Rotterdam
Activiteiten in Rotterdam

Zoek een activiteit

Vanaf € 89,00 per persoon
15 tot 70 personen
Voor een compleet en afwisselend dagje uit introduceren wij het citytour arrangement in Rotterdam. Een hele goede keuze vanwege het gevarieerde aanbod.  
Vanaf € 62,00 per persoon
15 tot 100 personen
Nieuw, op de elektrische tour een bijzondere speurtocht maken met een Tuk Tuk door Rotterdam, is buitengewoon geschikt voor menig bedrijfsuitje. Exclusief, dynamisch en ontzettend leuk om te doen. In teams van 7 personen doorkruis je geluidloos het bruisende centrum met je elektrische Tuk Tuk. Hierbij probeer jij jouw speurtocht tot een goed einde te brengen door het oplossen van allerlei vraagstukken die je onderweg tegenkomt.
Vanaf € 21,20 per persoon
10 tot 80 personen
Mogelijk op locatie in Nederland of België
Meedoen aan een thriller vol actie en spanning wordt een ware uitdaging in onze citygame ‘Help de directeur is ontvoerd!’
Op zoek naar een creatieve workshop voor een vrijgezellenfeest, creatief bedrijfsuitje of een vriendinnen dag? Kom dan bij Galerie Lucie een leuke workshop volgen!
€ 29,50 per persoon
Vanaf 12 personen
Mogelijk in meer dan 150 plaatsen in Nederland en België.
Naast al onze overige uitjes introduceren wij de citygame ‘Sex in the City’, naar de gelijknamige Amerikaanse serie, waarbij hetzelfde thema gehanteerd wordt.
Vanaf € 27,50 per persoon
40 tot 150 personen
Houd je van roeien, doe dan mee met de sloepenrace, deze wordt georganiseerd in Rotterdam! Met zogenaamde roeivletten worden vriendschappelijke roeiwedstrijden gehouden, waarvan alle deelnemers in teams van 4 tot 7 personen worden ingedeeld.
€ 21,20 tot € 29,65 per persoon
Vanaf 10 personen
Met de citygame Get the picture beleef je een onvergetelijke middag of avond in het centrum van Rotterdam, bekend van de Erasmusbrug en de Euromast. Met een fotocamera, routekaart en opdrachtenboekje gaan jullie op pad om de juiste foto’s te bemachtigen.
Vanaf € 22,50 per persoon
Vanaf 5 personen
Leer tijdens deze wellness beauty workshop parfum maken alles over geuren, parfum en de essentiële oliën die gebruikt kunnen worden om een eigen parfum samen te stellen.
Vanaf € 57,50 per persoon
Vanaf 25 personen
Voor een leuke, spannende en avontuurlijke safaritocht kun je nu als bedrijfsuitje meedoen aan Arie op Safari. Op het terrein van een tot de verbeelding sprekende dierentuin kunnen jullie zich met zijn allen storten op dit waanzinnige evenement.  
€ 29,65 tot € 33,30 per persoon
Vanaf 10 personen
Een dag in Rotterdam wordt extra spectaculair met deze tablet game! Ga met jouw vrienden, bedrijfsuitje of familiedag net als Sherlock Holmes een moord oplossen. In teams gaan jullie aan de slag om de politie te helpen. Via de tablet worden jullie de stad door geleid, over de Coolsingel, langs de Laurenskerk en de Beurs.

Bus huren?

Wilt u direct online een bus huren: Al mogelijk vanaf 16 personen!
✓ Makkelijk ✓ Voordelig ✓ En voor elke gelegenheid!

bushuren banner