tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite load arrow head location arrow search persons euro home pictures2 lightbulb flame whatsapp
Meer workshops
Media workshop

Van een podcast, film of je eigen reclame tot aan radio maken

Mediaspektakel: Media workshops

Altijd al in de in de spotlights willen staan, beeld en geluid naar je hand willen zetten en je mediatalenten eens willen onderzoeken? Duik een dagje de studio in en ga samen aan de slag in een media workshop.

Lees verder

Schrijf, regisseur en acteer je eigen reclamespot met jullie zelf in het middelpunt, of leer de ins en outs van de perfecte radiocommercial. Zelf een podcast maken of een echte tell-sell hit waarin je de bruid, jubilerende collega of jarige familielid aanprijst? Een eigen videoclip maken, een spannende trailer of een spetterend reclamefilmpje? Met jullie groep een eigen hoorspel opnemen? Er zijn vele mogelijkheden om kennis te maken met de veelzijdigheid van de media.

Na een van deze workshops zijn jullie ware mediatijgers. Maak de opnames in een professionele studio of ga op locatie aan de slag. De begeleiders van deze workshops hebben veel ervaring en werken samen met jullie en allerlei speciale effecten toe naar een mooi resultaat en een bijzondere tastbare herinnering aan jullie dag samen.

 

Weergave:
8 workshops
Tonen
Op aanvraag
8 tot 45 personen
Mogelijk op elke locatie in Nederland
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01