tm-1001 cross category Menu Add to Homescreenfavourite location arrow search filter arrow head persons load home pictures2 pine-tree whatsapp
Alle categorieën
City game

Laat je verleiden door een van de volgende citygames

Betreed de bruisende wereld van citygames en verken de stad op een interactieve en avontuurlijke manier! Ontdek ons diverse aanbod aan citygames, variërend van speurtochten en GPS-gestuurde spellen tot escape games en interactieve speelervaringen. Verzamel je vrienden, familie of collega's en ga de uitdaging aan om de stad te verkennen, puzzels op te lossen en verborgen schatten te vinden. Ontdek nu onze spannende citygames en beleef een onvergetelijk avontuur in de stad!

Liever alle 164 citygames bekijken? Bekijk het complete aanbod hier 

Ben je klaar om jezelf onder te dompelen in een unieke en interactieve ervaring in de bruisende straten van verschillende steden? Lees verder en ontdek alles wat je moet weten over onze citygames.

Wat zijn citygames?

Citygames zijn interactieve en uitdagende spellen die plaatsvinden in de dynamische omgeving van een stad. Deze spellen combineren plezier, teamwork en avontuur terwijl je samen met je vrienden, collega's of familie de stad verkent. Of het nu gaat om het oplossen van puzzels, het voltooien van uitdagende opdrachten, het ontdekken van geheime locaties of het ontrafelen van een mysterie, citygames bieden een unieke en meeslepende ervaring.

Voor welke groep zijn deze games het meest geschikt?

Citygames zijn geschikt voor allerlei soorten groepen. Of je nu een teambuildingsevenement organiseert, een vrijgezellenfeest viert, een verjaardag wilt vieren of gewoon een leuke dag met vrienden wilt hebben, citygames zijn voor iedereen. We bieden verschillende thema's en moeilijkheidsgraden, zodat je de perfecte game kunt kiezen die past bij de interesses en behoeften van jouw groep.

Wat maakt citygames zo leuk?

 • Spanning en avontuur: Citygames zorgen voor een adrenalinekick terwijl je de stad verkent en uitdagende taken voltooit.
 • Teamwork: Deze spellen bevorderen samenwerking en communicatie binnen de groep, wat resulteert in een versterkte band en een geweldige teambuildingervaring.
 • Ontdekking van de stad: Citygames bieden een unieke manier om een stad te verkennen, met oog voor interessante bezienswaardigheden en verborgen pareltjes.
 • Competitie: De competitieve elementen in citygames zorgen voor opwinding en stimuleren spelers om hun best te doen en als winnaar uit de bus te komen.
 • Plezier en entertainment: Het belangrijkste aspect van citygames is het plezier dat je met je groep beleeft. Het is een geweldige manier om samen te lachen, herinneringen te creëren en een onvergetelijke ervaring te hebben.

Hier zijn enkele veelgestelde vragen over citygames:

 1. Wat voor soorten citygames zijn er?
  Er zijn verschillende soorten citygames beschikbaar, zoals moord- en misdaadspellen, spellen met opdrachten en puzzels, spellen die bekend zijn van tv, levende bordspellen, city escapes en nog veel meer.
 2. Wat maakt een goede citygame?
  Een goede citygame combineert uitdagende taken, een boeiend verhaal en een interactieve ervaring die spelers betrekt en vermaakt.
 3. Voor welke gelegenheden zijn citygames geschikt?
  Citygames zijn geschikt voor allerlei gelegenheden, zoals teambuildingevenementen, vrijgezellenfeesten, verjaardagen, bedrijfsuitjes, of gewoon een leuke dag met vrienden of familie.
 4. Hoe lang duurt een gemiddelde citygame?
  De duur van een citygame varieert, maar gemiddeld duurt een spel ongeveer 1,5 tot 3 uur. Dit kan echter afhangen van het specifieke spel en de gekozen moeilijkheidsgraad.
 5. Zijn citygames geschikt voor alle leeftijden?
  Ja, we bieden citygames aan die geschikt zijn voor alle leeftijden. We hebben spellen die uitdagend en spannend zijn, maar ook spellen die laagdrempelig zijn en goed te doen zijn voor kinderen.

Ben je klaar om de sensatie van citygames te ervaren? Boek nu jouw avontuur en maak je klaar voor een onvergetelijk en interactief uitje in de stad!

 

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01