Mozaiek workshop
Creatieve workshops
Ibiza armbandjes pimpen
Slippers pimpen
Workshop andy warhol
Workshop boetseren
Workshop decopatch
Workshop ibiza tas pimpen
Workshop schilderen
Workshop servies schilderen
Voor elke creativiteit een workshop

Zoek een activiteit

Haal je creativiteit naar boven met een veelzijdige creatieve workshop

Een originele creatieve workshop is een superleuk uitje voor ieder denkbaar gezelschap. Vrouwen, kinderen en mannen kunnen zich in heel Nederland opgeven voor de meest uiteenlopende creatieve bezigheden. Je kunt het echt zo gek niet bedenken of je kunt je er wel creatief mee bezig houden.

Naast de meer traditionele workshops voor schilderen op doek of beeldhouwen kun je ook schilderen op bijvoorbeeld T-shirts, servies of tassen, een graffiti-workshop volgen of gaan boetseren of sculpturen maken van zand. Of ga mozaïeken, sieraden maken, bloemschikken, bonbons maken, meubels maken of pimpen, kaarsen gieten of je eigen parfum of aftershave creëren. Ambachtelijk bezig zijn als smid of glasblazer? Of een megavlieger bouwen? Het kan!

Een creatieve workshop is ideaal voor een vrijgezellenfeest en erg leuk en gezellig voor vriendinnen, families of collega’s of als kinderfeestje.

€ 34,50 per persoon
Vanaf 8 personen
Handletteren op krijtbord is hip en ontzettend leuk om te doen! We starten deze workshop met het maken van je eigen krijtbord. Hierna zal onze workshop leidster in het kort de basis van het handletteren uitleggen.
€ 45,00 per persoon
3 tot 10 personen
In deze creatieve workshop met een licht ondeugend tintje teken of schilder je een mannelijk of vrouwelijk naaktmodel. Tijdens deze gezellige middag wordt je professioneel begeleid door een beeldend kunstenaar en docent, die je stapje voor stapje helpt in het creatieve proces.
Vanaf € 41,00 per persoon
15 tot 250 personen
PowerPainting is schilderen onder tijdsdruk. Inspiratie, feedback en teamwork zijn de kernwoorden voor deze workshop. Powerpainting is slechts 1 van de vele mogelijkheden die de Miks uw bedrijf kan bieden. Wij organiseren een creatieve activiteit voor u die ter ondersteuning van veranderingsprocessen , teambuilding sessies of bedrijfsuitjes kan worden ingezet.
€ 34,00 per persoon
Vanaf 10 personen
Ben je op zoek naar een creatieve workshop waar je helemaal in op kunt gaan? Dan is mozaïeken echt iets voor jullie. We beginnen met het kiezen van een voorwerp zoals een spiegel, bloempotje, huisnummerbordje, vogelhuisje of een plateau. Onder leiding van ons creatieve team maak je met scherven van tegels een eigen patroon, helemaal in jouw eigen stijl. Je hoeft zeker geen ervaring met mozaïeken te hebben om deze workshop te volgen.
€ 25,00 per persoon
Maximaal 5 personen
Creatie en High Tech komen samen in deze workshop. Door middel van de printpen kunnen we van alles tekenen en meteen printen! Hoe je dat gaat doen leer je op deze avond. Op het moment dat je een klein beetje door hebt hoe dit werkt, kun je leuke dingen maken. Minion, zelf bedachte stripfiguur, bril, fiets of motor.
€ 40,68 per persoon
7 tot 30 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie of in ons Atelier in Arnhem
Bij de superleuke en kleurrijke schilderworkshop “Paint Like Brood” maken wij schilderijen in de stijl van de beroemde Nederlandse kunstenaar en muzikant Herman Brood. In deze 3 uur durende workshop verzinnen deelnemers zelf hun eigen ontwerp (bedrijfsthema ook mogelijk) en kleurenpalet en door het toepassen van de schildertechnieken die Brood gebruikte in zijn eigen schilderijen, maken zij prachtige moderne schilderijen. Een echte aanwinst voor elk kantoor of woning.
Vanaf € 20,00 per persoon
Vanaf 5 personen
Op zoek naar een leuke creatieve workshop voor je familie dag, collega’s, vriendinnen of als vrijgezellenfeest maar kan je niet kiezen wat? My Creations By Sharina heeft meerdere leuke opties.
Vanaf € 35,00 per persoon
10 - 300 personen
Mogelijk op elke locatie in Nederland
Een schilderworkshop die zich onderscheid van anderen! Bij deze workshop maakt u samen met collega’s, klanten of relaties moderne kunstwerken in een ontspannen setting. Laat uw creativiteit de vrije loop en maak gebruik van verschillende technieken en pas de materialen hier op aan. Van klassieke penselen tot plamuurmessen en rollers. Laat u uitdagen!
€ 32,50 per persoon
Vanaf 8 personen
Handletteren is helemaal van nu en iedereen kan het leren! Echt waar! Het is niet moeilijk je moet enkel even weten hoe je de verschillende letters opbouwt en een goede compositie maakt. En dit leren wij je graag tijdens een creatieve workshop handletteren op ons gezellige atelier in het centrum van Tilburg.
Vanaf € 32,50 per persoon
10 tot 300 personen
Mogelijk op elke locatie in Nederland.
Een workshop met een prachtig kunstwerk als resultaat! Schilder een koe of kalf op ware grote en kleur uw kantoor met dit unieke kunstwerk. Of schilder ieder uw eigen kleine koe van luxe poly-resin of papier maché en creër uw eigen cowparade op kantoor!

Bus huren?

Wilt u direct online een bus huren: Al mogelijk vanaf 16 personen!
✓ Makkelijk ✓ Voordelig ✓ En voor elke gelegenheid!

bushuren banner