tm-1001 cross category Menu Add to Homescreenfavourite location arrow search filter arrow head persons load home pictures2 lightbulb flame whatsapp euro
Vrijgezellenfeest
Vrijgezellenfeest mannen

Leuke ideeën met vrijgezellenfeesten voor mannen

Ben jij de best-man die het vrijgezellenfeest voor de mannen gedenkwaardig maken? We hebben de leukste ideeën voor je verzameld om er een toffe dag van te maken.

Populaire categorieën

Mannen kiezen vaak uitjes in deze categorieën:

Liever alle 1.056 vrijgezellenfeesten mannen bekijken? Bekijk het complete aanbod hier 

Wat is leuk voor een vrijgezellenfeest met mannen?

Bezorg de aanstaande bruidegom een onvergetelijke dag en organiseer dan een persoonlijk vrijgezellenfeest. De perfecte ingrediënten om dat te bereiken zijn snelheid, spanning en wielen. Rally rijden is een combinatie van deze drie. Spanning en snelheid genoeg tijdens het buggy rijden, karten, motorcrossen of driften. Geen kinderspel dus. Voor de vrijgezel die nostalgisch is aangelegd kan ook een Keverrally, Volkswagenbusrally of Solextocht gereden worden. Nog niet spectaculair genoeg? Ga sensationele strandactiviteiten doen, zoals blokarten, powerkiten en kitesurfen. Ook in het bos is voldoende spanning te beleven met paintball, airsoft of archery tag.

Alleen voor echte mannen. Uiteraard kan ook een verzorgd arrangement gekozen worden met een goede BBQ of een heerlijk diner. Strand, asfalt, weilanden of bos ergens vind je de meest uitdagende activiteiten voor een vrijgezellenfeest voor echte mannen.

Uitjes van de maand

Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 9.7 uit 2 beoordelingen
uitgelicht

Maak jullie eigen New Kids video - Gegarandeerd succes

Op aanvraag
Vanaf 8 personen
Mogelijk op elke locatie in Nederland
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01