starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame
Workshops

Workshops tips & ideeën

Workshops met eten en drinken

Ruime keuze aan overheerlijke kookworkshops die geheel in het teken staan van koken, bakken, chocolade en de lekkerste drankjes.

Eten en drinken

Creatieve workshops

Kies hier voor een creatieve workshop en ga met jouw gezelschap schilderen op doek, fotograferen, beeldhouwen of een sculptuur maken van zand of ijs.

Creatieve workshops

Actieve workshops

Handen uit de mouwen en voetjes van de vloer samen met jouw gezelschap tijdens de meest unieke en actieve workshops die je hier vindt.

Actieve workshops

Sportieve workshops

Kies voor een sportieve workshop met jouw gezelschap. Het aanbod hier is lekker actief en varieert van schermen tot paaldansen.

Sportieve workshops

Beauty workshop

Laat je hier verrassen door alle mogelijkheden die er zijn op het gebied van beauty workshops. Van make-up en parfum tot heerlijke huidverzorging.

Beauty workshops

Muziek workshops

Samen met jouw gezelschap muziek maken is fantastisch. Hier vindt je muziekworkshops van zang tot instrumentaal, voor ieder ritme.

Muziek workshops

Dieren workshops

Kom tijdens een dieren workshop op een bijzondere manier in contact met dieren. Dierlijk leuke workshops voor jou en jouw gezelschap vindt je hier.

Dieren workshops

Erotische workshops

Op zoek naar een workshop met een spannend en ondeugend tintje voor jouw en je gezelschap? Laat je hier verrassen door de erotische workshops.

Erotische workshops

Overige workshops

Bekijk hier, alle overige workshops, van drone vliegen tot improvisatie. Voor grote en kleine gezelschappen, voor ieder budget en voor ieder wat wils.

Overige workshops

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01