tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite arrow head location arrow search persons euro load home pictures2 lightbulb flame whatsapp
Meer schilderworkshops
Workshop naaktmodel schilderen

Artistiek en spannend, natuurlijk met echte naaktmodellen

Het is weer eens iets anders om een naaktmodel te schilderen

Een bijzondere variant van de schilderworkshop is toch wel de naaktmodel. Het is wel even wennen, maar al gauw zal de professionele begeleiding je hier overheen helpen en kun je rustig op je gemak het voordeel van een driedimensionaal model ervaren. Er wordt meestal gebruik gemaakt van een ervaren mannelijk of vrouwelijk model.

Lees verder

Deze workshop leent zich uitstekend om dieper in te gaan op de anatomie, de juiste lichamelijke proporties en de uiteindelijke compositie. Je kunt kiezen voor een zittend, staand of liggend model, waarbij vaak de spieren de dynamiek van het lichaam op het doek weergeven. Een schilderworkshop pur sang, leuk voor een teamuitje of vriendinnenuitje en mogelijk in heel Nederland op locatie of in een atelier.

Bij een workshop naaktmodel schilderen kun je in het geval van een vrijgezellenfeest ook de aanstaande bruid of bruidegom in een doek verwerken die dan op de bruiloft zelf als cadeau kan worden aangeboden. Kortom, een heerlijk tijdverdrijf voor beginners en gevorderden. Ook leuk; naaktmodel boetseren of naaktmodel tekenen.

Weergave:
10 workshops
Tonen
€ 40,- per persoon
4 tot 10 personen
Amsterdam, Weesp
Bekijk workshop
Tonen
Op aanvraag
10 tot 60 personen
Wij komen op locatie in Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel en Flevoland
Bekijk workshop
Tonen
€ 39,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Bekijk workshop
Tonen
Op aanvraag
10 tot 60 personen
Wij komen op locatie in Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel en Flevoland
Bekijk workshop

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01