tm-1001 cross category Menu Add to Homescreenfavourite location arrow search filter arrow head persons load home pictures2 flame whatsapp
Alle categorieën
Tochten

Verrassende tochten op allerlei manieren, door heel Nederland

Verken de omgeving op unieke manieren. Ervaar de spanning, bewonder de natuur en ontdek nieuwe plekken tijdens een onvergetelijke tocht. Ontdek nu ons gevarieerde aanbod en beleef een avontuur dat bij jou past!

Liever alle 128 tochten bekijken? Bekijk het complete aanbod hier 

Uitdagende en ontspannende tochten - Verken de omgeving op een avontuurlijke manier

Benieuwd naar de verschillende soorten tochten die we aanbieden?

Hier vind je een overzicht van enkele van onze populaire opties:

 • GPS-tochten - Ga op pad met behulp van een GPS-navigatiesysteem en navigeer je weg door uitdagende routes en verborgen schatten.
 • Tochten op 2-wielers - Stap op een fiets, tandem, mountainbike, fatbike, kickbike, step, solex of scooter en verken de omgeving op een sportieve manier.
 • Puzzeltochten - Laat je hersenen kraken terwijl je aanwijzingen oplost en raadsels ontrafelt tijdens een interactieve speurtocht.
 • Droppings - Laat je verrassen en test je oriëntatie vermogen tijdens een spannende dropping in onbekend terrein.
 • Toertochten in bijzondere voertuigen - Kies voor een segway, swing trike, bierfiets, tuktuk, lopifit, legervoertuig, huifkar, fietstrein, helikopter of vliegtuig en beleef een unieke en onvergetelijke ervaring.
 • Boottochten - Geniet van het water en ontdek prachtige landschappen tijdens een boottocht in een RIB-boot, fluisterboot, rondvaartboot, zeilboot of jacht.
 • Wandeltochten - Trek je wandelschoenen aan en verken te voet de mooiste natuurgebieden, historische steden en adembenemende landschappen.
 • Auto tochten - Kies uit een nostalgische dafje, lelijke eend, volkswagenkever, jeep, volkswagen busje, twizy, trabant of alfa romeo en tour in stijl door de omgeving.

Nu vraag je je misschien af of tochten leuk zijn om te doen met groepen. Absoluut!

Hier zijn vijf redenen waarom onze tochten populair zijn:

 1. Samenwerking - Tochten stimuleren teambuilding en samenwerking, waarbij je samen uitdagingen aangaat en elkaar helpt om de finish te bereiken.
 2. Avontuur - Tochten brengen een element van avontuur en spanning met zich mee, waardoor je je adrenaline voelt stromen en nieuwe ervaringen opdoet.
 3. Natuurbeleving - Of je nu te voet, op de fiets of met een boot op pad gaat, tochten bieden de mogelijkheid om de prachtige natuur en omgeving te verkennen en te waarderen.
 4. Verbinding met anderen - Tijdens een tocht heb je de kans om nieuwe mensen te ontmoeten, gezellig te kletsen en waardevolle connecties te maken.
 5. Ontspanning en ontsnapping - Tochten geven je de mogelijkheid om even weg te zijn van de dagelijkse routine, te ontspannen en je gedachten te verzetten in een nieuwe omgeving.

Kies jouw favoriete tocht en ga op avontuur! Boek vandaag nog en maak je klaar voor een onvergetelijke ontdekkingstocht!

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01