tm-1001 cross Menu Add to Homescreenfavourite arrow head location arrow search load home pictures2 lightbulb pine-tree whatsapp
Alle categorie├źn
City game

Laat je verleiden door een van de volgende citygames

Het meedoen aan een citygame is spannend en ontspannend tegelijk, waarbij verschillende teams het tegen elkaar opnemen, vaak door middel van allerlei leuke opdrachten, zodat je een bepaalde stad ook eens op een andere manier beleeft en op plaatsen komt waaraan je normaal gesproken voorbij zou lopen. De bedoeling is dat jouw team als slimste, snelste en beste uit de bus komt. Bewijs hiervoor wordt geleverd door van deze opdrachten foto’s te maken.

Lees verder

Speel nu een uitdagende city game met vrienden, familie of collega's in een stad naar keuze. Bijzonder geschikt als groepsuitje of teamuitje, maar ook als bedrijfsuitje voor de nodige teambuilding.
Citygames worden in alle steden van Nederland georganiseerd, en er is een gevarieerd aanbod van soorten spellen en themaspellen.

Een kleine greep: Crazy 88, waar je vanuit het centrum 10 uiteenlopende, bizarre opdrachten dient uit te voeren. Peking Express waarbij je zonder geld checkpoints op tijd probeert te bereiken, waarbij je elk vervoermiddel kunt inzetten, of Wie is de Mol?

Liever de volledige lijst met citygames bekijken?

Bekijk alle citygames

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01

Vraag?