tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Goedkope Uitjes

Meer dan 60 leuke goedkope uitjes voor minder dan 10 euro per persoon

De leukste low-budget uitjes: weinig kosten en veel plezier

Natuurlijk mag het niet zo zijn dat je geen uitje kunt plannen omdat je budget dat niet toelaat. Gelukkig zijn er genoeg uitjes te vinden die niet veel kosten en waarmee jullie toch een waanzinnige activiteit kunnen doen tijdens jullie familiedag, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of vriendendag.

Een low budget uitje kost minder dan €10,- per persoon en je krijgt zeker waar voor je geld. Voor de leukste low budget uitjes van Amsterdam tot Limburg, van Gelderland tot Rotterdam kun je denken aan bijvoorbeeld budget mozaïeken, glowgolf, een doe het zelf spel of kano varen. Maar ook laserschieten, salsa dansen of een stormbaan huren kan al voor minder dan 10 euro p.p.

Filter 44 uitjes
Weergave:

Er zijn 44 uitjes gevonden

Tonen

Vrij-gezellige SALSA dans workshops in Arnhem

Beoordeeld met een gemiddelde van 10,0 uit 1 beoordeling
Vanaf € 7,50 per persoon
6 tot 30 personen
Arnhem
Korte omschrijving

Ben jij het ultieme vrijgezellen-uitje aan het plannen, maar zie je die stripper niet zo zitten? Dan hebben wij precies wat je zoekt! We leren iedereen dansen, waardoor je optimaal bent voorbereid op het huwelijksfeest. Daarnaast serveren we cocktails (voor iedereen die dansen spannend vindt, of gewoon houdt van een lekker drankje).

Tonen
Vanaf € 5,- per persoon
Vanaf 2 personen
Anjum
Korte omschrijving

Op de prachtig gelegen Pitch & Putt baan, grenzend aan Landal Esonstad, is er nu ook de mogelijkheid om een 9-holes footgolf partij te spelen. Naast de fanatieke voetballers worden ook de plezierzoekers uitstekend bediend.

Tonen
€ 7,50 tot € 12,50 per persoon
2 tot 50 personen
Hoorn (NH)
Korte omschrijving

Er is geen betere manier om deze Hollandse stad te ontdekken dan op z’n Hollands! Juist, op de fiets dus. Stap op de fiets of E-bike en bewonder de verschillende plekken in Hoorn: Strand, duinen, 17e -eeuwse huizen en het Markermeer als achtergrond.

Tonen
€ 49,50 per team
2 tot 30 personen
Naarden
Korte omschrijving

Maak een tijdreis met je hele gezin of vriendengroep met deze hilarische citygame door de prachtige Vesting van Naarden! Ontdek de straten en historie van het schitterende vestingstadje Naarden met onze bijzondere citygame. Doe allerlei opdrachten (zoals foto opdrachten, vragen beantwoorden, puzzels oplossen) om zoveel mogelijk punten te scoren. Leuk met je eigen gezin of in competitie met een klein vriendengroepje.

Tonen
€ 7,50 per persoon
2 tot 50 personen
Uden
Korte omschrijving

Vanaf de startlocatie probeert iedereen met een eigen disc in zo weinig mogelijk worpen de disc in de target te krijgen. We hebben 9 holes.

Tonen
Vanaf € 4,75 per persoon
4 tot 100 personen
Breda
Korte omschrijving

Kom een balletje gooien op de bowlingbaan! Samen met vrienden, familie of collega's kun je een uur komen spelen.

Tonen
Vanaf € 10,- per persoon
Vanaf 2 personen
Utrecht
Korte omschrijving

Zin in een potje lasergamen? Kom naar de Kartfabrique voor de grootste lasergame arena van Nederland met ruim 900m2 speelruimte in een ruig decor in een oude fabrieksdepot! Raak zoveel mogelijk mensen van het andere team!

Tonen
Vanaf € 7,95 per persoon
Vanaf 2 personen
Rucphen
Korte omschrijving

Onze minigolf baan is gethematiseerd in Winterse sferen: Tijdens je tocht langs 18 holes, sta je oog in oog met ijsberen, pinguins en onze Mammoet.

Tonen
Vanaf € 5,83 per persoon
2 tot 6 personen
Deurne
Korte omschrijving

Heerlijk bowlen in de buitenlucht, dat kan bij ons! Met een echte bowlingbal probeer je in 2 worpen zoveel mogelijk klompen om te gooien. Ga jij voor een spare of een strike?

Tonen

Diverse activiteiten bij de Theetuin te Ridderkerk - van bowlen tot aan waterfietsen

Beoordeeld met een gemiddelde van 8,0 uit 1 beoordeling
Vanaf € 5,50 per persoon
2 tot 250 personen
Ridderkerk
Korte omschrijving

Onze theetuin maakt diverse activiteiten mogelijk en is een begrip in de regio Rotterdam en Dordrecht. We organiseren de leukste uitjes. Lekkere diners met of zonder achtergrondmuziek, in combinatie met andere activiteiten. Denk daarbij aan bowlen, varen met fluisterboten, kanoën of waterfietsen.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01