tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Water activiteiten

Water activiteiten

Filter 122 uitjes
Weergave:

Er zijn 122 uitjes gevonden

Tonen
Vanaf € 300,- per boot
2 tot 60 personen
Amsterdam
Korte omschrijving

Maak een heerlijke tocht over de Amsterdamse grachten op één van de stijlvolle boten. Bekijk Amsterdam vanaf het water, terwijl je geniet van goed gezelschap en versnaperingen. De vloot bestaat uit zowel salonboten als sloepen. Alle boten beschikken over een toilet en overkapping indien het weer niet mee zit. 

Tonen
Vanaf € 58,- per persoon
12 tot 350 personen
Balk, Heeg, Koudum, Sloten (FR), Sneek
Korte omschrijving

Het authentieke Skutsje-zeilen wordt nu ook als bedrijfsuitje aangeboden waar 12 tot 350 personen tegelijk aan deel kunnen nemen. Een dagprogramma om je vingers bij af te likken, vol met afwisseling waarbij je actief mee kunt zeilen, maar ook lekker achterover kunt leunen met een glas wijn. Kortom, een perfecte combinatie van actie en avontuur waarbij niks moet.

Tonen
Vanaf € 69,- per persoon
Vanaf 15 personen
Uitgeest
Korte omschrijving

The battle is een heuse zeilwedstrijd op het alkmaarder en uitgeestermeer. Na een uitgebreide instructie van de zeilinstructeur vind er een heuse wedstrijd plaats. Uiteraard vind er na de race een prijsuitreiking plaats met een fles champagne voor het winnende team. 

Tonen
Op aanvraag
15 tot 38 personen
IJsselmeer, Lelystad
Korte omschrijving

Stap aan boord van zeilschip Bounty en maak kennis met kapitein Jack Sparrow. Zijn jij en je vrienden, familie of collega’s er klaar voor om als piraten op avontuur te gaan met dit piratenschip, de zeilen te hijsen en het ruime sop te kiezen?

Tonen
€ 20,- tot € 25,- per persoon
Vanaf 2 personen
Brouwersdam, Brouwershaven, Ouddorp (ZH)
Korte omschrijving

Stel je evenwicht op de proef met stand-up-paddeling. Met een groot surfboard en een peddel, glijd je over het water van de Noordzee. Maak er een complete work-out van, of peddel rustig door het water om complete rust te ervaren. Als je nog geen ervaring hebt met surfen, kan het balanceren op het board de eerste keer best een uitdaging zijn.

Tonen
Vanaf € 29,- per persoon
2 tot 10 personen
Terschelling
Korte omschrijving

Vaar mee met een ribboot de Waddenzee op en ervaar de elementen op hoge snelheid. Of vaar langzamer en ontmoet de leukste bewoners van de Waddenzee: de zeehonden.

Tonen
€ 62,50 per persoon
2 tot 12 personen
Aalsmeer
Korte omschrijving

Laat ons jou en je vrienden, collega's en familie meenemen op een onvergetelijke zeiltocht op onze prachtige tjalk uit 1910.

Tonen
Vanaf € 32,25 per persoon
6 tot 80 personen
Mogelijk in de provincie Friesland
Korte omschrijving

Aan boord van het traditionele zeilschip worden tijdens het zeilen de handen uit de mouwen gestoken! Het skûtsje moet immers op koers blijven. Voor de actievelingen zijn er genoeg taken aan boord om mee te helpen.

Tonen
Vanaf € 35,- per persoon
Vanaf 8 personen
Castricum, IJmuiden, Wijk aan Zee, Zandvoort
Korte omschrijving

Wil je met hoge snelheid op de open zee een spectaculaire vaartocht beleven moet je meedoen aan RIB varen in een Powerboat. Een geweldig indrukwekkend en spectaculair uitje op een forse RIB met  maar liefst 370 PK. Jullie vertrekken vanuit Wijk aan Zee en kiezen het ruime sop.

Tonen

BBQ Boot op het Amsterdamse water

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,4 uit 1 beoordeling
€ 55,- per persoon
8 tot 60 personen
Amsterdam
Korte omschrijving

BBQ Boot op het Amsterdamse water. Lekker onbezorgd naar het prachtige Amsterdam. De stad bestaat volop uit smalle grachtjes en leuke restaurantjes. Op de unieke BBQ Boot brengen wij deze twee dingen samen! Stap aan boord bij een luxe sloep met een afneembare overkapping en neem lekker plaats. De tafels zullen al rijk zijn gevuld met stokbroden en verschillende salades. Geniet van een heerlijk BBQ-menu van de echte Keurslager terwijl jullie de bekende grachten van Amsterdam ontdekken.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01