tm-1001 cross category Menu Add to Homescreenfavourite location arrow search filter arrow head persons load home pictures2 lightbulb flame whatsapp euro
Teamuitje

Vind hier leuke ideeën voor een teamuitje

We hebben een ruim aanbod aan teambuilding activiteiten, originele uitjes en verschillende workshops om elk teamuitje tot een succes te maken. Zoek je een activiteit om de samenwerking te verbeteren, of om met je team een leuk uitje te doen, 1001 staat voor jullie klaar!

Populaire categorieën

Om je beter op weg te helpen, hebben we de 2.063 teamuitjes opgedeeld in categorieën:

Liever alle 2.063 teamuitjes bekijken? Bekijk het complete aanbod hier 

Wat is leuk om te doen als teamuitje?

Dinergames, teambuilding uitjes en culinaire workshops worden veel aangevraagd als teamuitjes. Om je te helpen bij het vinden van een leuke activiteit hebben we een top 10 lijst samengesteld uit de meest populaire uitjes.

Top 10 meest aangevraagde teamuitjes:

  1. Activiteit inclusief diner
  2. Teambuilding spel
  3. Teambuilding activiteit
  4. Zakelijke workshop
  5. Moord en misdaad citygame
  6. Workshop met verf
  7. Actief team uitje
  8. Kookworkshops
  9. Huur een voertuig
  10. Workshop met chocolade

 

Activiteit inclusief diner

Gezellig tafelen en kletsen met elkaar zorgt voor binding en vooral veel gezelligheid. Niet gek dus dat veel teams een activiteit kiezen die gecombineerd wordt met een diner. Populair is het Ik Hou van Holland dinerspel. Dit is een gezellige, grappige en oer-Hollandse quiz. Ook het Escape Diner vol raadsels, puzzels en opdrachten is zeer geschikt als teamuitje. Bij beide uitjes krijg je drie lekkere gangen en speel je tussen de gangen door het spel. Kom jij met je team gezellig happen en genieten?

Teambuilding spel

Teams kiezen vaak voor teambuildingsspellen. Deze dragen op een leuke manier bij aan binding en een betere communicatie tussen collega’s. Ranking your team is het meest aangevraagde teambuildingsspel. Je leert je collega’s op een hilarische manier kennen. Door middel van een anonieme enquête kun jij per vraag bepalen bij welke collega je deze het best vindt passen. Vervolgens bespreken jullie gezamenlijk de uitkomst en is het tijd voor de prijsuitreiking!

Teambuilding activiteit

Deze uitjes hebben hetzelfde doel als de teambuilding spellen. Het verschil is dat je met deze activiteiten de handen uit de mouwen steekt en iets actiefs gaat doen met elkaar. Een goed voorbeeld hiervan is Bouw een kart als Mario. Hierbij ga je door spellen te spelen onderdelen winnen om de beste zeepkist te bouwen. Werkt jouw team het beste samen en winnen jullie de race?

Zakelijke workshop

Communicatie workshops zijn een goede manier om de samenwerking binnen het team te verbeteren, en dat hoeft niet op een saaie en stoffige manier. Je leert met de workshop Help! Mijn collega luistert niet! op een interactieve en grappige manier meer over communicatietechnieken en stijlen. Maak gebruik van elkaars kwaliteiten en laat je verrassen.

Moord en misdaad citygame

Wil je graag gezamenlijk iets actiefs ondernemen in een stad in de buurt? Dan zijn de spannende moord en misdaad citygames echt iets voor jullie. Een van de meest populaire spellen is het achtervolgingsspel The Chase waarbij je in teams wisselt tussen premiejager en boef. Actie, tactiek, samenwerking en intellect zijn vereist om dit spannende spel te winnen. En, het is mogelijk op elke plaats in Nederland!

Workshop met verf

Onder zakelijke gezelschappen is veel vraag naar creatieve activiteiten. Vooral schilderworkshops en workshops met verf zijn razend populair. Denk bijvoorbeeld aan een Bob Ross® workshop waar je leert schilderen in de stijl van de bekende kunstenaar. Wil je echt iets ludieks organiseren? Kijk dan eens naar een Graffiti workshop of een workshop verf smijten!

Actief teamuitje

Zoek je naast gezelligheid ook een sportieve uitdaging? Dan zijn actieve teamuitjes ideaal voor jou en je team! De Teamgames – Teambuildingsspellen bieden veel mogelijkheden. Je kunt zelf een programma op maat samenstellen met activiteiten die aansluiten op jouw gezelschap. Lasergamen, paintballen, touwtrekken, botsen in bubblebal, er is van alles mogelijk!

Kookworkshops

Kom gezellig tafelen en samen iets moois en lekkers maken tijdens een kookworkshop. We hebben meerdere mogelijkheden en verschillende internationale keukens om uit te kiezen. Outdoor kookworkshops zoals Stoer buitenkoken, Toeren langs de boeren en de BBQ workshop zijn enorm populair. Deze workshops zorgen ervoor dat je een frisse neus kunt halen en er lekker uit bent met elkaar. En dat terwijl je nieuwe dingen leert, samen kookt en vervolgens natuurlijk heerlijk gaat eten.

Huur een voertuig

Leer elkaar en de omgeving kennen op een bijzonder voertuig. Huur bijvoorbeeld een e-scooter of een FatMax step en scheur elektrisch en geluidloos door een plek naar keuze. Zo heb je lekker veel tijd om nieuwe plekken te ontdekken. Het besturen van deze voertuigen is op zichzelf al een unieke ervaring. Sommige voertuigen kun je huren zonder dat je in het bezit hoeft te zijn van een rijbewijs! Welke plek ga jij binnenkort ontdekken?

Workshop met chocolade

Kun jij ook zo genieten van een stuk chocola? Dan ben je niet de enige. Onze workshops met chocolade zijn zeer in trek, zoals de workshop bonbons maken. Na afloop mag je twee overheerlijke dozen zelfgemaakte bonbons mee naar huis nemen. En het fijne is, je hoeft voor deze workshop niet ver te reizen. Dit kan namelijk op jullie eigen locatie aangeboden worden!

Wil je na het lezen van deze lijst nog wat extra inspiratie opdoen? Bekijk dan ons volledige aanbod hier en laat je inspireren door alle mogelijkheden!

Uitjes van de maand

Tonen
€ 11,25 tot € 14,95 per persoon
Vanaf 8 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Bekijk uitje
Een man aan het rijden in een rode cabrio Tonen
Vanaf € 85,- per persoon
2 tot 48 personen
Venlo
Bekijk uitje
Mensen die een gps spel spelen Tonen
€ 9,95 tot € 45,- per persoon
Vanaf 4 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Bekijk uitje
Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 9.9 uit 6 beoordelingen
uitgelicht

Kever Cabrio Rally & VW Road Trip Bus Rally

Op aanvraag
Vanaf 15 personen
Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop, Aarlanderveen
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01