tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Kookworkshops

Kookworkshops tips & ideeën

Combineer koken, eten en gezelligheid en doe een kookworkshop

Houd je van lekker eten, om het te maken en op te eten, dan is de kookworkshop een echte aanrader. Met een workshop koken leer je meer over de ingrediënten, gebruiken en gerechten uit een bepaald land en ga je natuurlijk zelf aan de slag met het koken van de heerlijkste gerechten.

Een kookworkshop leent zich bij uitstek voor een vrijgezellenfeest voor mannen en voor vrouwen, maar ook met vrienden of familie is het erg leuk om te doen. Vanwege het teamwork dat om de hoek komt kijken is een kookworkshop ook aan te raden als teamuitje van een vereniging of via het werk.

Ga naar een kookstudio of regel een kookworkshop op het werk of zelfs bij je thuis. Ga gezellig samen aan de slag en leer, kook, proef en geniet en eindig met elkaar aan tafel om alle creaties samen op te eten.

Filter 48 workshops
Weergave:

Er zijn 48 workshops gevonden

Tonen
Vanaf € 61,- per persoon
Vanaf 20 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

In deze kookworkshop leren wij jou, en je team, koken op houtvuur met (h)eerlijke producten uit de regio. Je kunt ook deze producten zelf gaan halen op de fiets, scooter of Kickbike. Vers halen zodat je weet wat je eet, dat is het mooiste wat er is!

Tonen
Vanaf € 55,- per persoon
Vanaf 6 personen
Amstelveen
Korte omschrijving

Je gaat gewoon lekker koken tijdens één van onze kookworkshops. Kies zelf in welk thema je wilt koken en over welke keuken je meer wilt leren. De kookworkshops worden volledig aangepast aan de groep en aan jullie niveau, zodat zowel beginners als gevorderden een leuke workshop hebben. In onze kookstudio of op een afgesproken locatie. Laat je culinair verrassen!

Tonen
€ 82,50 per persoon
Vanaf 12 personen
Woudenberg
Korte omschrijving

Voor een kookworkshop als Vurig Koken ben je bij ons in Woudenberg meer dan welkom.
Bij gunstige weersomstandigheden gaan we buiten koken op een knapperig houtvuurtje.

Tonen

Hamburger workshop - Word een echte burgermaster

Beoordeeld met een gemiddelde van 8,7 uit 1 beoordeling
Vanaf € 40,- per persoon
Vanaf 8 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Tijdens de hamburger workshop ga je zelf aan de slag om een hamburger te creëren. We zetten jullie als deelnemers aan het denken over je smaak, wat je proeft en wat jullie als team de overwinning kan opleveren. Geen recept, geen 'hapklare' instructies maar proberen en creëren.

Tonen
€ 89,- per persoon
Vanaf 6 personen
Halle
Korte omschrijving

Dit is dé workshop voor BBQ-fans en kookliefhebbers! Weten waar Pulled-pork, baby back spare ribs, proucureur of varkenshaas zit? In deze workshop varken uitbenen XXL gaan we aan de slag en hanteer jij zelf het mes. Met jouw groep van maximaal acht personen gaan jullie samen met meesterslager Bernard een half varken uitbenen. Het uitgebeende vlees bestaat onder andere uit schouderham, procureur (pulled pork!), spare-rib, gehakt (worst!), varkenshaas, fricandeau, buikspek, en de specials als wangetjes. Dit is ruim veertig kilo vlees ter waarde van €400 dat je mee naar huis mag nemen.

Tonen
Vanaf € 42,- per persoon
4 tot 25 personen
Amsterdam
Korte omschrijving

De Surinaamse keuken is erg gevarieerd. Het is een combinatie van internationale keukens als Javaans, Hindoestaans, Hollands, Creools, Chinees, Joods, Indiaans en Portugees. Het grote voordeel hiervan? Er zit voor iedereen wel iets bij wat hij of zij lekker vindt!

Tonen
Vanaf € 39,95 per persoon
Vanaf 8 personen
Ermelo, Ewijk, Moordrecht, Nuenen
Korte omschrijving

De hamburger is een onderdeel uit onze eetcultuur dat helemaal is ingeburgerd. En niet alleen te verkrijgen bij fastfoodketens, maar ook heerlijk zelf met verse ingrediënten te maken en op te eten. Dat doe je tijdens deze inspirerende en gezellige hamburger kookworkshop.

Tonen
€ 35,- tot € 40,- per persoon
14 tot 70 personen
Mogelijk in de provincies: Brabant - Utrecht - Limburg - Gelderland - Overijssel - Flevoland
Korte omschrijving

Maak je eigen sushi tijdens dit culinaire uitje. Dit is een activiteit waarin je alles kwijt kunt: gezelligheid met collega’s, vrienden of familie, creativiteit en je eigen smaak. Zo ga je met een voldaan gevoel en een gevulde buik naar huis.

Tonen
Vanaf € 49,- per persoon
10 tot 25 personen
Amsterdam
Korte omschrijving

Als je zin hebt in een heel inspirerende en overdadige Aziatische avond vol verschillende smaken, kleuren en geuren dan zit je goed! Tijdens deze Aziatische kookworkshop avond maak je recepten uit Indonesië, Japan, Thailand, India en Vietnam.

Tonen
€ 49,- per persoon
Vanaf 4 personen
Halle
Korte omschrijving

Kookliefhebbers en bbq-gekkies opgelet! Tijdens deze workshop ga je je eigen braadworst maken en aan het eind kun je direct proeven! Onze drukbezochte workshop Worst maken nu Covid-proof! Jullie gaan met de groep samen worst maken. Alles binnen de Covid-regels en samen prikken we een datum die jullie past. Een leuk verzetje met je dierbaren in deze tijd waarin niet zoveel kan.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01