tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro load home whatsapp
Mozaïeken workshop

Met mozaïek maak je mooie dingen bij een van deze workshops

Scherven brengen geluk met een mooie mozaïek creatie

Tijdens een ontspannende en creatieve mozaïek workshop, werk je stukje bij beetje aan een zelfgekozen mozaïek. Leg en plak bijvoorbeeld een mozaïekpatroon op spiegel- en fotolijsten, houten dienbladen, letters of bijzettafeltjes.

Dit is een superleuke bezigheid voor tijdens een vrijgezellenfeest, vriendinnenuitje of gezellig als club bij elkaar, zoals bij een teamuitje. Maar ook kinderen vinden deze workshop geweldig. Ga voor wat meer simpele creaties als gezelligheid en ontspanning de boventoon voeren of kies voor een zeer professionele workshop, waarbij diep op de materie in wordt gegaan en waarbij je zelfs persoonlijke begeleiding krijgt.

Het basismateriaal bestaat uit kapotte tegels of glas, waarbij de scherven, met lijm en voegsel samengevoegd worden tot de prachtigste mozaïekcreaties. Sta versteld van je zelf en hang of zet het resultaat op een mooi plaatsje in je huis.

Filter 11 workshops
Weergave:

Er zijn 11 workshops gevonden

Tonen
€ 25,- tot € 35,- per persoon
6 tot 25 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Korte omschrijving

Het werken met wandtegels of glas in combinatie met natuurlijke vormen en kleuren geeft je de gelegenheid om prachtige decoraties te vervaardigen. Je gaat bij ons aan de slag met professionele gereedschappen en materialen. Met of zonder een patroon creëer je een eigen kunstwerk. En we laten ons inspireren door de Spaanse architect Gaudí, die veelvuldig gebruik maakte van kleurrijke mozaïeken!

Tonen
Vanaf € 35,50 per persoon
5 tot 100 personen
Utrecht
Korte omschrijving

Iedereen die van prachtig versieren houdt, kan zich met deze mozaïek workshop helemaal uitleven bij het maken van de vrolijkste creaties. Tijdens de workshop mozaïek zal je de basistechnieken leren en begeleiding krijgen voor een schitterend resultaat. Aan het eind mag je jouw mozaïekwerkstuk uiteraard als aandenken mee naar huis nemen.

Tonen
Vanaf € 34,95 per persoon
8 tot 25 personen
Amsterdam
Korte omschrijving

Gaudi, move over! Samen gaan jullie door middel van mozaïek, een waar stukje kunst creëren als herinnering aan het vrijgezellenfeest van jullie aanstaande bruid. Want jullie weten natuurlijk precies wat de aanstaande bruid mooi vindt, toch?

Tonen
Vanaf € 37,50 per persoon
Vanaf 4 personen
Hoogeveen
Korte omschrijving

Van jong tot oud en voor de hele familie is mozaïeken geschikt, maar natuurlijk ook voor vrienden of collega’s. Maak je eigen kunstwerk tijdens deze workshop.

Tonen
Vanaf € 34,95 per persoon
4 tot 100 personen
Apeldoorn
Korte omschrijving

Mozaïeken is een creatieve, leuke en rustgevende bezigheid tegelijkertijd. Je kiest zelf welk voorwerp je gaat bewerken met een mozaïek en kunt daarna aan de slag met tegeltjes, scherven, schelpen en glasdruppels.

Een spiegel mozaïeken Tonen
Vanaf € 35,- per persoon
2 tot 8 personen
Gorinchem
Korte omschrijving

Een workshop glasmozaïek is een goed idee als je op zoek bent naar een leuke invulling voor een gezellige activiteit met vriendinnen, familie of collega's.

Tonen
Vanaf € 35,- per persoon
6 tot 10 personen
Enschede
Korte omschrijving

Mozaïeken met hout! Maak je eigen unieke woonaccessoire op onze landelijke en inspirerende locatie.

Tonen
Vanaf € 35,- per persoon
6 tot 10 personen
Enschede
Korte omschrijving

Een zeer ontspannen bezigheid met prachtige resultaten. Op een ondergrond uit ons assortiment ga je aan de slag om je eigen ideeën en kleurencombinaties in elkaar te 'puzzelen'. We voorzien in allerlei steentjes, tegels, gereedschap en inspiratie om mee bezig te gaan.

Tonen
Vanaf € 34,95 per persoon
8 tot 24 personen
Amsterdam
Korte omschrijving

Dit is de kans om de hal van jullie bedrijf een fraaie make-over te geven! Met mozaïeken kunnen jullie met behulp van kleine steentjes ware kunst creëren.

Tonen
Vanaf € 7,95 per persoon
Vanaf 2 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Korte omschrijving

Je wilt een creatieve workshop houden, de vrijgezellenparty creatief invullen, maar het budget daarvoor is niet al te groot? Wij verkopen originele, complete mozaïekpakketten in de prijsklasse van € 7,95 tot € 34,95. Iedereen kan zelfstandig aan de slag, de patronen en gebruikte materialen zijn daar ook naar. Hartstikke leuk als creatieve invulling bij allerlei gelegenheden. Dienbladen, wandbordjes, fotolijstjes, spiegels, letters, schalen, waxinelichthouders, etc., meer dan 60 verschillende opties.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01