tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter category favourite location arrow search arrow head persons load euro home pictures2 flame whatsapp
Meer schilderworkshops
Workshop Bob Ross® schilderen

Schilder de mooiste landschappen à la Bob Ross®

Ontdek de creatieve wereld van Bob Ross® tijdens onze workshop! Samen met ons team van kunstenaars leer je stap voor stap hoe je de iconische landschappen van Bob Ross® schildert. Je kunt deze workshop volgen in een van onze ateliers of op een gezellige horecalocatie bij jou in de buurt. Liever schilderen op jullie eigen locatie? Ook dat is mogelijk! Wij komen graag naar jouw locatie toe voor een onvergetelijke schilderervaring.

Ontdek de magie van Bob Ross® tijdens onze workshop en schilder als een pro! Bij ons leer je de technieken en het gebruik van materialen om de prachtige landschappen van Bob Ross® te schilderen. Met ons team van ervaren kunstenaars bieden wij een interactieve workshop die geschikt is voor beginners en gevorderden.

Wat maakt een Bob Ross® workshop speciaal?

De Bob Ross®-methode is een unieke en eenvoudige manier om te schilderen en is daarom populair over de hele wereld. De focus ligt op het creëren van mooie landschappen in slechts enkele uren, zonder dat je ervaring nodig hebt. Je zult versteld staan van wat je kunt bereiken in onze workshop. De ontspannen sfeer, de persoonlijke begeleiding en de uitstekende materialen zorgen ervoor dat je een fantastische ervaring zult hebben.

Wat is de doelgroep van deze workshop?

Onze workshop is perfect voor iedereen die geïnteresseerd is in schilderen en ontspanning. Het maakt niet uit of je een beginner bent of al wat ervaring hebt, iedereen is welkom om deel te nemen. 

Dit uitje wordt veel geboekt voor: vriendinnenuitjes en teamuitjes

5 veel gestelde vragen over de workshop Bob Ross®

 1. Heb ik ervaring nodig om deel te nemen aan de workshop?
  Nee, onze Bob Ross® workshop is geschikt voor beginners en gevorderden. Onze ervaren kunstenaars zullen je persoonlijk begeleiden en helpen bij het creëren van je schilderij.
 2. Moet ik mijn eigen materialen meenemen?
  Nee, alle materialen die je nodig hebt tijdens de workshop Bob Ross® worden verzorgd.
 3. Hoe lang duurt de workshop?
  Onze Bob Ross® workshops duren tussen de 1,5 en 3 uur.
 4. Kan ik mijn schilderij mee naar huis nemen?
  Natuurlijk! Het schilderij is van jou en mag mee naar huis worden genomen.
 5. Met hoeveel personen kan ik deelnemen aan de workshop?
  Het verschilt per Bob Ross® workshop met hoeveel personen je minimaal en maximaal kunt deelnemen. Dit varieërt tussen de 2 tot 100 personen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Boek nu onze Bob Ross® workshop en ontdek jouw innerlijke kunstenaar! Ervaar de ontspannen sfeer, persoonlijke begeleiding en creëer een prachtig landschap in slechts enkele uren. Wij kijken ernaar uit om samen met jou te schilderen!

Weergave:
4 bob ross® schilderworkshops
Tonen
Vanaf € 37,30 per persoon
15 tot 80 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Bekijk uitje
Tonen
Vanaf € 37,30 per persoon
Vanaf 15 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01