tm-1001 cross Menu Add to Homescreenfavourite arrow head location arrow search load home pictures2 lightbulb pine-tree whatsapp
Alle categorieën
Creatieve workshops

Volop leuke tips & ideeën om samen een creatieve workshop te beleven

Populaire creatieve workshops

Welke creatieve workshop gaan jullie doen?

Samen om een grote tafel in een sfeervol atelier, een gezellig café of een eigen fijne ruimte creatief bezig zijn. Uit je handen iets moois zien verschijnen, ieder een eigen creatie of samenwerkend aan een groot geheel. Genoeg tijd om gezellig te praten en ook met aandacht voor een hapje en een drankje. Dat ga je allemaal beleven met een creatieve workshop.

Lees verder

De keuze is reuze en dus gaan jullie zeker slagen in het vinden van een creatieve activiteit voor een kleurrijke vrijgezellendag, fabuleuze vriendinnendag of fijn familie-uitje.

Er zijn workshops met specifieke materialen zoals zand, hout of glas (bijvoorbeeld workshop mozaïek). Een schilder workshop is altijd goed dus wat dacht je van een workshop dikke dames op doek of als beeldje schilderen, of schilderen als Bob Ross®? Street art maken tijdens een workshop graffiti of aan de slag met fotografie. Ook zijn er diverse workshops sieraden maken. Voor een workshop thuis zijn er superleuke creatieve DIY pakketten.

Liever de volledige lijst met creatieve workshops bekijken?

Bekijk alle creatieve workshops

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01