Workshop naaktmodel schilderen
Een fascinerende en creatieve workshop

Zoek een activiteit

Workshop naaktmodel schilderen

Een bijzondere variant van de schilderworkshop is toch wel de naaktmodel. Het is wel even wennen, maar al gauw zal de professionele begeleiding je hier overheen helpen en kun je rustig op je gemak het voordeel van een driedimensionaal model ervaren. Er wordt meestal gebruik gemaakt van een ervaren mannelijk of vrouwelijk model.

Deze workshop leent zich uitstekend om dieper in te gaan op de anatomie, de juiste lichamelijke proporties en de uiteindelijke compositie. Je kunt kiezen voor een zittend, staand of liggend model, waarbij vaak de spieren de dynamiek van het lichaam op het doek weergeven. Een schilderworkshop pur sang, leuk voor een teamuitje of vriendinnenuitje.

Bij een workshop naaktmodel schilderen kun je in het geval van een vrijgezellenfeest ook de aanstaande bruid of bruidegom in een doek verwerken die dan op de bruiloft zelf als cadeau kan worden aangeboden. Kortom, een heerlijk tijdverdrijf voor beginners en gevorderden.

Jij wilt natuurlijk een onvergetelijk vrijgezellenfeestje? Een feest waar tijdens het 10 jarig huwelijksjubileum nog over wordt gesproken? Dan is naaktmodel schilderen een aanrader; ons meest geliefde workshop.
€ 45,00 per persoon
3 tot 10 personen
In deze creatieve workshop met een licht ondeugend tintje teken of schilder je een mannelijk of vrouwelijk naaktmodel. Tijdens deze gezellige middag wordt je professioneel begeleid door een beeldend kunstenaar en docent, die je stapje voor stapje helpt in het creatieve proces.
€ 32,50 per persoon
Vanaf 8 personen
Mogelijk op meerdere locaties in Nederland
Het schilderen van het menselijk lichaam is iets van alle tijden. Volg de lijnen en creëer met verf en kwast jouw versie van het lijf dat naakt voor je poseert. Deze workshop is een echte uitdaging.
€ 37,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Kom naar ons atelier op een super mooie locatie in het buitengebied tussen Breda en Tilburg voor deze leerzame en supergezellige workshop. Een volledig verzorgd arrangement tegen een scherpe prijs! Heel erg geschikt voor vrienden- en vrijgezellengroepen, bedrijfsuitjes, etc. Wij zorgen voor een inspirerend mannelijk of vrouwelijk model en alles wat nodig is voor zowel het tekenen als het schilderen van een naaktmodel.
€ 25,00 tot € 35,00 per persoon
10 tot 60 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie
Houd je hoofd koel en laat je niet afleiden door het mannelijk schoon voor je neus. Concentreer je tussen de lachbuien door op je eigen mooie creatie op het doek.
€ 39,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Een enorme hit voor een vrijgezellenfeest in Eindhoven: de workshop naaktmodel schilderen! Jullie worden ontvangen op onze gezellige locatie in het centrum van Eindhoven. Daar starten jullie met het schilderen van een stilleven. Na ongeveer 20 minuten is het tijd om het stilleven te vervangen door een levendiger object: verrassing! Hilariteit alom.
€ 29,00 tot € 35,50 per persoon
8 tot 100 personen
Kom voor het Naaktmodel Schilderen naar Utrecht, één van de vele creatieve workshops die wij organiseren.
€ 25,00 tot € 35,00 per persoon
10 tot 60 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie
Als je dacht dat je voor een saaie, doorsnee workshop kwam om een stilleven te schilderen of te tekenen, dan hebben we nieuws: van dit creatieve uitje ga je rechtop zitten. Concentreer je op het onderwerp, prachtig vrouwelijk schoon, en zet haar over op het witte doek.

Vind hier Alles voor een Feest

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

alles voor een feest 
Catering Partytent Springkussen Feestlocaties