starstar openshareinfophoneadd-homescreen1001whatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagsearchcheck-opencross-opencrossplus-circle
Menu

Menu

Zoeken

Zoek

Workshops tips & ideeën

Hier vindt u een compleet overzicht met workshops in Nederland.

Beauty workshops

beauty workshop

Bij een beauty workshop krijg je bijvoorbeeld te maken met een make-up workshop. Deze workshops worden gegeven door professionele visagisten.
Beauty Workshops

Circus, stunt en vuurworkshops

stunt rijden

Bij de circus, stunt en vuurworkshops neem je een kijkje in de magische wereld van het circus. Denk dan aan jongleren, acrobatiek, steltenlopen of de trapeuze!
Circus, stunt en vuurworkshops

Creatieve workshops

workshop schilderen

Kies voor een creatieve workshop en ga met jouw gezelschap schilderen op doek, beeldhouwen of een sculptuur maken van zand of ijs.
Creatieve workshops

Dans, muziek en theater workshops

workshop buikdans

Bij dans, muziek en theater workshops moet je denken aan een DJ workshop, salsa dansen, djembe of een andere dansworkshop. Een muziekale workshop die bij elk gezelschap past.
Dans, muziek en theater workshops

Dieren workshops

boerendag

Kies met jouw gezelschap voor ene dieren workshop. Sta in de schoenen van een herder met een workshop schapendrijven of observeer roofvogels met een roofvogel workshop.
Dieren workshops

Drank en proeverij workshops

wijnproeverij

Voor de volwassen gezelschappen is een drank en proeverij workshop een originele en leuke keus. Leer de lekkerste cocktails maken met een cocktail workshop of maak je eigen bier met een workshop bier brouwen.
Drank en proeverij workshops

Fotografie workshops

fotoshoot

Leer de mooiste plaatjes schieten met een workshop fotografie. Tips en tricks over licht en schaduw, de mooiste foto's met de telefoon en mooie portretten.
Fotografie workshops

Kookworkshops

kookworkshops

Een kookworkshop is ideaal voor de combinatie van gezelligheid, koken en lekker eten! Voor iedere gezelschap is er een bijpassende kookworkshop. Denk dan aan een surinaamse kookworkshop of een sushi workshop.
Kookworkshops

Sportieve workshops

roeien

Kies voor een actieve en sportieve workshop met jouw gezelschap. Denk dan bijvoorbeeld aan een workshop schermen, roeien of paaldansen. Actief uitje voor elke gelegenheid.
Sportieve workshops

Taart, chocolade en high-tea workshops

workshop bruidstaart maken

Bak de lekkerste taarten en maak de lekkerste bonbons bij een workshop bakken, bonbons maken of taarten maken. Ook een workshop bossche bollen maken is mogelijk en erg origineel!
Taart, chocolade en high-tea workshops

Erotische workshops

erotische workshops

Op zoek naar een workshop met een erotisch tintje? Kies dan voor een erotische workshop en ga met jouw gezelschap bijvoorbeeld op een cursus erotische massage of een workshop dildo's maken!
Erotische workshops

Overige workshops

drone vliegen

Als je kiest voor een overige workshop, kan je denken aan workshop drone vliegen, workshop etiquette of bijvoorbeeld een workshop schieten! Workshops geschikt voor elk gezelschap.
Overige workshops

Terug

Help jij ons naar de overwinning?

klik hier 336x280

Contact

1001concepten.nl

Kanaalweg 17-A, Gebouw B2
3526KL Utrecht

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL82.21.87.516.B01