4x4 rijden
Citygame the hangover
Electro motorcross
Indoor skydive
Stuntrijden
Compleet overzicht met vriendenuitjes

Zoek een activiteit

Helemaal los met je vrienden tijdens eens spectaculair vriendenuitje

Een dag of dagdeel er op uit met je vrienden is natuurlijk al een prima plan. Lekker er uit met een vriendengroep om eens iets te doen wat je in het dagelijks leven niet met elkaar doet. Wat is er dan leuke dan een origineel vrienduitje te ondernemen om elkaar eens op een hele andere manier mee te maken.

Ontdek elkaars verborgen kwaliteiten, wie zijn de lefgozers en wie is wat voorzichtiger? Wie blijkt er heel creatief te zijn en wie kan er het hardste racen. Kunnen jullie samen presteren onder druk? Ontdek het allemaal tijdens een vriendenuitje.

Ga voor fun op wielen van gemotoriseerd tot fietsend of steppend, maak een toertocht, puzzeltocht, ga op de sportieve toer met een extreme of minder extreme sport of doe een citygame. Culinair is er van alles te koken, cultureel is er van alles te zien en op creatief vlak kunnen jullie op vele originele manieren uiten. Maak het een uitje om nooit te vergeten met de tips die je hier vindt.

TOP UITJE!
Vanaf € 37,50 per persoon
10 tot 50 personen
Wie is er nog te vertrouwen? Het nieuwste “wie is de mol” dinerspel waarbij teams aan tafel elkaar proberen af te troeven door middel van list en bedrog. Hoogmoed, afgunst, dubbelspel en wantrouwen wisselen elkaar in hoog tempo af. De teams proberen, tijdens de spannende opdrachten, hun collega’s en vrienden verdachte acties te ontlokken. Let tijdens het spel goed op dubieus of verdacht gedrag! Elimineer jij de mol in jouw team?
TOP UITJE!
Vanaf € 25,00 per persoon
Vanaf 8 personen
Door ons verzorgde sporthal in heel Nederland, eigen locatie in overleg.
Team Dead match, last man standing en Bull's eye; enkele spellen die gespeeld worden tijdens een uur Archery Tag. Met Archery Tag schakel je je tegenstanders uit door ze met pijl en boog te raken, zonder daarbij zelf geraakt te worden. Archery Tag is een combinatie van paintball, trefbal en boogschieten waarbij actie en strategie centraal staan.
TOP UITJE!
€ 47,80 per persoon
Vanaf 4 personen
Voor een bijzondere dag kies je voor de kever tour bij Flexevents. Een route met leuke vragen door de mooie omgeving , zorgt voor het ultieme uitje. Het teamwork dat nodig is om de Kever tour te voltooien maakt de tocht extra bijzonder. De antwoorden van de vragen zeggen welke route je rijdt. Het leuke hieraan is dat je elkaar onderweg tegen komt. De Volkswagen Kever is een van de meest opvallendste auto’s ooit.
TOP UITJE!
€ 10,00 tot € 19,00 per persoon
15 tot 50 personen
Mogelijk op elke locatie in Nederland en België
Wij verzorgen unieke komische moordspelen met type-casting. Het betreft een avondvullend afwisselend programma. Iedereen kruipt in de huid van een fictief personage. Daarnaast heeft iedereen tijdens het spel een geheime opdracht en vinden er activiteiten plaats waarmee men aanwijzingen mee kan verdienen.
TOP UITJE!
€ 45,00 per persoon
Vanaf 2 personen
Heb je zin in een leuke bezigheid die niet heel de dag in beslag neemt? Kies dan voor een segway! Op een unieke manier ga je dwars door Leiden en kom je binnen 2 uur op alle mooie plekjes waar je normaal zo’n 5 á 6 uur over doet.

