tm-1001 cross category Menu Add to Homescreenfavourite location arrow search filter arrow head persons load home pictures2 flame whatsapp
Groepsuitje

Activiteiten en arrangementen voor een leuk groepsuitje

Bekijk ons ruime aanbod aan leuke groepsactiviteiten en krijg inzicht in alle mogelijkheden. Met variatie in budget, categorieën en locaties is er voor elke groepssamenstelling een originele activiteit te vinden. Ben je met een grote groep? Neem gerust persoonlijk contact met ons op, we geven je graag passend advies.

Populaire categorieën

Vaak wordt bij een groepsuitje voor een van deze categorieën gekozen:

Liever alle 865 groepsuitjes bekijken? Bekijk het complete aanbod hier 

Populair bij groepsuitjes

Wat is leuk om met een groep te doen?

Als groepsuitje worden vaak tv-spelletjes, teambuildingsspellen en extreme sport activiteiten gedaan. Hieronder vind je de top 10 meest aangevraagde groepsactiviteiten.

Top 10 groepsuitjes:

  1. Spellen bekend van TV
  2. Jongens tegen de Meisjes dinerspel
  3. Teambuilding spel
  4. Extreme sporten
  5. Bierproeverij
  6. Citygame
  7. Actief outdoor uitje
  8. Virtual Reality Gamen
  9. Toertocht
  10. DIY uitje

Spellen bekend van TV

Zouden jullie weleens zelf de spellen en activiteiten van jullie lievelingsprogramma willen uitvoeren? 1001 heeft een ruim aanbod aan activiteiten gebaseerd op televisieprogramma’s. Erg populair onder de groepsuitjes is de Expeditie Xtreme. Dit uitje zit vol met opdrachten die je uithoudingsvermogen, geheugen, fitheid en overlevingsinstinct op de proef stellen. Heeft jouw groep wat nodig is om te winnen?

Jongens tegen de Meisjes dinerspel

Dit is een zeer vermakelijk spel waarbij clichés en vooroordelen tussen mannen en vrouwen de hoofdrol spelen. Het wordt gespeeld tussen de drie gangen van het diner. Er is daardoor naast hilariteit voldoende tijd om rustig en uitgebreid te tafelen. Ben je benieuwd geworden naar deze activiteit? Bekijk dan de Dinerquiz “Mannen tegen de vrouwen” voor extra informatie.

Teambuilding spel

Teambuildingspellen zijn een goede manier om op een laagdrempelige manier elkaar beter te leren kennen en te werken aan betere onderlinge communicatie. De Groepsescape voor bedrijven is een mobiele spelvariant van een escaperoom waarbij je door middel van samenwerking verschillende raadsels en puzzels op moet lossen. Zet verschillende talenten binnen het team goed in om zo snel mogelijk de boxen open te krijgen. Het is mogelijk deze ervaring uit te breiden met een training om dieper in te gaan op de verschillende persoonlijkheidstypes en hoe je die het best in kunt zetten op de werkvloer.

Extreme sporten

Voor de echte adrenalinejunks hebben we een aanbod samengesteld aan extreme sporten. Hiermee heb je gegarandeerd een groepsuitje waar nog lang over zal worden nagepraat. Denk bijvoorbeeld aan een Complete Race Experience op een echt circuit, Elektrisch motorcrossen in een tof crosspark of een workshop Middeleeuwse zwaardkunst!

Bierproeverij

Bestudeer verschillende bieren en smaken tijdens een gezellige Bierproeverij en laat je verrassen. Tijdens de proeverij word je geïntroduceerd in speciaal bieren uit verschillende uithoeken van de wereld. Voor een ultieme smaaksensatie krijg je bijpassende hapjes terwijl de begeleider interessante verhalen en grappige anekdotes vertelt. Boek snel deze culinaire beleving en hou de bierproeverij bij jou op locatie!

Citygame

Kom leuke spellen spelen en tegelijkertijd de stad ontdekken tijdens een van de vele citygames. Een veelvuldig aangevraagd spel voor groepsuitjes is de CSI moordtocht Cold Case. "Er is een moord gepleegd" en jullie moeten op zoek naar de dader! Haal de detective in jezelf naar boven. Of, speel een potje Levend Ganzenbord. Deze citygame is gebaseerd op het klassieke bordspel en is geschikt voor jong en oud.

Actief outdoor uitje

Deze activiteiten zijn heerlijk en gezellig om met je groep te doen als het buiten lekker weer is en het zonnetje schijnt. Zoals de Urban Street Golf waarbij je een potje gaat golven op straat! De begeleider komt naar je toe met een parcours vol verrassingen en alle benodigde materialen. Elke locatie is mogelijk. Waar zou jij wel eens een potje willen golven?

Virtual Reality Gamen

Waan jezelf in een virtuele wereld waar het onwerkelijke werkelijk lijkt. Probeer het uit in een grote game arena in Amsterdam tijdens een unieke VR-Experience. Krijg het gevoel dat je vliegt, in een andere wereld leeft of vecht tegen magische wezens! Deze activiteit is mogelijk voor groepuitjes tot 250 personen. Laat je verrassen door deze moderne en wonderlijke ervaring.

Toertocht

Een toertocht kan georganiseerd worden door heel het land met verschillende vervoersmiddelen. Ontdek samen steden, landschappen en de natuur. Een populaire optie is de E-chopper tour door Noordwijk, de duinen en de bollenstreek. De geruisloze elektrische scooter zorgt voor een ontspannen en milieuvriendelijke rit met prachtig uitzicht. Kijk je ogen uit!

DIY uitje

Liever een activiteit zonder begeleiding die op eigen gelegenheid uit te voeren is? Kijk dan eens rond door onze DIY-pakketten en laat je inspireren. Maak bijvoorbeeld een bank, dienblad of fotolijstje van mozaïek met een Mozaïek pakket. Of speel Ranking Friends via een app en personaliseer de vragen zodat het spel volledig aansluit op je groep. Er zijn veel mogelijkheden!

Wil je nog meer groepsuitjes bekijken? Bekijk gerust ons volledige aanbod. Ben je met een grote groep van meer dan 50 personen en kun je wat extra hulp gebruiken? Neem dan contact met ons op en we geven je advies op maat.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01