tm-1001 cross Menu Add to Homescreen location arrow search favourite
Gezelschap

Groepsuitjes met meer dan 100 personen!

Het organiseren van een groepsuitje is een fantastische manier om banden te versterken, nieuwe herinneringen te creëren en teamgeest op te bouwen. Maar wat als je een grote groep hebt van meer dan 100 personen? Maak je geen zorgen! We hebben een lijst samengesteld van geweldige groepsuitjes die perfect geschikt zijn voor grote aantallen mensen. Deze activiteiten zullen iedereen vermaken en een geweldige tijd bezorgen.

Stranddag avontuur:

Breng een dag door aan de kust en beleef een avontuurlijke tijd met een breed scala aan activiteiten. Van Expeditie Robinson en beach games tot RIB-varen, e-chopper rijden langs de duinen, blokarten, powerkiten en archery tag, er is voor elk wat wils. Laat een professioneel arrangement samenstellen en sluit de dag af met een smakelijke BBQ op het strand of een heerlijke lunch.

Rallytocht met een vleugje nostalgie:

Geniet van een nostalgische rallytocht waarbij je in verschillende voertuigen kunt rijden, zoals Dafjes, Volkswagen Kevers, Tuktuks of oude Volkswagen busjes. Ontdek pittoreske routes terwijl je in stijl rondtoert en de teamgeest naar een hoger niveau tilt.

Vaar de wateren op:

Ervaar de rust van het water tijdens een ontspannende boottocht of zeiltocht. Met grotere boten en jachten kun je gemakkelijk een grote groep meenemen om samen te genieten van de prachtige wateren van Nederland.

Dinerspel spektakel:

Ga aan tafel voor een interactief en spannend dinerspel. Er zijn talloze thema's en spellen om uit te kiezen die geschikt zijn voor grote groepen. Werk samen, los raadsels op en geniet van een heerlijk diner terwijl de teamgeest wordt versterkt.

Quiztijd:

Test de kennis en competitieve geest van je groep met een vermakelijke quizsessie. Van ranking the company tot pubquizzen en diverse thematische quizzen, er is voor elk wat wils. Dit is een geweldige manier om te lachen, te leren en elkaar beter te leren kennen.

Outdoor kookworkshop:

Verken het platteland tijdens een fietstocht langs lokale boerenbedrijven. Verzamel verse ingrediënten voor een leuke buitenkookworkshop, die je groep een unieke ervaring zal bieden en het belang van duurzaamheid benadrukt.

Themafeesten om nooit te vergeten:

Maak van je evenement een onvergetelijke belevenis met een van de vele themafeesten. Of het nu een Las Vegas-avond, een Burlesque-spektakel, een Bingo & Fire-feest, een Casino-ervaring, een trip down memory lane met het Back to the 90's-feest of een bruisend Oktoberfest is, iedereen zal gegarandeerd plezier hebben.

Vaar de nacht in:

Vier een speciale gelegenheid met een groots bootfeest op de MS de Jordaan of een prachtig zeilschip. Dans onder de sterrenhemel en geniet van het rustgevende geluid van het kabbelende water terwijl je feest in stijl.

Met deze spannende ideeën voor groepsuitjes met meer dan 100 personen, kan je evenement niet anders dan een groot succes worden! Deze activiteiten zullen zorgen voor plezier, lachen en onvergetelijke herinneringen.

Veel plezier met het plannen van je geweldige groepsuitje!

Kun je wat extra hulp gebruiken? Onze medewerkers helpen je graag bij het vinden van geschikte activiteiten, het maken van een passende planning en het organiseren van een geweldige dag. Neem gerust contact met ons op!

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01