tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Poker workshop

Zet je pokerface op voor een professionele pokerworkshop op locatie

Gezellig, interactief en spannend poker workshop

Flitsend, uitdagend en zenuwslopend, dat is een goed spelletje poker. Het pokerspel kan soms bloedserieus gespeeld worden, maar fun en teambuilding zijn toch de belangrijkste aspecten van dit supergezellige uitje. Tijdens een pokerworkshop je allerlei weetjes en fijne kneepjes rondom dit intrigerende spel aangeleerd om ze daarna toe te passen in een echt toernooi.

Compleet met een professionele pokertafel en pokerfiches beleef jij de spannendste uurtjes en kan jij vriend en vijand verrassen met een royal flush. Een workshop pokeren wordt ook als themafeest georganiseerd, zoals in een maffia- of een James Bond setting.

Leuk als teamuitje met collega's onder elkaar. Leer je collega’s echt kennen, waarbij liegen, bedriegen en bluffen uiteraard zijn toegestaan. Maar je kunt ook een poker arrangement boeken voor een vrijgezellenfeest of vriendenuitje. Een workshop pokeren is ook zeer gezellig onder elkaar om als vriendenuitje te organiseren.

Filter 4 workshops
Weergave:

Er zijn 4 workshops gevonden

Tonen
Vanaf € 34,95 per persoon
Vanaf 8 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Korte omschrijving

Een beetje pokerkennis is nooit weg en kan je vast nog eens goed van pas komen. Daarom is het ontzettend leuk om deze poker workshop met je vrienden, familie of collega’s te doen tijdens een gezellig groepsuitje.

Tonen
€ 27,50 per persoon
7 tot 100 personen
Provincie Noord-Brabant, Provincie Noord-Holland, Provincie Utrecht, Provincie Zuid-Holland
Korte omschrijving

Een poker workshop staat voor plezier, spanning en gezelligheid. In 30 minuten leert u de basis van het pokerspel en vervolgens speelt u met uw hele gezelschap een echt pokertoernooi. De winnaar gaat uiteindelijk met de de beker naar huis en mag zich vanaf dan pokerkampioen noemen.

Tonen
€ 15,- tot € 24,50 per persoon
10 tot 50 personen
Den Haag, Scheveningen
Korte omschrijving

Deze workshop is geschikt voor mensen die nog nooit hebben gepokerd, maar ook zeker een aanrader voor mensen die dit al wat jaren doen. Willen jullie je vrienden verbaasd laten staan tijdens dat maandelijkse pokeravondje? Dan is onze pokerworkshop een echte aanrader!

Tonen

Pokeren en BBQ wat wil je nog meer?

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,4 uit 1 beoordeling
Vanaf € 44,95 per persoon
Vanaf 8 personen
Ermelo, Ewijk, Moordrecht, Nuenen
Korte omschrijving

Voeg lekker en veel eten samen met een pokertafel en je hebt een poker BBQ. Geniet van een goed stuk vlees en leef je uit met een stapel pokerfiches. Deze avond kan niet meer stuk. Neem je vrienden, collega’s of het gezelschap van het vrijgezellenfeest mee op deze bijzondere avond.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01