starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox
Poker workshop

Zet je pokerface op voor een professionele pokerworkshop op locatie

Gezellig, interactief en spannend poker workshop

Flitsend, uitdagend en zenuwslopend, dat is een goed spelletje poker. Het pokerspel kan soms bloedserieus gespeeld worden, maar fun en teambuilding zijn toch de belangrijkste aspecten van dit supergezellige uitje. Tijdens een pokerworkshop je allerlei weetjes en fijne kneepjes rondom dit intrigerende spel aangeleerd om ze daarna toe te passen in een echt toernooi.

Compleet met een professionele pokertafel en pokerfiches beleef jij de spannendste uurtjes en kan jij vriend en vijand verrassen met een royal flush. Een workshop pokeren wordt ook als themafeest georganiseerd, zoals in een maffia- of een James Bond setting.

Leuk als teamuitje met collega's onder elkaar. Leer je collega’s echt kennen, waarbij liegen, bedriegen en bluffen uiteraard zijn toegestaan. Maar je kunt ook een poker arrangement boeken voor een vrijgezellenfeest of vriendenuitje. Een workshop pokeren is ook zeer gezellig onder elkaar om als vriendenuitje te organiseren.

Getoonde uitjes 1 - 4 van 4

1,5 meter

Deze workshop is geschikt voor mensen die nog nooit hebben gepokerd, maar ook zeker een aanrader voor mensen die dit al wat jaren doen. Willen jullie je vrienden verbaasd laten staan tijdens dat maandelijkse pokeravondje? Dan is onze pokerworkshop een echte aanrader!

Prijs
€ 15,00 tot € 24,50 per persoon
Aantal
10 tot 50 personen
Locaties
Den Haag, Scheveningen
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

“Rien ne va plus”, “Black Jack” en “All in” zijn kreten die je bij de casino avond vaak zult horen. Het balletje rolt, de kaarten zijn geschud en de croupiers hebben er zin in. Een avond gokken zoals je dat kunt in Las Vegas zorgt voor spanning en plezier voor iedereen.

Prijs
Vanaf € 25,00 per persoon
Aantal
Vanaf 20 personen
Locaties
Mogelijk bij ons in Delden of bij jou op locatie
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar
Online

Zijn jij en je collega's of vrienden op zoek naar een online activiteit waarbij je lekker kunt bluffen? Kies dan voor deze te gekke online pokerworkshop. Van één van de beste pokerspelers van Nederland leren jullie de regels en alle ins en outs om het pokerspel onder de knie te krijgen. Dit zal gaan via Zoom (Google) of Meets (Microsoft Teams) en ook zal iedereen gebruik gaan maken van een speciale poker app.

Prijs
€ 16,95 tot € 49,95 per persoon
Aantal
6 tot 360 personen
Locaties
Online
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Een poker workshop staat voor plezier, spanning en gezelligheid. In 30 minuten leert u de basis van het pokerspel en vervolgens speelt u met uw hele gezelschap een echt pokertoernooi. De winnaar gaat uiteindelijk met de de beker naar huis en mag zich vanaf dan pokerkampioen noemen.

Prijs
€ 27,50 per persoon
Aantal
7 tot 100 personen
Locaties
Op elke gewenste locatie in Nederland
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01