tm-1001 cross category Menu Add to Homescreenfavourite location arrow search filter arrow head persons load home pictures2 lightbulb flame whatsapp euro
Bedrijfsuitje

Raak geïnspireerd en vind een origineel bedrijfsuitje

Organiseer jij binnenkort een bedrijfsuitje, maar weet je niet waar je moet beginnen? Bij 1001 hebben wij jarenlange ervaring in het vinden van geslaagde bedrijfsuitjes. We delen graag onze kennis en ervaring om je verder te helpen, ook voor teamuitjes of personeelsuitjes. Bekijk eens onze top 10 van leuke bedrijfsuitjes.
Ben je met meer dan 50 personen? Bel ons dan gerust op 030-6579445, of stuur een bericht, voor advies op maat.

Populaire categorieën

Veel bedrijfsuitjes die aangevraagd worden, zitten in deze categorieën:

Liever alle 1.789 bedrijfsuitjes bekijken? Bekijk het complete aanbod hier 

Wat is een leuk bedrijfsuitje?

Wij zien vaak dat bedrijven kiezen voor activiteiten in combinatie met een diner, creatieve workshops en teambuilding activiteiten. Hieronder vind je onze top 10 bedrijfsuitjes die regelmatig bij ons worden aangevraagd.

Top 10 ideeën voor bedrijfsuitjes:

  1. Arrangement met een combinatie van een activiteit en een diner
  2. Teambuilding activiteiten
  3. Rally rijden
  4. Workshop verf gooien
  5. Kookworkshop
  6. Robinson uitje
  7. Workshop action painting
  8. Volkswagenbusje rijden
  9. Oldtimer rijden
  10. Bob Ross® workshop

Activiteiten inclusief diner

Wij hebben veel mogelijkheden als je op zoek bent naar een leuke activiteit inclusief diner. Denk bijvoorbeeld aan een moorddiner. Bij een moorddiner ga je tussen de gangen door spannende opdrachten doen om een moord op te lossen. Tussendoor is er voldoende gelegenheid om rustig te tafelen en te kletsen. Nieuwsgierig geworden? “Wie heeft de moord gepleegd” is een van ons meest aangevraagde bedrijfsuitje!

Teambuilding activiteiten

Activiteiten waarbij samenwerking en communicatie centraal staan, zijn razend populair onder de bedrijfsuitjes. Een leuke teambuilding activiteit is bijvoorbeeld een Zeepkisten Grand Prix waar je spellen speelt om geld te verdienen. Hiermee kun je onderdelen voor je zeepkist kopen. Je gaat vervolgens de voertuigen bouwen en tegen elkaar racen in teams. Een andere veel gekozen activiteit is de Brandweer Workshop. In deze workshop leer je zo snel mogelijk als team de brand te blussen door samen te werken en goed te communiceren. Laat je verrassen door een van deze originele activiteiten.

Rally rijden

Met een rally rij je in teams mooie routes terwijl je binnen de tijd een aantal opdrachten vervult. Dit kan uitgevoerd worden met veel verschillende voertuigen. Als je liever op een verantwoord en elektrisch voertuig rondrijdt is de Green Rally Tourtocht aan te bevelen. Hierbij ga je met een segway, e-scooter of e-chopper een stad naar keuze verkennen!

Workshop verf gooien

Je leest het goed, verf gooien! Deze activiteit is erg populair bij bedrijfsuitjes. Voor je begint krijg je een overal aan. Vervolgens geeft de workshop begeleider uitleg over gooi en meng technieken. Zo kun jij helemaal los gaan en een mooi kunstwerk maken. Het team van 1001 was ook nieuwsgierig en probeerde het uit. Wil je lezen over deze ervaring? Lees dan hier de blog. Of bekijk het uitje Verf Smijten op locatie voor extra informatie. Deze activiteit is ook leuk als teamuitje!

