tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite arrow head location arrow search persons euro load home pictures2 lightbulb flame whatsapp
Meer workshops
Poker workshop

Zet je pokerface op voor een professionele pokerworkshop op locatie

Gezellig, interactief en spannend poker workshop

Flitsend, uitdagend en zenuwslopend, dat is een goed spelletje poker. Het pokerspel kan soms bloedserieus gespeeld worden, maar fun en teambuilding zijn toch de belangrijkste aspecten van dit supergezellige uitje. Tijdens een pokerworkshop je allerlei weetjes en fijne kneepjes rondom dit intrigerende spel aangeleerd om ze daarna toe te passen in een echt toernooi.

Lees verder

Compleet met een professionele pokertafel en pokerfiches beleef jij de spannendste uurtjes en kan jij vriend en vijand verrassen met een royal flush. Een workshop pokeren wordt ook als themafeest georganiseerd, zoals in een maffia- of een James Bond setting.

Leuk als teamuitje met collega's onder elkaar. Leer je collega’s echt kennen, waarbij liegen, bedriegen en bluffen uiteraard zijn toegestaan. Maar je kunt ook een poker arrangement boeken voor een vrijgezellenfeest of vriendenuitje. Een workshop pokeren is ook zeer gezellig onder elkaar om als vriendenuitje te organiseren.

Weergave:
3 workshops
Tonen
Op aanvraag
7 tot 100 personen
Wij komen op locatie in Utrecht, Brabant, Zuid-Holland en Noord-Holland
Bekijk workshop
Tonen
Op aanvraag
Vanaf 8 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Bekijk workshop
Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 9.4 uit 1 beoordeling

Pokeren en BBQ wat wil je nog meer?

Op aanvraag
Vanaf 8 personen
Moordrecht, Ermelo, Nuenen, Ewijk
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01