tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Groepsuitje

Groepsuitjes vanaf 50 personen

Hoe meer zielen hoe meer vreugd met een waanzinnig groepsuitje

Als je met een grote groep op pad gaat, is het belangrijk dat alles goed geregeld is. Het is leuk om als groep iets te ondernemen, maar het is ook belangrijk dat iedereen als individu tot zijn of haar recht komt. Voor een groepsuitje zijn er ontzettend veel leuke uitjes en activiteiten te vinden.

Met een groep is het belangrijk dat iedereen het naar zijn zin heeft. Hoe groter de groep hoe lastiger dit natuurlijk is, maar je komt een heel eind met gevarieerde uitstapjes. Combineer cultureel met iets actiefs, bijvoorbeeld een wandel- of steptocht door een stad, iets sportiefs met een culinaire uitspatting, gooi er een quiz tegen aan, een creatieve workshop of een vaartocht. Met verschillende activiteiten maak je het al snel afwisselend en aantrekkelijk voor veel mensen.

Natuurlijk is de omvang van de groep ook mede bepalend voor het uitje. Er zijn veel accommodaties die grote groepen geen enkel probleem vinden en er zijn even zoveel activiteiten die met grote groepen, eventueel onderverdeeld in teams, voor een waanzinnig gezellige tijd zullen zorgen.

Filter 983 groepsuitjes
Weergave:

Er zijn 983 groepsuitjes gevonden

Tonen

Maak een Lipdub Videoclip - Mogelijk in heel Nederland

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,5 uit 28 beoordelingen
€ 10,- tot € 40,- per persoon
9 tot 100 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Wil je je gezelschap aangenaam verrassen? Maak dan samen een Lipdub Videoclip! Bijvoorbeeld leuk als verrassing voor een vrijgezellenfeest, vriendenuitje of teambuilding. In de Lipdub zingt iedereen mee op een leuk nummer (dat je uiteraard zelf mag kiezen). Omdat de Lipdub in één shot wordt gefilmd, krijg je een film waar de spontaniteit vanaf spettert.

Tonen

Ik Hou van Holland Quiz - Online

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,4 uit 1 beoordeling
Vanaf € 10,- per persoon
Vanaf 10 personen
Online
Korte omschrijving

Zin in een gezellige Hollandse Quiz? Dan zit je met Dé ONLINE Quiz vol Hollandse kennisvragen helemaal goed. Onze enthousiaste quizmaster neemt je met enthousiasme mee door de diverse rondes. Speel individueel óf in virtuele teams en ga de strijd met elkaar aan.

Tonen
€ 42,50 per persoon
Vanaf 25 personen
Rotterdam
Korte omschrijving

Een uniek avontuur in onze vliegtuighangar op het vliegveld Airport Rotterdam / The Hague. In teams gaan jullie onderzoeken wat er is gebeurd met de mysterieuze verdwijning van vlucht World Wings 55. Sinds het opstijgen in 1959 is er niks meer van deze vlucht vernomen totdat het wrak recentelijk is gevonden in de jungle van Borneo.

Tonen
€ 17,- tot € 20,25 per persoon
8 tot 120 personen
Scheveningen
Korte omschrijving

Robinson uitje, Twister en Crazy 88. Crazy beach twister is de perfecte combinatie van deze 3 activiteiten! Tijdens Crazy beach twister gaan jullie namelijk in een reuze opblaasbaar twister spel de strijd met elkaar aan. De verliezer van elk team krijgt een hilarische opdracht voor zijn of haar kiezen... Op de boulevard een liedje zingen, een eetproef of een hilarische puzzelopdracht.

Tonen
Vanaf € 45,- per persoon
Vanaf 20 personen
Haarlem
Korte omschrijving

Reis om de Wereld is een teambuildingsactiviteit waarbij je met je team door verschillende landen reist tijdens activiteiten die zijn gebaseerd op de traditionele cultuur. Naast dat je elkaar beter leert kennen door de samenwerking die deze spellen vergt, leer je ook de landen beter kennen. Een actief uitje, waarin plezier voorop staat en waarna je met een vernieuwde teamspirit er weer tegenaan kunt!

Tonen

Aqua Experiment - Mogelijk in meerdere steden!

Beoordeeld met een gemiddelde van 10,0 uit 4 beoordelingen
Vanaf € 39,- per persoon
10 tot 75 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Korte omschrijving

Aqua experiment laat je in 2 teams een spetterende competitie spelen. Jullie gaan een groot aquaduct- en waterleidingsysteem bouwen. Je gaat aan de slag met fraaie RVS goten, tientallen traploos verstelbare metalen standaards, reservoirs, kranen, afsluiters, anti-lek rubbers en transparante buizen. Vervolgens verplaats je in een spannende waterrace finale 30 liter water. Welk team heeft 30 liter water het snelst in het vat aan de overkant... Zonder te knoeien?

Tonen
Vanaf € 22,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Mogelijk in de provincies: Gelderland - Overijssel
Korte omschrijving

Een spel voor jong en oud om leuk en gezellig bezig te zijn. Boeren zeskampen en tienkampen zijn al eeuwen oud en heten vroeger volksspelen. Deze volksspelen waren uiteindelijk de voorloper van de huidige Olympische spelen. Men kwam vroeger al van heinde en verre om aan zulke spelen deel te nemen.

Tonen
€ 30,- per persoon
8 tot 90 personen
Mogelijk in de provincies: Brabant - Utrecht - Limburg - Gelderland - Overijssel - Flevoland
Korte omschrijving

Kijk eens op een hele andere manier naar de collega, vriend of vriendin die tegenover je zit en zet je indrukken om in een hoofd van klei.

Tonen
€ 25,- tot € 34,- per persoon
Vanaf 10 personen
Amersfoort
Korte omschrijving

Het interactieve spel Smartphone Challenge is een competitieve activiteit. Neem het tegen elkaar op in verschillende teams en ga de strijd aan om de meeste punten te verdienen.

Tonen
Vanaf € 40,- per persoon
Vanaf 10 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Korte omschrijving

Vandaag geven we toe aan de zoete verleiding, met een leuke en leerzame middag of avond. Je gaat zelf de lekkerste chocolaatjes en de mooiste bonbons maken, terwijl je tussendoor ook nog leert waar en hoe chocolade gemaakt wordt. In deze workshop maken we gebruik van kwalitatief goede ingrediënten.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01