tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite location arrow search arrow head persons euro load home pictures2 lightbulb flame whatsapp
Meer schilderworkshops
Workshop verf gooien

Gooien en smijten met verf, leef je lekker uit op het doek

Leef je uit met verf

Geen zin in een recht toe recht aan workshop schilderen met verf, kwast en een doek op een ezel? Dat komt goed uit, want wist je dat je met verf smijten, gooien en klodderen ook de meest prachtige schilderijen kunt maken?

Lees verder

Dat is weer eens wat anders. Direct in contact met de verf en het doek, jij en je gezelschap kunnen je helemaal uitleven en al je emoties er in kwijt. Leuk als teambuildingsessie of tijdens een spetterend vrijgezellenfeest of een kleurrijke familiedag.

Gooi je passie, emoties en frustraties op het doek met een workshop verf gooien, ook wel action painting genoemd, in een atelier in Utrecht, Tilburg of Bunschoten-Spakenburg. Of gaan jullie liever voor een door jullie zelf gekozen locatie in Nederland. Ga lekker verf smijten en beleef zelf hoe hilarisch en bevrijdend dit werkt. Het resultaat gaat mee terug zodat je nog lang kunt nagenieten.

 

Weergave:
6 workshops
Tonen
Op aanvraag
10 tot 350 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Bekijk uitje
Tonen
€ 27,50 tot € 60,- per persoon
5 tot 60 personen
Bunschoten Spakenburg
Bekijk workshop

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01