tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Uitjes op wielen

Uitjes op wielen

Filter 204 uitjes
Weergave:

Er zijn 204 uitjes gevonden

Tonen

Solex huren op de Veluwe

Beoordeeld met een gemiddelde van 10,0 uit 1 beoordeling
€ 35,- tot € 42,- per persoon
2 tot 36 personen
Putten, Veluwe
Korte omschrijving

Hoe kun je beter van de natuur in de Veluwe genieten dan door een Solex tour te maken? Lekker met je gezelschap op pad op deze stoere brommers, mét leren jas natuurlijk. Wij heten je van harte welkom op onze gezellige boerderij en vertellen je alles over de Solex en de mogelijke routes. Daarna gaan jullie zelf op pad met één van de routes!

Tonen
Vanaf € 49,50 per persoon
Vanaf 5 personen
Eindhoven, Maarheeze, Valkenswaard, Weert
Korte omschrijving

Een superleuk en gevarieerd groepsuitje is de Daf Teambuilding Tour met klassementsproeven in een nostalgische Daf 33 door authentieke Kempische dorpen en afgewisseld met culturele stops.

Tonen
Vanaf € 39,50 per persoon
10 tot 36 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Met 2 personen op een elektrische scooter de stad door en ondertussen hilarische opdrachten uitvoeren, wie wil dat nou niet? Dat kan met de E-battle! In elke stad waar je wil kan de E-Battle worden gespeeld. Deze leuke citygame is educatief, hilarisch en van deze tijd. Voor dat je vertrekt krijg je een gamebook mee met alle opdrachten die onderverdeelt zijn in verschillende categorieën; studentenleven, cultuur, geschiedenis of sport.

Tonen
€ 24,50 per persoon
Vanaf 4 personen
Best
Korte omschrijving

Voor wie lichamelijke ontspanning serieus neemt kan zijn energie meer dan voldoende kwijt in een Dagje sportief in Best. Leuk voor een bedrijfsuitje, teamuitje, vrijgezellenfeestje of familie-uitje.

Tonen

FATMAX tours - Een te gek ontspannen uitje

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,4 uit 1 beoordeling
€ 35,- per persoon
Vanaf 5 personen
Camperduin, Schoorl
Korte omschrijving

Cruisen op stoere zwarte beach-kickbikes. Deze kickbikes zijn volledig elektrisch en gaan wel tot 25 km per uur! Je zweeft door de duinen en polder. Een te gek en ontspannen uitje met vrienden of collega’s.

Tonen
€ 50,- per persoon
Vanaf 12 personen
Eibergen
Korte omschrijving

Zeer afwisselend en sportief, uitdagend bedrijfsuitje, groepsuitje, vrienden/vriendinnenuitje en zeer geschikt voor teambuilding en vrijgezellenuitje. Door de afwisseling van activiteiten komt bij dit uitje iedere deelnemer aan zijn trekken.

Tonen
€ 19,50 per auto
2 tot 5 personen
Diverse startlocaties in Nederland
Korte omschrijving

Stap in je eigen auto en ontdek Nederland met een ouderwets gezellige autopuzzeltocht! Kies voor de Gelderse Kastelen route, de Friese Meren route, de Rotterdamsche Dijck route en nog veel meer. In bijna elke provincie vind je een route en daar komen maandelijks meerdere routes bij!

Tonen
Vanaf € 39,- per persoon
Vanaf 6 personen
Putten, Veluwe
Korte omschrijving

Een buggy is een kart die speciaal is gemaakt voor terreinrijden. Het heeft een open constructie, waardoor je echt kunt genieten van de buitenlucht, maar ook van hoge snelheden! Een buggy tocht op de Veluwe is een leuk dagje uit voor iedereen.

Tonen

Elektrisch motorcrossen voor groepen en uitjes!

Beoordeeld met een gemiddelde van 10,0 uit 1 beoordeling
Vanaf € 39,- per persoon
1 tot 100 persoon
Wanroij
Korte omschrijving

Vanaf zaterdag 13 maart weer geopend!

Ben jij klaar voor een ongekend potje actie en kun je niet wachten om de adrenaline door je lijf te voelen stromen? Wij gaan het je geven! Iedereen kan meedoen; als je kunt fietsen, kun je ook electrocrossen. Benieuwd waarom dit de vetste activiteit van Nederland wordt genoemd? Er is maar één manier om daar achter te komen…

Tonen
€ 30,- tot € 40,- per persoon
2 tot 18 personen
Rotterdam
Korte omschrijving

Ga met de tandem op ontdekkingstocht en leer elkaar en Rotterdam (nog) beter kennen. Op de startlocatie krijgen jullie een routekaart en de tandems. Alle tochten worden op maat gemaakt, zodat het avontuur bij jullie past.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01