tm-1001 cross Menu Add to Homescreenfavourite arrow head location arrow search load home pictures2 lightbulb flame whatsapp
Meer workshops
Beauty en lifestyle workshops

Van top tot teen stralen in een ontspannen sfeer

Een workshop op het gebied van beauty en lifestyle is een uitstekend idee voor een gezellige paar uur met je vriendinnen, familieleden of collega’s. Laat je heerlijk verwennen, kom helemaal bij in een ontspannen sfeer of leer allerlei tips en tricks op het gebied van beauty of mode.

Lees verder

De mogelijkheden voor beauty en lifestyle  workshops van zijn heel gevarieerd. Je kunt bijvoorbeeld zelf parfums of zeep gaan maken of een make-up of visagie workshop volgen voor een oogverblindende (party)make-up. Wie weet zit er ook nog een flitsende fotoshoot bij. Op het gebied van mode kun je gezellig en hilarisch bruidsjurken gaan passen, dat is leuk op een vrijgezellenfeest maar ook op een ander vriendinnen-uitje.

Liever eerste weten welke kleding goed bij je past of welke keuren je uiterlijk opfleuren? Kijk dan eens bij de imagoworkshops of doe een kleurenanalyse. Onder lifestyle vallen ook spirituele workshops. Heerlijk ter ontspanning of een moment helemaal voor je zelf.

Wat je ook kiest, een ding is zeker je knapt helemaal op van een workshop beauty en lifestyle!

 

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01