tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Actieve workshops

Dans, spring en ren tijdens een actieve workshop

Filter 56 workshops
Weergave:

Er zijn 56 workshops gevonden

Tonen
€ 60,- per persoon
Vanaf 15 personen
Eindhoven
Korte omschrijving

Een outdoor programma in Eindhoven, is het Legerpaintball XL arrangement met 150 ballen per persoon. Een militaire missie met een intensieve en hevige strijd op het slagveld maakt deze outdoor activiteit buitengewoon spannend.

Tonen
Vanaf € 30,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Veluwe
Korte omschrijving

Een leuke en unieke activiteitencombinatie voor jong en oud! Klimmen in een professionele klimwand, curling toernooi en handboogschiet clinic. Doe goed jullie best! De winnaar krijgt een prachtige prijs.

Tonen
€ 18,50 tot € 35,50 per persoon
15 tot 90 personen
Eindhoven
Korte omschrijving

Het bestaat echt: een plaats waar je kunt reizen in de tijd. In het preHistorisch Dorp in Eindhoven begeef je je in eeuwenoude herbergen, hoeves en boerderijen van de prehistorie tot de late middeleeuwen.

Tonen
€ 99,- per persoon
Vanaf 15 personen
Terschelling, Waddeneilanden
Korte omschrijving

Maak je vrijgezellenfeest op Terschelling compleet met leuke activiteiten op het strand en/of in de bossen van Terschelling.

Tonen
Vanaf € 55,- per persoon
8 tot 200 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Korte omschrijving

Dit uitje zit vol vuur & vlam - En water natuurlijk! Ga de uitdaging aan met deze Brandweer workshop en leer van echte brandweermannen alles over vuur, brand en blussen.

Tonen
Vanaf € 29,50 per persoon
12 tot 200 personen
Hauwert, Nieuwer Ter Aa, Vijfhuizen
Korte omschrijving

In één van onze 3 sfeervolle en romantische locaties met restaurant en partycentrum verzorgen wij familiedagen met alles er op en er aan zoals activiteiten, workshops en horeca.

Tonen
Vanaf € 20,- per persoon
2 tot 2000 personen
Castricum, IJmuiden, Wijk aan Zee, Zandvoort
Korte omschrijving

Je wilt een onvergetelijk bedrijfsuitje,vrijgezellenfeest of professionele teambuilding met o.a blokarten, powerkiten of outdoor laser gamen? Op of rondom het strand? Wij verzorgen het hele jaar door actieve- en creatieve belevingsevents voor groepen tot 2000 personen. Geheel verzorgde arrangementen in samenwerking met uitstekende horeca partners.

Tonen
Vanaf € 25,- per persoon
Vanaf 20 personen
Rotterdam
Korte omschrijving

Spanning, sensatie, teamwork & vooral heel veel plezier. Dat is in het kort deze super gave teambuilding in Rotterdam, in het grootste in- en outdoor Adventure Park van Nederland. Op ruim 7000m2 binnen en buiten vind je genoeg vertier voor een onvergetelijk dagje uit met het team of gehele bedrijf.

Tonen
€ 19,95 per persoon
6 tot 20 personen
Almere
Korte omschrijving

Boogschieten is een sport die voor iedereen gemakkelijk te leren is en voor jong en oud toegankelijk is. Een ervaren instructeur geeft instructies en tips om steeds beter te schieten. Met een wedstrijdje wordt het extra spannend en in de finale moet je een aantal lastige doelwitten zien te raken.

Tonen
Vanaf € 15,- per persoon
Vanaf 12 personen
Borculo, Eibergen
Korte omschrijving

Zeer gewild en zeer ontspannen activiteit, zeker geschikt voor bedrijfsuitjes, groepsuitjes, familiedag vrienden of vrijgezellenfeest is het handboogschieten zoals de roemruchte strijder Wilhelm Tell het uitvoerde. Met als laatste serie de verrassend finale.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01