tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time flag weather info home pictures2 lightbulb pine-tree

Maak een eigen commercial - bij jou op locatie

Wat ga je doen?

Maak samen met je collega's, vrienden of familie een eigen commercial, waarin jullie team, bedrijf, vriendschap of een ander thema centraal staat. Dit wordt niet alleen een fantastische dag vol met teambuilding; jullie houden er ook jullie eigen film aan over! De film zal eindeloos worden teruggekeken. 

We starten met het schrijven van jullie eigen script. Onder begeleiding van onze ervaren, enthousiaste filmmakers ontstaat er een goed script. Dan is het tijd om de rollen te verdelen; schitter jij voor de camera of kies je liever voor een rol in de crew? Dit is dan ook de kracht van de workshop, want er is een belangrijke rol voor iedere deelnemer! Jong of oud, introvert of extravert, iedereen vindt een plekje op onze filmset. Nadat de rollen zijn verdeeld, is het zover: we gaan filmen! Met behulp van onze professionele apparatuur zetten we jullie eigen commercial in elkaar. 

Na de workshop wordt de commercial door onze professionals in elkaar gemonteerd, inclusief muziek, special effects, aftiteling en eventueel een logo. We kunnen de gemaakte commercial dezelfde dag nog terug kijken. Dat wordt lachen, zo heb je jezelf nog nooit gezien! Tot slot wordt er een gouden oscar uitgereikt voor het grootste talent van de dag of de beste commercial, inclusief bedank-speech. Dat wordt één groot feest! 

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Op aanvraag
Vanaf 10 personen
3 uur
Nederlands, Engels, Duits en Frans
Binnen of buiten
Wij komen op locatie in Nederland
Goed om te weten:
  • Inclusief een prijs voor het winnende team
  • Inclusief themakleding
  • Inclusief begeleiding
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01

Vraag?