Kookworkshop

Kookworkshops zijn leerzaam, lekker en gezellig. Niet gek dus dat ze goed scoren onder de bedrijfsuitjes. Je leert over de ingrediënten, verschillende kook en bak technieken en hoe je gerechten op de meest smakelijke manier kunt bereiden. Populaire kookworkshops zijn Stoer buitenkoken op houtvuur en de BBQ workshop. Beide workshops worden gegeven in de buitenlucht met als voordeel dat je zelf niet over een keuken hoeft te beschikken. De begeleiders nemen de materialen en benodigdheden mee en komen bij jullie op locatie!

Robinson uitje

Ideaal als je een avontuurlijk bedrijfsuitje zoekt waar een sterk staaltje teamwork voor nodig is. Je gaat in teams verschillende proeven doen en de strijd tegen elkaar aan. Deze activiteit wordt op meerdere locaties verzorgd. Met Robinson in de Stad!- Teambuilding citygame is het zelfs mogelijk in een stad bij jou in de buurt! Durf jij de uitdaging aan?

Workshop action painting

Leef je helemaal uit met verf op een doek. Deze creatieve activiteit zit vol actie. Je kunt de verf met een kwast rond klodderen op het doek of ermee spetteren. Onder begeleiding van een kunstenaar die je de technieken bij brengt, ga je aan de slag met je kunstwerk. De expressieve Workshop action painting kan op elke locatie. De begeleider komt naar jullie toe met de nodige materialen.

Volkswagenbusje of kever rijden

Heb je altijd al eens zelf in een ouderwetse Volkswagen bus of kever willen rijden? Dan is dit je kans. Tijdens dit uitje ga je verschillende opdrachten doen. Denk bijvoorbeeld aan geblinddoekt rijden, navigeren met een ouderwets stratenboek en vragen beantwoorden. Alle opdrachten doe je in teamverband en hierdoor draagt het bij aan binding en teambuilding. Wint jouw team de rally? Bekijk voor aanvullende informatie Classic car rally rijden met VW-busjes of Kevers.

Oldtimer rijden

Maak een toertocht met een echte klassieke auto. Er zijn meerdere modellen en merken mogelijk. De oer-Hollandse Dafjes zijn razend populair. Met Dafje huren krijg je de kans om zelf eens te evenaren hoe het is om te rijden in een echte jaren 60 auto. Ook in deze auto's kun je een spannende rally rijden met verschillende vragen en opdrachten. En het mooiste is, je kunt zelf de startlocatie bepalen. De DAFjes worden bezorgd bij jou op locatie!

Bob Ross® workshop

Deze workshop kon natuurlijk niet aan dit top 10 lijstje ontbreken. Bij de workshop Schilderen à la Bob Ross krijg je les van een gecertificeerde instructeur. Hij vertelt jullie alles over de populaire schilderstijl happy painting. Je gaat technieken leren van de bekende schilder en het fenomeen Bob Ross®. Voor deze workshop hoef je geen ervaring te hebben!

Kortom, we hebben verschillende leuke bedrijfsuitjes! Heb je nog geen keuze kunnen maken? Bekijk voor deze en veel meer bedrijfsuitjes dan het volledige aanbod. Wil je graag extra ondersteuning? Onze medewerkers zitten klaar en bieden graag advies op maat. Neem gerust contact met ons op, of bel 030-6579445.

Uitjes van de maand

Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 10 uit 1 beoordeling
uitgelicht

90s Quiz - The Summer Edition

Op aanvraag
Vanaf 15 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Bekijk uitje
Tonen
Op aanvraag
20 tot 300 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Bekijk uitje
Tonen
Vanaf € 60,- per persoon
8 tot 250 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Bekijk uitje
Tonen
Op aanvraag
15 tot 1.000 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Bekijk uitje
Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 9.9 uit 6 beoordelingen
uitgelicht

Kever Cabrio Rally & VW Road Trip Bus Rally

Op aanvraag
Vanaf 15 personen
Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop, Aarlanderveen
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01