tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter category favourite location arrow search arrow head persons load euro home pictures2 flame whatsapp
Meer workshops
Poker workshop

Ontwikkel je pokerkwaliteiten tijdens boeiende poker workshop

Ontdek de wereld van poker - Leer, speel en geniet

Stap binnen in de wereld van poker en ontdek de opwinding van dit fascinerende kaartspel. Of je nu een beginner bent die nog nooit een kaart heeft gedeeld of een ervaren speler die zijn vaardigheden wil aanscherpen, onze workshops bieden voor elk wat wils.

Leer de basis

Tijdens onze poker workshops leer je de fundamenten van het pokerspel. Van de verschillende handwaardes tot de basisregels van inzetten en uitbetalen, onze ervaren instructeurs staan klaar om je alle essentiële kennis bij te brengen die je nodig hebt om te beginnen.

Speel een pokertoernooi

Neem deel aan een pokertoernooi met je hele gezelschap en ervaar de spanning van het spelen tegen je vrienden, familie of collega's. Test je pokerface, bluff vaardigheden en strategisch inzicht terwijl je strijdt om de overwinning.

Ontwikkel je pokerkwaliteiten

Poker draait niet alleen om geluk; het vereist ook psychologisch inzicht, kansberekening en tactiek. Tijdens onze workshops krijg je de kans om je pokerkwaliteiten te ontwikkelen en je strategieën te verfijnen in een vriendelijke en ondersteunende omgeving.
 

Weergave:
1 uitje
Mensen die aan het pokeren zijn Tonen
Vanaf € 30,- per persoon
Vanaf 9 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01