tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro load home whatsapp
Water activiteiten

Water activiteiten

Filter 122 uitjes
Weergave:

Er zijn 122 uitjes gevonden

Tonen
Vanaf € 54,95 per persoon
Vanaf 16 personen
Aarlanderveen, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop
Korte omschrijving

Het ultieme gevoel van de jaren '60 en '70 beleven jullie in onze Retro Beetle Cabrio's en VW hippie busjes. Jullie nemen zelf plaats achter het stuur en navigeren per team een weg door het mooiste gebied van Nederland, het Groene Hart. Jullie rijden over slingerweggetjes, dijken, oude ophaalbruggetjes, langs sloten en plassen en puzzelen d.m.v verschillende navigatiemethoden en opdrachten een weg door het Groene Hart.

Tonen
Vanaf € 12,- per persoon
2 tot 15 personen
Loosdrecht, Rotterdam
Korte omschrijving

Op zoek naar een gezellig, uniek en ontspannen uitje? Ga dan varen met een Qrafter loungeboot op de Zevenhuizerplas in Rotterdam of op de Loosdrechtse Plassen. De ruime, stabiele boot biedt plaats aan maximaal 15 personen en is daardoor uitermate geschikt voor een vriendenuitje, familiedag of bedrijfsuitje.

Tonen
Vanaf € 50,- per boot
2 tot 140 personen
Amsterdam
Korte omschrijving

Een boot huren en de prachtige Amsterdamse grachten ontdekken met vrienden of familie, in uw eigen tempo en uw eigen route. Op onze elektrische sloepen passen 7 personen en er is geen vaarbewijs nodig, na onze duidelijke uitleg vaart u de grachten op als een volwaardig kapitein.

Tonen
€ 22,50 tot € 30,- per persoon
Vanaf 6 personen
Den Haag, Hoek Van Holland, Kijkduin, Scheveningen
Korte omschrijving

Brandingraften is een uitdagend en stoer uitje. Je moet namelijk heel wat kracht en lef tonen om samen met een rubberboot door de branding heen te komen. Dus, neem je collega's, vrienden, familie, huisgenootjes of teamgenoten mee en werk aan jullie team spirit op de Noordzee.

Tonen
€ 20,- tot € 40,- per persoon
3 tot 18 personen
Breda
Korte omschrijving

Suppen, ook wel stand up paddle boarden genoemd, is een razend populaire sport op het water. Je beweegt jezelf staand voort op een supboard, met behulp van een lange peddel. Het is gezond, leuk en je ziet nog eens wat van de omgeving tijdens deze unieke work-out.

Tonen
€ 17,50 tot € 29,50 per persoon
4 tot 20 personen
's-Gravenzande, Hoek Van Holland, Scheveningen
Korte omschrijving

Raften op zee? Jazeker, dat is één van de meest spectaculaire activiteiten die je op het water kan doen! Zeker voor een vrijgezellenfeest of teamuitje is dit helemaal geweldig.

Tonen
Vanaf € 118,- per persoon
Vanaf 20 personen
Amsterdam
Korte omschrijving

Wilt u luxe dineren tijdens uw bedrijfsuitje, vriendenuitje of groepsuitje, maar niet in één restaurant? Dan is dit arrangement erg geschikt. Varen & Dineren met een prachtige boot… We beginnen dit programma met een voorgerecht in het eerste restaurant. Er is keuze uit diverse gerechten en in overleg bepalen we de locatie. Na het voorgerecht haalt onze gastvrouw de groep op voor een prachtige vaartour van ongeveer een uur over de Amsterdamse Grachten.

Tonen
€ 20,- tot € 25,- per persoon
Vanaf 2 personen
Brouwersdam, Brouwershaven, Ouddorp (ZH)
Korte omschrijving

Stel je evenwicht op de proef met stand-up-paddeling. Met een groot surfboard en een peddel, glijd je over het water van de Noordzee. Maak er een complete work-out van, of peddel rustig door het water om complete rust te ervaren. Als je nog geen ervaring hebt met surfen, kan het balanceren op het board de eerste keer best een uitdaging zijn.

Tonen
Vanaf € 55,- per persoon
8 tot 60 personen
Amsterdam
Korte omschrijving

BBQ Boot op het Amsterdamse water. Lekker onbezorgd naar het prachtige Amsterdam. De stad bestaat volop uit smalle grachtjes en leuke restaurantjes. Op de unieke BBQ Boot brengen wij deze twee dingen samen! Stap aan boord bij een luxe sloep met een afneembare overkapping en neem lekker plaats. De tafels zullen al rijk zijn gevuld met stokbroden en verschillende salades. Geniet van een heerlijk BBQ-menu van de echte Keurslager terwijl jullie de bekende grachten van Amsterdam ontdekken.

Tonen
Vanaf € 62,50 per persoon
2 tot 12 personen
Aalsmeer
Korte omschrijving

Laat ons jou en je vrienden, collega's en familie meenemen op een onvergetelijke zeiltocht op onze prachtige tjalk uit 1910.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01