tm-1001 cross Menu Add to Homescreenfavourite arrow head location arrow search load home pictures2 lightbulb flame whatsapp
Alle categorie├źn
Sportief uitje

De leukste, uiteenlopende sportieve uitjes en voor iedereen toegankelijk

Populaire sportieve uitjes

Sporten is goed voor je gezondheid, het werkt tegen stress en het is een sociale bezigheid. Bovendien geeft het voldoening om iets te bereiken en voel je je na de inspanning extra voldaan. Een sportief uitje is dan ook eigenlijk altijd een succes voor collega’s, vriendengroepen of een actief familiedagje.

Lees verder

Je kunt kiezen uit een sportieve activiteit die past bij jouw groep en jullie niveau en daardoor is een sportief uitje voor iedereen haalbaar en leuk om te doen. En eigenlijk zijn de mogelijkheden dan eindeloos: er zijn sportieve outdoor en indoor uitjes zoals lasergamen, archery tag of klimmen; kijk bij de sportclinics, meerkampen en sportdagen of ga wat extremer met hindernisbanen en survival activiteiten.

Pas de sportieve activiteit in met andere activiteiten op de dag of maak er een hele sportieve dag van. De begeleiding zal zorgen dat de instructies, materialen en begeleiding compleet zijn. Je voor, tijdens en na de inspanning ook goed laten verzorgen? Vraag naar de mogelijkheden.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01