tm-1001 cross Menu Add to Homescreen location arrow search favourite load
Vliegende roofvogel Tonen
Uitje Uitgelicht
Gegarandeerd een geslaagd uitje
Activiteiten

Bijzondere uitjes die je niet wil missen

Ben je op zoek naar unieke, spannende en ongewone ervaringen? Dan zijn deze bijzondere uitjes echt iets voor jou! Van snelheid op het water tot vuurspuwen en helikoptervluchten, deze top 10 uitjes beloven een onvergetelijke dosis adrenaline en avontuur!

RIB-varen - Snelheidssensatie op het water

Voel de wind door je haren en de spanning in je buik terwijl je met 100 km/u over het water raast in een RIB-boot. Verken de kustlijn van Terschelling tot Rotterdam en geniet van een sensationele rit op het water.

Car Smash - Laat al je stress achter

Sta oog in oog met een ware sloopauto en laat al je stress los door met gereedschap naar keuze los te gaan op de auto. Voel de bevrijding terwijl je in deze unieke activiteit je stoutste dromen waar maakt en je helemaal laat gaan.

Elektrisch motorcrossen - Een avontuurlijk off-road avontuur

Beleef het plezier van off-road motorcrossen zonder uitlaatgassen. Rij door uitdagend terrein op een electrocrosspark en ervaar de kick van off-road rijden zonder de gebruikelijke geluiden en trillingen.

Flyboarden - Zweven als een vogel, duiken als een dolfijn

Stijg op uit het water met een flyboard, aangedreven door een krachtige waterstraal. Vlieg als een vogel en duik als een dolfijn, een geweldige en unieke watersportervaring die je niet snel zult vergeten.

Winterland Forteiland - Historisch en magisch

Bezoek het eeuwenoude Forteiland van IJmuiden, omringd door lampjes, kaarsjes, fakkels en vuurkorven. Verken het fort, verdwaal in de gangen en geniet van arrangementen met pubquiz, wijnexpeditie en nog veel meer.

Bingo & Fire of Workshop vuurspuwen - Interactief en vurig

Dompel jezelf onder in humor en beleef een onvergetelijk feest met een interactieve combinatie van bingo, vuurspuwen, karaoke en live muziek.

Verken Valkenburg in stijl - Mountainbiken, jeepsafari en helikoptervlucht

Fiets door duistere grotten, neem deel aan een jeepsafari door het heuvelland en bewonder het Limburgse landschap vanuit een helikopter. Een dag vol avontuur en spectaculaire uitzichten.

Wadlopen op Texel of wadkanotocht bij Terschelling - Uniek werelderfgoed

Beleef de uitgestrektheid van het Waddengebied tijdens een wadlooptocht op Texel of een kanotocht tussen Vlieland en Terschelling, waarbij je vaak dichtbij zeehonden kunt komen.

Offroad rijden - Modderige avonturen

Stap in een jeep, op een quad of in een buggy en ervaar de spanning van off-road rijden. Trotseer modderige paden en uitdagende obstakels tijdens deze adrenaline-pompende activiteit

Dropping - Navigeer terug naar de beschaving

Laat jezelf en je team droppen op een onbekende locatie en werk samen om de weg terug te vinden. Een avontuurlijke activiteit vol spanning, perfect voor de echte durfallen!

Voor de avontuurlijke zielen die op zoek zijn naar iets anders dan het alledaagse, bieden deze bijzondere uitjes de perfecte dosis opwinding, spanning en plezier. Of je nu vliegt als een vogel, een auto sloopt of het wad verkent, deze uitjes beloven onvergetelijke avonturen waar je nog lang over zult napraten!

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01