tm-1001 cross Menu Add to Homescreenfavourite arrow head location arrow search load home pictures2 lightbulb pine-tree whatsapp
Alle categorie├źn
Virtual Reality en gaming

Verdwijn tijdelijk uit de realiteit van het alledaagse leven en leef je uit met VR

Virtual reality is een Engels woord dat in het Nederlands vertaald kan worden als virtuele of denkbeeldige, fictieve werkelijkheid. Maar eigenlijk hoeven we het niet meer te vertalen want voor de meesten is het begrip wel bekend.

Lees verder

Met Virtual reality kun je een wereld creëren die compleet anders is dan de echte bestaande werkelijkheid of juist een die heel erg hetzelfde is als de echte werkelijkheid maar die je in staat stelt deze werkelijkheid op een andere manier te beleven. Deze wereld in een dimensie naast de echte beleef je via allerlei apparatuur waarvan de VR bril wel de bekendste en meest toegankelijke is.

Welke realiteit het ook wordt, een virtual reality activiteit is een waanzinnige ervaring en leuk om te doen tijdens een bedrijfsuitje, vriendenactiviteit of familiedag. Je kunt gamen met VR, escapegames spelen, maar ook citygames en nog veel meer. Kijk snel met welke VR toepassing je jouw uitje naar het next level brengt.

Liever de volledige lijst met virtual reality en gaming bekijken?

Bekijk alle virtual reality en gaming

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01

Vraag?