tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

90's & 00's Quiz - Mogelijk op 65 feestlocaties in Nederland

Wat ga je doen?

Tjakkaaa! Heerlijk terug in de tijd naar de 90’s & 00’s !
Friends, Flippo’s & Furbies. MSN, Shakira, Bokito en Hyves (rip)!  Zomaar een eerste greep uit de vele herinneringen die wij tijdens deze levendige quiz weer bij jullie naar boven toveren.
Tijdens deze afwisselende en veelzijdige quiz neemt onze enthousiaste entertainer jullie mee op een zinderende reis terug in de tijd naar de fantastische jaren negentig én zeroes. Vet cool toch?! En dat allemaal bij jullie op eigen locatie of op een externe locatie in een stad naar keuze.

Jullie worden ontvangen op de locatie die versierd is met tal van 90’s/00’s posters, banners, vlaggen, voorwerpen, noem maar op. Deze zorgen direct voor de eerste ‘oeh’s en ‘ah’s’

Na een introductie gaan jullie in teams de strijd met elkaar aan. In verschillende quizrondes wordt jullie 90’s/00’s kennis op de proef gesteld. Denk aan rondes zoals de Nieuwsquiz, Wie/Wat is het?, Reclames, Films, Series & Muziek,  je kunt het zo gek niet bedenken. En aan het eind kan er zoals bij elke wedstrijd maar één de winnaar zijn. 

Tussen de spelrondes door draaien we uiteraard de lekkerste hits van toen. Meezingen op de Spice Girls en de Backstreet Boys of meedansen op de Ketchup Song.
Onze 90s & 00s Quiz is kort gezegd gewoon één groot feest.

Extra mogelijkheden:

  • Quizvarianten: 80s/90s , alléén 90s, alléén 00s
  • Tussendoor eten of borrelen
  • 90's & 00's Afterparty
  • Professionele fotograaf óf polaroid camera
  • Andere wensen? Wij regelen het!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01