Ochtendtour € 10,00 per persoon en middag- en avondtour € 12,50 per persoon
Vanaf 10 personen
400 jaar geleden besloot Peter Kuijper bier te brouwen met twee hopsoorten. Tot op de dag van vandaag is dit nog steeds de basis van ons Grolsch bier. Met de receptuur van vroeger en de efficiëntie van nu voorziet Grolsch meer dan 60 landen van bier.
Vanaf € 33,25 per persoon
Vanaf 12 personen
De Crime City Tablet game is een interactief spel vol actie en fun. Als echte criminelen gaan jullie aan de slag tijdens dit misdaadspel in het Belgische Antwerpen. Tijdens jullie tocht over de Vogelenmarkt, langs de Onze Lieve Kathedraal en de vele winkelstraten is niks of niemand veilig. Met een tablet en portofoons op zak gaan jullie in teams proberen zoveel mogelijk buit te bemachtigen en elkaar te beroven.Maar kijk uit voor de politie!
Vanaf € 26,00 per persoon
Vanaf 10 personen
Met het spel Ranking the stars zit je altijd goed! Een unieke quiz met een gezellige quizmaster, leuke vragen en rankings die over jullie zullen gaan, zorgen voor een onvergetelijke middag of avond in het mooie Maastricht wat bekend staat om de Sint Servaasbasiliek en het Vrijthof.
€ 41,50 per persoon
10 tot 30 personen
Voor een relaxte ochtend of middag met vriendinnen of collega's kun je kiezen voor onze heerlijke high tea workshop. Een ongedwongen kookworkshop gevolgd door een gezellige high tea maaltijd. Heel geschikt als teambuildings activiteit of vrijgezellenfeest die in de ochtend of (na)middag moet plaatsvinden.
Vanaf € 26,00 per persoon
Vanaf 10 personen
Met het spel Ranking the stars ben je verzekerd van een hilarische middag of avond. Pittige vragen, leuke stellingen en een enthousiaste quizmaster zorgen voor de juiste ambiance in Breda, bekend van de Grote Markt, het Begijnhof en ’t Sas.
Vanaf € 23,99 per persoon
Vanaf 20 personen
Mogelijk op elke geschikte locatie. Eisen: maximaal 5m springhoogte en een waterdiepte van minimaal 3m!
Wie durft het aan? Blob jump is een activiteit voor de waaghalzen. Fantastische activiteit om te doen met je vrienden, sportteam of kennissen. Een brug, water en een groot kussen maken de activiteit. Spring van een brug met een maximale hoogte van 5 meter en lanceer de persoon die voorop het kussen zit. De lancering is een ervaring wat je niet snel zult vergeten.
€ 12,50 tot € 22,50 per persoon
Vanaf 8 personen
Discgolf is voor veel mensen een onbekende sport. En dat is jammer, deze sport is namelijk onwijs leuk en word zelfs Olympisch. En dat is niet voor niets. Discgolf heeft veel weg van golf. Het grootste verschil is: het is veel leuker. En met Discgolf gebruik je een frisbee. Eerst gaan we je verschillende werptechnieken leren met een frisbee. En al snel zal blijken dat de techniek die je kent niet het meest efficiënt is.
Vanaf € 15,00 per persoon
Vanaf 5 personen
Proef de Latijns-Amerikaanse sfeer met onze Salsaworkshop in Groningen, één van de swingende dansworkshops waaraan jij bij ons kunt deelnemen.
€ 27,50 per persoon
5 tot 40 personen
Mogelijk op elke locatie in Noord-Holland of op onze locatie in Alkmaar, Hoorn of Middenmeer
Foto's zijn persoonlijk en brengen vaak een leuk gesprek en een stukje verbondenheid omhoog. Een leuke manier van teambuilding of een gezellig moment samen over mooie momenten praten. Tijdens deze creatieve workshop ga je aan de slag met de zogeheten foto-transfer techniek.
Vanaf € 20,00 per persoon
Vanaf 3 personen
In Bunschoten vindt je de eerste reallife Esape Room van de Benelux, onder andere bekend van de Wereld draait door.

Bus huren?

Wilt u direct online een bus huren: Al mogelijk vanaf 16 personen!
✓ Makkelijk ✓ Voordelig ✓ En voor elke gelegenheid!

bushuren banner