uitjes van deze maand

Tonen
Op aanvraag
Vanaf 8 personen
Mogelijk op elke geschikte locatie in Nederland
Bekijk uitje
Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 9.8 uit 5 beoordelingen
uitgelicht

Schitter in je eigen videoclip!

Op aanvraag
Vanaf 8 personen
Mogelijk op elke locatie in Nederland
Bekijk uitje
Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 9.7 uit 2 beoordelingen
uitgelicht

Bruidsjurken passen voor de lol! in Rotterdam

Op aanvraag
2 tot 20 personen
Rotterdam
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01