tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro load home whatsapp
Uitjes op wielen

Uitjes op wielen

Filter 215 uitjes
Weergave:

Er zijn 215 uitjes gevonden

Tonen
Vanaf € 225,- per persoon
Vanaf 30 personen
Den Helder, Texel, Waddeneilanden
Korte omschrijving

Tijdens dit evenement wordt u meegenomen in het volgende spannende scenario; Nederland is besmet en het Virus grijpt razendsnel om zich heen. Er is een vaccin, maar dat is niet zomaar te verkrijgen. Als "Secret Agents" zal u op pad moeten gaan om het geheime vaccin te vinden en te bemachtigen.

Tonen
Vanaf € 25,- per persoon
8 tot 600 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Korte omschrijving

Vanuit Eindhoven, maar ook op andere locaties in onderling overleg organiseren wij de leukste en origineelste Teambuilding Arrangementen. Bij elk arrangement is teamwork een vereiste, omdat tijdens het in elkaar zetten van verschillende constructies nauwkeurig overleg en een goede samenwerking tot de beste resultaten leiden.

Tonen
Vanaf € 39,50 per persoon
3 tot 36 personen
Nederweert
Korte omschrijving

In een klassieke Italiaanse TukTuk touren jullie samen door de Peelregio.  Met een snelheid van 45 km/per uur rijden jullie door de landerijen, bossen en dorpjes. 
Een lach op het gezicht, arm uit de TukTuk en zwaaien maar. Want bekijks, dat zullen jullie krijgen!

Tonen
Vanaf € 26,- per persoon
2 tot 28 personen
Sint Annaparochie
Korte omschrijving

Verzekerd van een origineel en onvergetelijke activiteit! Proef de sfeer van het weidse Friese platteland en geniet tijdens uw Solexrit van de eindeloze vergezichten. De wind door uw haar, een glimlach op uw gezicht en de Solex maken uw uitje tot een groot succes!

Tonen
Vanaf € 82,50 per persoon
Vanaf 12 personen
Eindhoven, Maarheeze, Valkenswaard, Weert
Korte omschrijving

Voor een hoogstaand culinair uitje kun je kiezen uit onze Daf Culinair Tour. Als bedrijfsuitje, groepsuitje of als familieuitje een zeer gewild combinatie-arrangement. Maak een leuke tocht in een Daf in de mooie omgeving rondom Eindhoven.

Tonen
Vanaf € 29,50 per persoon
2 tot 20 personen
Den Bosch, Nijmegen, Wanroij
Korte omschrijving

E-Choppers rijden is ontspannend en leuk om te doen! Een originele groepsactiviteit om op een ludieke manier de omgeving te verkennen. Op onze stoere Elektrische Bromfietsen hoef je geen helm te dragen. De brede banden zorgen ervoor dat het besturen van een E-Chopper eenvoudig en comfortabel gaat.

Tonen
Vanaf € 45,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Den Haag, Scheveningen
Korte omschrijving

Go back in time met onze klassieke Volkswagen T2 oldtimers! Bloemenkans om, gitaar mee en gaan! Geniet van de sfeer en de omgeving van Scheveningen! Deze dag zit vol leuke quizen, opdrachten en muzikaliteit. Laat je van je creatieve kant zien en maak met de meegekregen instrumenten je eigen jaren 60 nummer! Dit mogen jullie elkaar natuurlijk laten horen bij de laatste stop.

Tonen
Vanaf € 32,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Veluwe
Korte omschrijving

Spanning, competitie en sensatie op de Veluwe! Met GPS, step, fiets, videocamera, antwoordkaart en telefoon word je op pad gestuurd met je team. Werk samen om de opdrachten te vervullen!!

Tonen
Vanaf € 39,- per persoon
8 tot 150 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Korte omschrijving

In teamverband de meest fantastische constructies bedenken wordt mogelijk gemaakt met Construct Challenge. Lekker met zijn allen samenwerken, sleutelen en aan de slag met allerlei constructiemateriaal.

Tonen
Vanaf € 49,50 per persoon
Vanaf 20 personen
Amsterdam, Leiden
Korte omschrijving

Voor deze sportieve en interactieve game staat voor iedereen een fiets klaar. Nadat het gezelschap is verdeeld in teams, kan het spel beginnen. Ieder team gaat op pad met een tablet en een GPS. Trap samen door stad of land en voer de opdrachten uit.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01