starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox
Bob Ross® workshop

Leer de schildertechniek van Bob Ross® tijdens deze schilder workshop

Iedereen kan schilderen met Bob Ross® schilder workshop

Als je niet weet wie Bob Ross® is, moet je zeker even een filmpje van hem opzoeken. Met zijn Joy of painting® televisie show kreeg hij in de jaren 80 en 90 van de vorige eeuw hele volksstammen aan het schilderen.

Met zijn karakteristieke stemgeluid en manier van instrueren zal hij nooit meer vergeten worden. En zijn methode werkt, nog steeds, dus ga zeker een unieke Bob Ross® schilder workshop volgen en kom thuis met een prachtig schilderij. Deze Bob Ross® wordt verzorgt door een gecertificeerd instructeur. (Reginald Koé)

Getoonde uitjes 1 - 1 van 1

1,5 meter

Maak een schilderij in Bob Ross® stijl! Gegarandeerd een artistieke ochtend of middag vol gezelligheid en plezier. Je maakt een landschapsschilderij dat zeker een plekje aan de muur verdient. Je zult versteld staan van het resultaat!

Prijs
€ 29,50 tot € 32,50 per persoon
Aantal
Vanaf 10 personen
Locaties
Mogelijk op elke gewenste locatie in Nederland, België en Duitsland.
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01