tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro load home whatsapp
Workshops met eten en drinken

Workshops met eten en drinken

Filter 109 uitjes
Weergave:

Er zijn 109 uitjes gevonden

Tonen
Vanaf € 39,50 per persoon
10 tot 40 personen
Utrecht
Korte omschrijving

Ben jij een echt chocoladeliefhebber en heb je altijd al heerlijke Bonbons willen maken? Dan is dit een uitgelezen kans om een keer zelf de chef te zijn van je eigen bonbons. Tijdens de workshop Bonbons maken leer je meer over chocolade en bonbons. Je maakt je eigen bonbons om ze aan het eind mee naar huis te nemen.

Tonen
Vanaf € 20,- per persoon
8 tot 30 personen
Scheveningen
Korte omschrijving

Eens iets anders doen met vrienden, familie of collega's? En altijd al meer willen weten over Champagnes en bubbels? Dan is dit het ideale uitje. We nemen je onder het genot van een bubbel en een hapje mee in de wondere wereld van de bubbels met een heuse Champagne Masterclass.

Tonen
Vanaf € 43,- per persoon
Vanaf 4 personen
Amsterdam
Korte omschrijving

Boek een Tapas kookworkshop bij Kunst&Kook in Amsterdam en waan je voor een paar uurtjes in zomerse Spaanse sferen. Tijdens deze workshop heerst er altijd een ongedwongen en interactieve sfeer, iedereen heeft contact met elkaar.

Tonen
Vanaf € 65,- per persoon
10 tot 100 personen
Utrecht
Korte omschrijving

De Mediterraanse keuken, een hele gezonde keuken. Maak kennis met de keukens rond het Middellandse zeegebied. De Mediterraanse keuken bestaat uit tientallen keukens zoals de Italiaanse, Spaanse, Griekse, Portugese en deels de Zuid-Franse keuken. Deze keukens staan vooral bekend om hun puurheid en de kwaliteit van de producten.

Tonen
Vanaf € 41,50 per persoon
4 tot 50 personen
Lisse
Korte omschrijving

Zoek je een leuke en lekkere activiteit in de Bollenstreek samen met jouw vriendinnen, collega’s of familie? Bij ons kun je verschillende workshops chocolade volgen, voor al jouw feestjes of voor een bedrijfsuitje. Maak met jouw groepje verschillende soorten bonbons, pindarotsjes of gekleurde tulpen van chocolade.

Tonen
Vanaf € 49,63 per persoon
10 tot 60 personen
Utrecht
Korte omschrijving

Laat je verassen door de heerlijke ingrediënten tijdens de workshop Blackbox koken. Heb je altijd al een keer Master Chef willen nadoen, dan is deze workshop zeer geschikt.

Tonen
Vanaf € 19,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Den Bosch
Korte omschrijving

Ideaal voor echte theeleuten. Er zijn huisgemaakte hapjes aanwezig, waaronder chocolaatjes, muffins en koekjes. Lekker bijkletsen en ondertussen alles leren over bijzondere theesmaken.

Tonen
Vanaf € 35,- per persoon
Vanaf 10 personen
Den Haag, Rotterdam, Scheveningen
Korte omschrijving

Lekker weg met de meiden? Als vriendinnenuitje of misschien wel vrijgezellenfeest? Dan is dit de ideale workshop voor jullie! Niet alleen leer je 3 lekkere cocktails maken, jullie leraar hiervoor is ook nog eens een sexy bartender.

Tonen
Vanaf € 74,36 per persoon
10 tot 100 personen
Utrecht
Korte omschrijving

Heb jij altijd al in teams willen strijden om het beste gerecht te presenteren? Dan is deze workshop echt iets voor jou. Tijdens deze 4 uur durende workshop krijg je ingrediënten uit een blackbox.

Tonen
Vanaf € 49,- per persoon
Vanaf 6 personen
Woerden
Korte omschrijving

Kom heerlijk ambachtelijk genieten met een kookworkshop van allemaal verse producten van de streekmarkt uit het Groene Hart! Ervaar hoe lekker je kan koken met gewone en speciale ingrediënten die je vers op de markt kan kopen!

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01