tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro load home whatsapp
Afdelingsuitje

Vind hier leuke afdelingsuitjes ook in corona tijd!

Afdelingsuitje tips & ideeën

Het is geen geheim dat activiteiten en ontspanning buiten de werkvloer de prestaties op de werkvloer ten goede komen, en dat een geslaagd afdelingsuitje op zijn tijd hier een goed voorbeeld van is. Maak dus werk van dat actieve, sportieve, creatieve, culturele, spannende of culinaire afdelingsuitje met jouw collega’s of werknemers.

Wordt het een uitdagende tienkamp, een spannende escaperoom of citygame, een mysterieus moordspel of -diner, een actieve fiets-, scooter- of old-timer-puzzeltocht of een heerlijke sushiworkshop? Bekijk het complete overzicht van alle afdelingsuitjes die er in Nederland te doen zijn en kies de activiteit of een combinatie voor jouw perfecte afdelingsuitje.

Filter 1524 afdelingsuitjes
Weergave:

Er zijn 1524 afdelingsuitjes gevonden

Tonen
Vanaf € 33,- per persoon
Vanaf 12 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Korte omschrijving

Voor een ontzettend leuk spelprogramma kun jij je helemaal uitleven met Wie ontdekt de verrader? Nu als super spannende citygame waarbij je in elke gewenste stad opdrachten moet uitvoeren om punten te verzamelen. Maar in elk team zit ook de mol die jouw cryptische route probeert te saboteren.

Tonen
Vanaf € 27,50 per persoon
10 tot 24 personen
Oirschot
Korte omschrijving

Vintage, een mandala stippelen op een oude LP, hoe bijzonder is dat! Ga terug in de tijd en beleef deze unieke workshop. Schilderen met stippen wordt ook wel dotpainting genoemd. Het is een traditionele schildertechniek afkomstig van de Australische Aboriginals. Begeleiding door een docent tekenen en schilderen.

Tonen
Vanaf € 15,95 per persoon
Vanaf 10 personen
Eindhoven
Korte omschrijving

Span je boog, richt je pijlen geconcentreerd en schieten maar! Boogschieten is altijd leuk om te doen en werkelijk iedereen kan deelnemen aan deze uitdaging op onze nieuwe handboogbaan! Van jong tot oud en van actief tot minder sportief.

Tonen
Vanaf € 49,- per persoon
Vanaf 8 personen
Woerden
Korte omschrijving

Ook dol op sushi? Dan is deze workshop perfect voor jou! Tijdens deze sushi workshop leren jullie de perfect sushi rijst te bereiden en precies op smaak te brengen zoals jij dat lekker vindt! Daarna ga je de verschillende rollen leren maken zoals de maki, foto maki, de inside-out rol en de Califonia handrol.

Tonen
Vanaf € 42,50 per persoon
6 tot 12 personen
Barendrecht
Korte omschrijving

Ben je op zoek naar een leuke creatieve workshop die je kunt volgen met een gezellige groep vriendinnen? Of misschien wel met collega’s of familieleden? Kom dan eens acryl gieten in Barendrecht! Acryl gieten is magisch om te doen en je gaat altijd naar huis met een prachtig kunstwerk dat je zelf gemaakt hebt.

Tonen
Vanaf € 27,50 per persoon
2 tot 10 personen
Voorst
Korte omschrijving

Voel de wind door je haren en geniet van de vrijheid die je voelt tijdens een Elekstrische step- of E-Choppertocht in de omgeving van Bussloo! Een uniek uitje voor een ontspannen en gezellige dag. Er zijn verschillende routes mogelijk, zowel door de stad als door de natuur. Er ligt een practhige E-Tour voor je klaar.

Tonen
Vanaf € 12,50 per persoon
2 tot 200 personen
Kamerik
Korte omschrijving

Zowel in de zomer als in de winter kun je bij ons terecht voor boerengolf. Op ons weiland hebben wij 18 uitdagende holes klaar liggen waar jullie je lekker op kunnen uitleven.

Tonen
Vanaf € 5,50 per persoon
Vanaf 4 personen
Tilburg
Korte omschrijving

Kom bowlen bij Indoor Entertainment De Voltage. Je kunt kiezen voor onze Adventure of Cubaanse bowlingbanen.

Tonen
Vanaf € 20,50 per persoon
10 tot 30 personen
Dieren, Veluwe
Korte omschrijving

Uniek indoor-uitje op de Veluwe. Na de instructie kan het curlingtoernooi beginnen. Welk team is het meest behendig en gebruikt de beste tactiek?

Tonen
Vanaf € 39,- per persoon
15 tot 200 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Korte omschrijving

Team 1… Ready?... GO! Zeepkisten Grand Prix is een verrassende game, waarbij in teamverband zeepkisten worden gebouwd. De deelnemers sleutelen de zeepkisten in elkaar, maar spelen ook uitdagende spellen om geld te verdienen. Met het gewonnen geld kunnen bijzondere onderdelen worden gekocht om de zeepkist op te pimpen! In een zinderende finale race strijden de teams in de Zeepkisten… Grand Prix!

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01