tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro load home whatsapp
Vriendenuitje

Tips & ideeën vriendenuitjes

Helemaal los met je vrienden tijdens een spectaculair vriendenuitje

Een dag of dagdeel er op uit met je vrienden is natuurlijk al een prima plan. Lekker er uit met een vriendengroep om eens iets te doen wat je in het dagelijks leven niet met elkaar doet. Wat is er dan leuke dan een origineel vrienduitje te ondernemen om elkaar eens op een hele andere manier mee te maken.

Ontdek elkaars verborgen kwaliteiten, wie zijn de lefgozers en wie is wat voorzichtiger? Wie blijkt er heel creatief te zijn en wie kan er het hardste racen. Kunnen jullie samen presteren onder druk? Ontdek het allemaal tijdens een vriendenuitje.

Ga voor fun op wielen van gemotoriseerd tot fietsend of steppend, maak een toertocht, puzzeltocht, ga op de sportieve toer met een extreme of minder extreme sport of doe een citygame. Culinair is er van alles te koken, cultureel is er van alles te zien en op creatief vlak kunnen jullie op vele originele manieren uiten. Maak het een uitje om nooit te vergeten met de tips die je hier vindt.

Filter 1387 vriendenuitjes
Weergave:

Er zijn 1387 vriendenuitjes gevonden

Tonen
Vanaf € 21,- per persoon
Vanaf 12 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Korte omschrijving

Stap in de uitdagende en spannend wereld van een privé detective en los de moord op. Ga in de stad, met jouw team, op zoek naar aanwijzingen van de moord. Wie is de dader en wat was de aanleiding hiervoor? De Uitjes en Eten App én onze begeleider op afstand, helpt je de aanwijzingen te vinden. Opdrachten, hotspots en links verschijnen op de App en vragen om jullie tactiek en intelligentie.. Jullie gaan onder andere langs een virtuele mortuarium, plaats delict en natuurlijk de getuigen. Wie vindt de meeste details en weet de moord te ontrafelen?

Tonen
€ 7,50 tot € 15,- per persoon
Vanaf 12 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Korte omschrijving

Wij zijn er klaar voor. Wie wat leuks wil doen, maar op veilige afstand van de andere deelnemers i.v.m. het coronavirus, is bij ons aan het goede adres! Naast onze moordspelen hebben wij nu namelijk De Moord Quiz ontwikkeld. Tijdens deze moord quiz, los je een moord op.

Tonen
Vanaf € 33,- per persoon
Vanaf 12 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Korte omschrijving

Een razend populair ontsnappingsuitje! Lukt het jullie als team om de codes te kraken en belangrijker nog uit het vizier te blijven van de bewakers? Onder het genot van een drankje worden er teams gemaakt.

Tonen
€ 10,- tot € 19,95 per persoon
10 tot 100 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Korte omschrijving

Wij verzorgen unieke komische moordspelen met type-casting. Het betreft een avondvullend afwisselend programma. Iedereen kruipt in de huid van een fictief personage. Daarnaast heeft iedereen tijdens het spel een geheime opdracht en vinden er activiteiten plaats waarmee men aanwijzingen mee kan verdienen. Ook hebben wij een van onze moordspelen ook geheel in het engels gemaakt, zodat het ook met een internationaal gezelschap gespeeld kan worden.

Tonen
Vanaf € 13,50 per persoon
10 tot 50 personen
Uden
Korte omschrijving

Arrow battle is de combinatie van trefbal en pijl en boog schieten... Of net als paintball maar dan met pijl en boog! Er zijn meerdere spelvormen mogelijk, maar meestal is het de bedoeling om van een target de 5-spots eruit te schieten.

Tonen
Vanaf € 25,- per persoon
Vanaf 10 personen
Korte omschrijving

Dit Online Proefcafé is dé plek waar je samen met vrienden, collega’s of familie toch soort van "echt" samen kunt zijn. Natuurlijk kunnen wij een ouderwets avondje in de kroeg niet niet compleet vervangen máár we komen wel een heel eind in de buurt. In ons Proefcafé is het gezellig, informatief en wordt er heerlijk geouwehoerd want hé we zitten in de kroeg! En hier is niemand de BOB en kan je op je sloffen binnen komen, zo zie je maar, online heeft ook zo z’n voordelen.

Tonen
Vanaf € 25,- per persoon
20 tot 1000 personen
Den Haag
Korte omschrijving

Sportcampus Zuiderpark biedt een scala aan sportieve activiteiten aan als onderbreking van uw vergadering of als compleet verzorgde (bedrijfs)sportdag.

Tonen
Vanaf € 33,- per persoon
Vanaf 12 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Korte omschrijving

Ontspannen is het motto van deze waanzinnige city game. Eerst alleen zoveel mogelijk punten verzamelen en of dat zonder stressen lukt?

Tonen
Vanaf € 27,50 per persoon
10 tot 90 personen
Bourtange
Korte omschrijving

Nederland kent een flink aantal vestingsteden waar je tegenwoordig ook terecht kan voor Vestinggolf, zoals in Bourtange, in Zuidoost Groningen. Een vestingstad die van 1593 tot 1851 voor Nederland van belang was, maar die daarna veranderde in een agrarisch dorp.

Tonen
Vanaf € 17,50 per persoon
2 tot 50 personen
Uden
Korte omschrijving

Zodra je je mountainbike hebt gekregen en op maat hebt ingesteld, kun je direct de route op! Die start namelijk bij ons voor de deur.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01