tm-1001 cross category Menu Add to Homescreenfavourite location arrow search filter arrow head persons load home pictures2 lightbulb flame whatsapp
Alle categorieën
Leuke workshops

Ruime keuze in ons aanbod leuke workshops

We hebben ze in alle soorten en vormen, binnen en buiten, in ateliers, studio’s en werkplaatsen. Ook op locatie bij jullie op het werk, thuis of een andere geschikte ruimte. De begeleiding en materialen zijn meestal inbegrepen tenzij anders vermeld, maar de garantie dat jullie een leuke tijd gaan beleven zit er zeker bij.

Populaire categorieën

Omdat we veel keuze in verschillende workshops bieden, hebben we ze onderverdeeld in categorieën:

Liever alle 814 workshops bekijken? Bekijk het complete aanbod hier 

Populaire workshops

Actief, creatief, muzikaal, culinair, origineel: workshops voor ieder wat wils

Onder het genot van een hapje en een drankje bieden we allerlei creatieve workshops te doen op het gebied van schilderen, tekenen, materiaalbewerking of beauty & lifestyle. Natuurlijk kun je het eten en drinken ook tot workshop zelf maken met koken, bereiden en proeven van gerechten en dranken. Meer in voor iets meer actie? Dan hebben we de talloze doe workshops op het gebied van dans, circus, en andere vormen van beweging. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de muzikale workshops, acteerworkshops, actieve workshops en erotische workshops.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01